Küzdjünk együtt! Ne vegyék el a beteg gyermekek támogatásait!

Virike

/ #319

2013-05-11 08:44

Meg kell köszönni azoknak az embereknek, akiknek a gyerekei nem betegek és mégis Gyes hosszabbításon vannak a gyerekeikkel, bár a gyermeknek semmi baja sincsen de volt egy kis pénze és
lefizette az orvost. Ők azok akik miatt bevezeti a kormány ezt a radikális intézkedést. Persze ezeknek a szülőknek telik minden másra, hisz a gyógyszereket nem váltsák ki, mert a gyereknek nincs rá szüksége. Ők kapják a Gyes-t és a felemelt családi pótlékot. "Szegény hátrányos helyzetű" barátaink. Nekik pedig sok "szép" tetoválásra telik.
Nagyon sajnálom azokat a gyermekeket és szülőket akiknek igazán beteg a gyermekük. Én tudom mit jelent asztmás gyermeket nevelni mert az enyém is az volt. Hála az orvosoknak és a jó istennek ma már tünet mentes. Nagyon sokat tettünk azért, hogy meggyógyuljon nem csak mi hanem saját maga is. Úszik, sportol, és nagyon sokat jártunk sóbarlangba. A hatásos gyógyszerek zöme, már ami jó és nincs annyi mellékhatása nem közgyógyos. Igen el kell venni a járulékokat azoktól az emberektől akik csak azért kiáltsák ki a gyermeküket betegnek, hogy kapják a felemelt családi pótlékot és a Gyes hosszabbítást. Ne az államon élősködjenek. Szomorú de ez Magyarországon így működik. Szenvednek az igazán betegek, a kamu élősködők miatt.