A Roma történelem oktatásának megakadályozása iskolai szinten

Bástya

/ #96

2013-09-01 11:27

Íme a cigány történelem:

-A mai cigányok őseit saját őshazájukban, Indiában még a legeslegalsó kasztként sem tűrték meg, olyan mélyen megvetették és undorodtak tőlük - teljesen jogosan és érthetően. Így elűzték őket. Karavánokkal vándoroltak.
-Több országban is megtelepedtek, putrikban éltek a városokon kívül. Mélységes primitívségük miatt beilleszkedésre, integrációra abszolút alkalmatlanok voltak - és azok is egészen napjainkig. Űztek néhány kézműves tevékenységet - pl. teknőkészítés. Nagyobb vásárokon, piacokon engedélyezték nekik az árusítást, de igen-igen szigorúan felügyelték őket, nehogy ellopjanak mástól valamit - mert erre már akkor is nagyon hajlamosak voltak.
-A XX. században kezdték engedélyezni nekik, hogy a magyarokkal együtt élhessenek - integráció céljából. De egyáltalán nem változtak meg. Kulturált viselkedésre továbbra is teljesen képtelenek, primitív, ősbunkó magatartásukkal, bűnöző életmódjukkal teljesen megkeserítik a tisztességes emberek életét. Pedig a magyar nemzet millárdokat ölt bele a felzárkóztatásukra. Abszolút semmi eredmény, iszonyatosan sok kidobott pénz. Akkor lenne eredménye és egyáltalán értelme, ha ők is integrálódni, beilleszkedni, kulturáltan viselkedni akarnának, és nem csak mi akarnánk ezt velük kapcsolatban.
De ez nekik eszük ágában sincs, pozitív változás eddig még csak nyomokban sem volt soha. Amúgy ha a szándék meglenne/meglett volna bennük, az integrálódás már évszázadokkal ezelőtt megtörtént volna. A jóindulatot pedig ők soha nem viszonozzák, hanem a lehető legpofátlanabb módon -a lehetséges végletekig mindig elmenve- visszaélnek vele. Szabályosan a magyar nemzeten élősködnek, minden vonatkozásban. És ez nem csak Magyarországon van így. Az egész világon, mindenütt súlyos problémát jelent a cigányság.
- Virágzik velük szemben a pozitív diszkrimináció. Sok sunyi egyén védi őket képmutatás, mocskos politikai érdekek végett - magukat persze közben a tolerancia hőseként tüntetik fel.
Egyébként meg már mindenki nagyon unja, hogy a cigányok meg azok az agyamputált hős védőik állandóan a "rasszizmus, rasszista" szavakat hujjogatják...
Mikor fogják már fel végre ezek a betonnehéz fejű, ostoba gyökerek, hogy "AZ EMBEREK NEM A BŐRSZÍNÜK ÉS AZ ETNIKUMUK MIATT, HANEM A VISELKEDÉSÜK MIATT RÜHELLIK A CIGÁNYOK NAGY RÉSZÉT, TAPASZTALATI, NEM PEDIG FAJI ALAPON, ÉS ENNEK ABSZOLÚT SEMMI KÖZE A RASSZIZMUSHOZ!" ?
Éppen hogy a cigányok a legnagyobb, az igazi rasszisták. A magyarok tartják el őket, míg ezért "hálából" velünk kötekednek, erőszakoskodnak, lopnak, rabolnak, hazudnak, gyilkolnak stb. Persze mindig azokkal az emberekkel teszik ezt, akik soha nem ártottak nekik, sőt a nem kevés adójukkal erősen hozzájárulnak az eltartásukhoz...hát ez az igazi rasszizmus, mégpedig a legjavából. Pedig kb. mindenben mi alkalmazkodunk hozzájuk, a saját hazánkban!

Egyáltalán nem vagyok rasszista, a füstösökkel kapcsolatban én nagy költőnkkel értek teljes mértékben egyet:

Vörösmarty Mihály:

EGY BARNA CSUFOLÓDÓ TRÉFÁSRA

A Barnaság nem igen nagy dísz ugyan,
De mégis türhető.
A gyáva tréfa még inkább nem az,
S ez már nem türhető.

Börzsöny, 1822

Az pedig egyenesen elkeserítő,hogy a versben szereplő "tréfa" szót ma már ezekre a szavakra is
lehet cserélgetni:
élősködés, hazudozás, rongálás, csendháborítás, zaklatás, lopás, rablás, erőszak, gyilkosság, kéjgyilkosság stb.

Amit itt leírtam, nyugodtan nyomtassák ki az iskolákban (1 db. lapon épp elfér ez a tartalom) és adjanak belőle minden gyereknek egyet az egyik történelemórán!! Ehhez teljes mértékben hozzájárulok!!!