deviza alapú csalás ellen


Vendég

/ #34

2013-09-12 18:09

Kedves Péter!

Köszönöm én is, hogy ennyi energiát fektetsz ebbe a sziszifuszi munkába. Sokan vagyunk akik melletted vagyunk, de még nem elegen, de azt gondolom, hogy sokszorosa az, aki egyetért veled, de nem vállalja a nyilvánosságot.

Személyes tapasztalatom alapján állíthatom, hogy az én bankom segítőkészsége csak üres fecsegés, egyetlen felvetésemre sem reagált pozitívan, igaz szlogenjükben szerint másképp - csinálják - mint mások. Szerencsére minden egyes alkalommal értesítettek előre, hogy a következő negyedévtől mennyivel fizetek majd többet, mert emelkedett az alapkamat. Amióta azonban csökkent, nem jött levél, vagy nem értesültek róla, vagy nem volt pénz az üzenetek kiküldésére, de az aktuális banki hirdetményekben sem olvashattam róla. Írásbeli kérdésemre levélben közölték, hogy ebbeli tevékenységükről tájékoztatták a PSZÁF illetékeseit, és mivel az banktitoknak minősül, nem áll módjukban erről tájékoztatást adni. Érdekes ha nő a kamat, akkor nő a törlesztő részlet, ha csökken akkor nem, miért, mert banktitok.

Ezért is kívánok munkádhoz erőt és kitartást, de ha nem is sikerül véghezvinned amit szeretnél, az nem a te hibád, csak nincs elég pénzed és hatalmad.

Üdv: Laci