deviza alapú csalás ellen


Vendég

/ #26

2013-07-07 18:35

Kedves Péter!

Köszönjük szépen.
Érdemes megnézni a 9000/1946. VII. 28. Miniszterelnöki rendeletet a FORINT bevezetéséről, érvényben van, sőt, a 12. paragrafus kimondja, hogy 1946. augusztus 1-től a közokiratokban, bírósági iratokban és más hatósági iratokban PÉNZNEMKÉNT CSAK A FORINT SZEREPELHET!!!!

A FORINT, mint Magyarország törvényes fizetési eszközének a védelme a Nemzetbiztonság feladata (mindenkori szervének, névtől függetlenül), és a FORINT ÁRFOLYAMÁNAK a védelme is. A forint árfolyamát számos tényező befolyásolja, köztük még a szándékos vagy nem szándékos külföldi katonai, politikai hatás is, ennélfogva ez kiemelt nemzetbiztonsági tényező és veszélyforrás.

A Nemzetbiztonság nem látta el a feladatát, sem a 9000/1946-os ME rendelet védelmét és betartatását, sem pedig a FORINT védelmét, ezért a felettes szervéhez kell fordulni, amit én megteszek.

Szomorú, hogy hülye és korrupt gyerekek irányítják ezt az országot.

Sok sikert Magának is ,vagy neked is, ha már ebben is Sors-társak vagyunk. Engem is zaklatnak, amióta a Falus Zsolt tüntetésén ezt nagyjából elmondtam a Bankszövetség székháza előtt, mivel Király Júlia tanított és ráadásul az egyik legjobb és tisztességes szakember, Brüll Mária volt a nemzetközi pénzügyek tanárnőm.

Üdv. Molnár Ibolya