Igazságot a villamosvezetőnek!


Vendég

/ #64

2013-06-20 19:01

Ha ez a hölgy meghal(varandosan, 6 honapos) orommel fog tudni a mennybe, mondva engem eletembe senki nem utott meg, meg a tulajdon apam se! Csak a 4-es 6-os villamos.

Az az ember, akit gyerekestul most mentettek meg a halaltol, ne fellengzoskodjon a villamosvezetovel. Mindenki kuzd a noi egyenrangusagert-ha nekem barki bemutatna fuggetlen attol no vagy ferfi, en dem vagyok biztos hogy nem igy reagaltam volna le az esetet. Atszalad a piroson es meg neki all feljebb. Varandos anyakent. Azt hiszem a tulajdon ferje lenne hàlàs erte hogy a vezeto megtette azt amit neki is kellett volna tennie. Inkabb egy pofon egy vezetotol, mintsem az elettol egy tragedia.
Hol van itt a noi egyenjogusag? Mindenutt egyformak vagyunk, kulonben ott a vad a szexizmussal. Hat akkor a felelossegre vonasnal is legyunk kerem egyformak.
Akkor es ott en sem tudtam volna kulonbseget tenni ferfi es no kozott, foleg azutan hogy az illetot olyan allapotba hoztam, hogy utolso lehelet helyett meg kepesse valt mutogatni.

Ott van a Petofi hidi mult heti gazolas. Ott hanyszor szivesebben szeretne az a no felpofozva lenni, mintsem most ket elvesztett labbal elni... Kerdezzek ot, mennyire hàlàt adna most kèt pofonèrt a kèt vègtagjaert....

Utolszor pedig vessunk egy pillantast a gyalogatkelore. A villamos mint neveben is benne van, kotottpalyas jarmu. A vezetonek eselye sincs felre rantani a kormanyt. Talan a mozdonyvezetot akarjak azert is megbuntetni, mert valaki a tilos fenyjelzes ellenere hajt a sinekre.

El a kezekkel a vezetotol, inkabb dicserjek meg, hogy ilyen solaig meg tudta allni anelkul, hogy eddig barkit is megerintett volna.

Csak az tud reklamalni, aki meg el.

Udvozlettel,

Karoly Tamas, London-Budapest. 07825005700