Legyen semmis a földtörvény! Azonnali népszavazást!

 

A Jobbik tiltakozása ellenére a Fidesz házszabályellenesen megszavazta a földtörvényt. Latorcai János levezető elnök nem tett eleget a Jobbik azon kérésének, hogy a képviselők név szerint szavazzanak a törvényről.
A Jobbikos képviselők elfoglalták az elnöki pulpitust és Vona Gábor felszólította a levezető elnököt, hogy halassza el a szavazást. Ennek nem tett eleget, csak 10 perces szünetet rendelt el. A Jobbikosok elénekelték a himnuszt, transzparenst tartva, majd egyszerre skandálták, hogy HAZAÁRULÓK! 10 perc után az ülést nem tudta az elnök folytatni, csak 1 "emelettel" lejjebbről, ahonnan felszólalni szoktak, majd óriás hangzavar közepette a Fidesz 2/3-ad megszavazta az új földtörvényt, amivel gyakorlatilag eladták, illetve eladóvá tették Magyarországot. 

Hamarosan 512.000.000. (ötszáztizenkétmillió)Európán kívüli állampolgár vehet korlátok nélkül termőföldet Magyarországon. Csak, hogy értsd: Ide jön egy külföldi, felvásárol a százszor nagyobb vagyonából egy település részt, körbekeríti, kitűzi hazája zászlaját és TE ODA TÖBBET BE NEM TESZED A LÁBAD AZ ENGEDÉLYE NÉLKÜL, HIÁBA VAGY MAGYAR, MAGYARORSZÁGON.

Szavazás VIDEÓ:http://www.youtube.com/watch?v=qtQ0Zq0F8jw&feature=player_embedded
Ángyán József Fideszes képviselő a földtörvény ellen VIDEÓ:http://www.youtube.com/watch?v=LE4JQP4kXa4
NEM HATÁSVADÁSZATRÓL VAN SZÓ, EZ VÉRESEN KOMOLY. SOSEM INDÍTOTTUNK MÉG ILYEN PETÍCIÓT, DE EGY KICSIT UTÁNA OLVASTUNK ÉS VALÓBAN LEHET ÉRTELME EGY ILYEN PETÍCIÓNAK, HA SOKAN ALÁÍRJÁK. AZ ÖSSZEGYŰJTÖTT ALÁÍRÁSOKKAL A "KÉZBEN" MÁR LEHET EREDMÉNYEKET ELÉRNI(Európai Parlament) ÉS AKÁR SEMMISSÉ TEHETJÜK EZT A MAGYARORSZÁGOT HALÁLRA ÍTÉLŐ FÖLDTÖRVÉNYT! SEMMIBE NEM KERÜL, CSAK EGYETLEN EGY DARAB VIRTUÁLIS ALÁÍRÁS. A MÉDIÁRA NEM LEHET SZÁMÍTANI EBBEN A HARCBAN. CSAK MAGUNKRA.
A törvény legdurvább pontjait itt olvashatod el:http://alfahir.hu/miert_elfogadhatatlan_az_uj_foldtorveny "

PL:   -------»

Külföldiek szabad rablása

"A kormány két éve azzal utasította el a Jobbik javaslatát a termőföld és az ivóvíz alkotmányos védelméről, hogy majd a vonatkozó törvény rendezi a kérdést. A hazai zöldbárók helyzetbe hozását szintén a külföldi spekulánsok elleni harccal magyarázták az illetékesek. Ehhez képest a törvény – amennyiben mostani formájában szavazzák meg – csupán az Európai Unión kívüli állampolgárokat tekinti „külföldinek”, és bár helyben lakáshoz és tulajdonhoz köti az uniós polgárok földhöz jutását, az utóbbi évek-évtizedek bizonyították, hogy ezek zsebszerződések útján könnyen kijátszhatóak.

A 2011-ben három évvel meghosszabbított földmoratórium 2014. május 1-jén, vagyis pontosan tíz évvel uniós csatlakozásunk után fog lejárni."

«Osszátok meg a hírt ismerőseitekkel is!»

 

FRISSÍTÉS: Akik IGENNEL szavaztak:

http://www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_szav.szav_lap_egy?p_szavdatum=2013.06.21.12:49:54&p_szavkepvszav=I&p_ckl=39

FRISSÍTÉS 2:  Működésben a földrablás. Százmilliós támogatások osztrák tulajdonú földekre, halastó mellől körbekerítéssel kiszorított magyar horgászok. Osztrák földvásárlások fideszes segédlettel Zalában--------»

VIDEÓ(!)http://www.youtube.com/watch?v=jGvSs3oRI5o&feature=player_embedded

Alkotmányos védelmet kell kiharcolnunk az ívóvízkészletünkre és a magyar termőföldekre, különben 2014. Májusától felvásárolható lesz és onnantól nincs visszaút, csak ha...(!)

Legyünk tudatosak, kerüljük ezt el és éljünk a lehetőséggel, mert ha sokan vagyunk, az online aláírásunk is segíthet ezt megakadályozni.

 

FONTOS INFÓ:

100.000. - ALÁÍRÁSSAL A KORMÁNYNAK, ILLETVE A PARLAMENTNEK VAN DÖNTÉSI JOGA, HOGY INDÍT-E AZ ADOTT TÉMÁBAN NÉPSZAVAZÁST -

200.000. - ALÁÍRÁSSAL KÖTELEZŐEN KI KELL ÍRNI A NÉPSZAVAZÁST - (!)

?             - ÁLÁÍRÁSSAL LEHET MÉG FORDULNI AZ EURÓPAI PARLAMENTHEZ - (a darabszámra nem találtam információt, de oda is fordulhatunk)

 

FRISSÍTÉS 4: Itt elolvashatod, szavazott meg a Fidesz 2/3-ad. FÖLDTÖRVÉNY--------»

http://www.kormany.hu/download/c/43/e0000/FOLDFORGALMI%20tv.pdf#!DocumentBrowse