Legyen semmis a földtörvény! Azonnali népszavazást!

Pityke77

/ #115 Re: Jobbikos színházasdi!

2013-06-22 18:12

#77: Muki - Jobbikos színházasdi!

Kedves Muki!

Sajnos a hozzászólásodon látszik,hogy fogalmad sincs a témáról és valószínű, hogy csak tegnap óta foglalkozol a földtörvénnyel. A Jobbik ellentétben évek óta következetesen áll ki a magyar föld ügye mellett, folyamatosan hangoztatva, rengeteg törvényjavaslatot benyújtva a parlamentbe, hogy a 2/3-os "Nemzeti" kormány vegye bele az Alkotmányba a magyar föld védelmét, akár 4/5-el is!!! ami szinte megváltoztathatatlanná tenné a jövőben a törvényt, melyben valóban biztosítva lenne, hogy külföldiek soha ne juthassanak magyar földhöz, ellentétben a jelenleg elfogadott törvénnyel, mely csak az unión kívüli állampolgárokat zárja ki a földvásárlásból. Az pedig nagyon nagy naivság, hogy azt képzeled , majd a pénzes külföldi felvásárlók a vidéki parasztoktól akarnak főképp földet venni, állami és önkormányzati földekről még nem hallottál?Ott a lényeg nézz utána egy-két dolognak, remélem megteszed és kinyílik a szemed.

Az pedig, hogy ezt az egészet a Jobbik szavazatszerzési kampányfogásának véled eléggé nagy butaság,ugyanis aki Jobbikos annak ez volt a minimum amit elvárt a párttól, aki viszont nem, az a média ferdítése álltal és a Fidesz hazugságainak tükrében úgyis inkább ellenszenvesnek fogja találni az egészet, beleértve a parlamenti tiltakozási akciót is,

sőt,ami talán még rosszabb, szerintem általános érdektelenség fogja övezni a társadalom nagy részében. Azt kéne inkább megértenie mindenkinek, hogy minden magyar ember érdeke, pártszimpátia nélkül, amiért a Jobbik most kiáll.

SZAVAZZ AKIRE AKARSZ,DE A FÖLDÜNKET NE HAGYD ELVESZNI!