regi_honfoglalot_akarunk


Vendég

/ #22 Re:

2013-05-11 20:44

ih!

Azoktól az emberkéktől kérdezném, akik bizonyára az életük legnagyobb baklövését követték el azzal, hogy rágondoltak a honfoglaló megújítására, (nem hogy még véghez is vitték) mi a jó bús kínra gondoltatok??? Megúntátok a földi örömeitek?

Hány évesek vagytok?  Az 5 éves tesóm sírva fakad ettől a szánalmas, gagyi, selejtes ...  nem tudom minek nevezzem, mert hogy ez nem honfoglaló, az biztos...

Remélem ez csak egy vicc, mert akkor remekül sikerült... És azt is remélem, hogy visszahozzák az előző IGAZI Honfoglalót.

Egyébként kinek az ötlete volt az hogy változtassatok? Megkérdeztek erről minket? Volt valami kitöltendő ív? - kérjük x-elje be az alábbi válaszok egyikét, a honfoglaló jövője ezen múlik:

1. Basszuk el a mostani Honfoglalót valami elképesztően értelmetlen újjítással, és vegyük el naponta több ezer játékosnak a kedvét, akik azért jönnének fel, hogy végre játszanak egy jót és kikapcsolódjanak. (Pont az ellenkezőjét érték el)

2. Maradjon a jelenlegi ,,alak,, + hozzuk vissza a STUPIDO-t

Bizonyára 12 millió emberből 13 m az 1.re ixelt volna, sőt, most hogy így belegondolok én is tutibiztos100% arra szavaznék. A mega nagy lódarazsat, inkább eltörném az összes újjam, mint hogy ilyen elvetemült dolgot csiáljak!

Nem írok több sort, mert abban már cifrázott foglalkozások eseményei lennének...

Remélem olvassák eme rövidke észrevételem a jelenlegi kinézetről, amiben 1-2 kisebb hibát vélekedek felfedni...

Köszönet! Üdv!