A neonáci Jobbik

simon peresz

/ #202 Azt látom, hogy felvásároljuk Magyarországot

2013-04-27 16:45

1. Demokrácia MO-on sohasem volt. Ahol pl. az ún. jogi személyeknek (bank) deklarált jogi elsőbbsége van a természetes személyekkel szemben, ahol egy jogi személy egyoldalúan változtathat meg szerződést másik jogi személlyel szemben, stb. ott nincs demokrácia.
2. Aki nem tud egy 4 szavas magyar mondtatot 5-nél kevesebb hibával leírni, valamint nem tud egy egyszerű egylépéses implikációt (ha-akkor összefüggés) megérteni, előbb iratkozzon vissza a 2. osztályba, és csak ezután nyilvánítson véleményt.
3. Aki ilyenekkel vitatkozik, az saját magát is erre a szintre aljasítja le. Na persze én most kivétel vagyok. :):):)
4. Az Egyesült Államokban nemcsak a képviselők származása, vallási, etnikai hovatartozása kötelezően publikus, de még azt is lehet tudni róluk, hogy mit eszik a kutyájuk reggelire. Aki pedig úgy érzi, hogy takargatni valója van, az ne akarjon politikus lenni. Vagy talán valami miatt nem lenne jó, ha egyik-másik "honatyánkról" kiderülne, hogy mi az identitása?
5. Ha az USA-ban kiderül egy politikusról, hogy gyerek korában tilosban parkolt a biciklijével, jobban teszi, ha azonnal lemond. Hány politikus mondott le nálunk pl. azért, mert megalapozott gyanú alapján súlyos köztörvényes bűncselekmény miatt bírósági eljárás folyt ellene, esetleg jogerősen el is ítélték???. Ha elmarasztalja a bíróság, akkor is úgy kell kirúgni őket.
Hány politikus ismerte el a saját felelősségét a hibás döntése(i) miatt. Egyáltalán, mit jelent nálunk az a kifejezés, hogy politikai felelősség? (Azon kívül, hogy semmit?)
6. Ki bízik meg abban az emberben, aki nyílt szavazáson a Parlamentben azt mondja a magyar föld elidegeníthetőségére, hogy IGEN.
7. Miért gondolják sokan, hogy egy izraeli-magyar állampolgár csakis a magyar érdekeket szolgálja a Parlamentben? Pedig ott neki ez volna a dolga!
8. Ha az igekötő az ige előtt áll, a két szót EGYBE KELL ÍRNI! Pl: ugyanolyan, elmenni, átment (az úton). Ha az igekötő és az ige között más szó van, KÜLÖN KELL ÍRNI! Pl: át kell menni. Ha az igekötő az ige után áll KÜLÖN KELL ÍRNI! Pl: Lassan ment át az úton.
9. Máris megbántam, hogy elcsesztem negyed órát az életemből, hogy ezeket leírjam, mert hivatalból tudom, hogy értelme aztán az ég-világon semmi...