Keresd a kamarai tagdíjad!

fémponty

/ #6

2013-09-19 15:43

Nem tudom miért kell(ett) a Galenus-t támogatnia a kamarának. Ezek a lapok nem lehetnek veszteségesek, hiszen minden cm2-ért nem keveset fizetnek a reklámozók. Mindemellett szégyellem magam amiért a Patika Tükröt vásároltam, nem pedig a Patika Magazint. Ezt a hibámat azonnal orvosoltam, és lemondtam a Patika Tükröt, októbertől Magazin-t adunk a betegeknek. Jó, hogy előjött a téma,eddig teljes közönnyel és tudatlansággal fizettem elő hol egyik, hol másik lapra, de innentől tudatosan a Magazint választom, hogy minél több fillér a patikusok kezében maradhasson.
forti-nak: szerencsére lekerült a napirendről a hatósági ár. Az idegen tulajdonosokat pedig jó lenne kitenni a gyógyszertári társaságokból. Pár évvel ezelőtt fennhangon mondogatták, hogy a patikus nem ért az üzlethez, majd ők megmutatják! Hát meg is mutatták. Főként azt, hogyan lehet olajra lépni és több száz milliós adósságot hátrahagyni, vagy hogy lehet tescogazdaságos patikát csinálni. Nekem a régi időket a hálózatok működése idézi fel, mikor a gyógyszertári központokban ülő, patikában sosem dolgozó emberek mondták meg, hogy mit és hogyan kell csinálnunk, szinte mindent elintéztek helyettünk. Most a hálózati gyógyszerészt látom ugyanilyen helyzetben.