A neonáci Jobbik

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) A neonáci Jobbik petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#201 Re:

2013-04-27 14:53

#3: -

Te meg előbb tanulj meg magyarul!

simon peresz

#202 Azt látom, hogy felvásároljuk Magyarországot

2013-04-27 16:45

1. Demokrácia MO-on sohasem volt. Ahol pl. az ún. jogi személyeknek (bank) deklarált jogi elsőbbsége van a természetes személyekkel szemben, ahol egy jogi személy egyoldalúan változtathat meg szerződést másik jogi személlyel szemben, stb. ott nincs demokrácia.
2. Aki nem tud egy 4 szavas magyar mondtatot 5-nél kevesebb hibával leírni, valamint nem tud egy egyszerű egylépéses implikációt (ha-akkor összefüggés) megérteni, előbb iratkozzon vissza a 2. osztályba, és csak ezután nyilvánítson véleményt.
3. Aki ilyenekkel vitatkozik, az saját magát is erre a szintre aljasítja le. Na persze én most kivétel vagyok. :):):)
4. Az Egyesült Államokban nemcsak a képviselők származása, vallási, etnikai hovatartozása kötelezően publikus, de még azt is lehet tudni róluk, hogy mit eszik a kutyájuk reggelire. Aki pedig úgy érzi, hogy takargatni valója van, az ne akarjon politikus lenni. Vagy talán valami miatt nem lenne jó, ha egyik-másik "honatyánkról" kiderülne, hogy mi az identitása?
5. Ha az USA-ban kiderül egy politikusról, hogy gyerek korában tilosban parkolt a biciklijével, jobban teszi, ha azonnal lemond. Hány politikus mondott le nálunk pl. azért, mert megalapozott gyanú alapján súlyos köztörvényes bűncselekmény miatt bírósági eljárás folyt ellene, esetleg jogerősen el is ítélték???. Ha elmarasztalja a bíróság, akkor is úgy kell kirúgni őket.
Hány politikus ismerte el a saját felelősségét a hibás döntése(i) miatt. Egyáltalán, mit jelent nálunk az a kifejezés, hogy politikai felelősség? (Azon kívül, hogy semmit?)
6. Ki bízik meg abban az emberben, aki nyílt szavazáson a Parlamentben azt mondja a magyar föld elidegeníthetőségére, hogy IGEN.
7. Miért gondolják sokan, hogy egy izraeli-magyar állampolgár csakis a magyar érdekeket szolgálja a Parlamentben? Pedig ott neki ez volna a dolga!
8. Ha az igekötő az ige előtt áll, a két szót EGYBE KELL ÍRNI! Pl: ugyanolyan, elmenni, átment (az úton). Ha az igekötő és az ige között más szó van, KÜLÖN KELL ÍRNI! Pl: át kell menni. Ha az igekötő az ige után áll KÜLÖN KELL ÍRNI! Pl: Lassan ment át az úton.
9. Máris megbántam, hogy elcsesztem negyed órát az életemből, hogy ezeket leírjam, mert hivatalból tudom, hogy értelme aztán az ég-világon semmi...
simon peresz

#203 Azt látom, hogy felvásároljuk Magyarországot

2013-04-27 17:05

Továbbá:
Azt látom, hogy a jobboldaliak zöme még mindig mosakszik, bizonygatja, hogy ő nem rasszista, nem antiszemita, amikor vád éri.
Nem vették észre, hogy ezek a mesterségesen létrehozott "fogalmak", szitokszóvá silányodtak, vagy talán már eredetileg is azok voltak, és nem kell velük törődni, mert lassan már minden épeszű, normálisan gondolkodó emberre rásütik.
Vannak emberek, akiktől egyszerűen csak ennyi telik. Ugyanazt jelenti, mintha azt mondanák, hogy a k anyád. Ami szintén nem jelent semmit az indulaton kívül.
Tehát, ha valaki megkérdezi tőlem hogy antiszemita vagyok-e, nem tudok rá válaszolni, mert nem tudom, hogy ez - az amúgy értelmetlen szó - mit jelent.


Vendég

#204

2013-04-27 17:38

3-as bajtársnak.Aha ,látom má!!
A statisztika azt mutatya,hogy a vidék fasizálódott! Az áruló reakciós elemek és a nácik gyilkos gyülekezőhelyei a vidéki kulákság fészkei! Budapest lesz a zellenálás köszpontya. Innen támadunk majd !Viszonyunk a nácikkal akkor romlott meg, amikor a Jobbik jelenlegi vezetői elárulták a demokráciánk békefrontját, elárulták felszabadítójukat, az MSZP,SZDSZ,FIDESZ MDF nemzetépítő testvéreinket, és átálltak az imperialisták oldalára. A nácik ezt persze tagadják és igyekeznek port hinteni saját dolgozóik szemébe, de minket meg nem tévesztenek. Mi tudjuk, hogy a mai Magyarországon életre-halálra üldözik a szabadság és testvériség -egység igaz barátait. Börtönbe vetik és aljasul meggyilkolják azokat, akik a becsületes együttműködést követelik a demokráciával és követőivel.
A nyugati fasiszták sajtója nyíltan és félreérthetetlenül, de ugyanakkor az árulónak kijáró gúnyos megvetéssel beszél a Jobbik árulásáról és pálfordulásáról. Egyetlen példát hozok fel erre a sok közül. Az amerikai tőkések lapja, a Newsweek április 25-i száma nagyobb cikket közöl ezzel a címmel: “A Jobbik kacérkodik az amerikai bankárokkal.”
Le a fasizmussal,szabaccság a népnek!!
Munkásököl,vasököl!Odacsap ,ahova köll!

Vendég

#205

2013-04-27 18:23

Magyarbálintka, miután szétbaszta az oktatást a gennygóc kis zsidó pártocskája éléről, most miből él? Dolgozni biztos nem dolgozik, de milyen formában élősködik tovább? Van valakinek vmi infoja?

Vendég

#206

2013-04-27 18:44

Tehát a Jobbik egy Nemzeti Szocialista Német Munkáspárt? :D:D:D
Teljes fogalom zavar uralkodik a fejekben, mondom ezt úgy, hogy szarba se nézem a jobbikos csőcseléket.

Vendég

#207

2013-04-27 20:20

Teljesen nyílvánvaló tény,akik a Hitleri eszméket hírdetik a nácizmust élesztik újra. Sem elvből,sem emberségből nem fogadható el!
LetUsStopTheNonsense

#208 Re:

2013-04-27 21:16

#35: -

This is very very supid - news intended to the people who cannot verify these stratements.

Extreme rightwing parties exist in almost all European countries. For example, the Freedom party from Austria is similar to Jobbik. Austria is told to be democratic, even if the Freedom party was in government. Jobbik is in opposition.

Le Pen's party has large support in France. Jobbik is not worse than Le Pen's party.

NDP from Germany is a much more extreme, openly nazi party. BNP from Britain is similar. Jobbik is much softer than these. Majoriy of Jobbik supporters are close to mainstream.

Jobbik is not a friend of the government parties. They are political opponents. In fact, after gygantic corruption scandals of the "Liberals" (Magyar's party) and the "Socialists", they are the main competitors of the government parties. This is what the Liberals tried to take advantage of in 2010, as Schiffer, LMP's former president also noticed. The liberal party tried to make propaganda for Jobbik, just that the centre-right government parties do not have 66%.


Vendég

#210

2013-04-27 22:18

Ez egy vicc, de annyira gyenge, hogy inkább csak egy favicc.

Vendég

#211 Re:

2013-04-28 06:48

#10: -

Anyád meg egy faszkalap volt, hogy a világra szart, te buta barom! Ez van, amikor a népet megfertőzi a liberalizmus mérge. Te vagy zsidó vagy, vagy pedig cigány. De semmiképpen nem magyar. Mondd meg, itt ki tudna rendet csinálni!? Mert eddig rajtuk kívül már mindenki bebizonyította, hogy alkalmatlan rá, és elbukott. Tehát azért kellene megszüntetni a Jobbikot, hogy ne legyen esély sem a rendre Magyarországon? Te akkor egy köcsög hazaáruló, magyarellenes senkiházi vagy. Takarodj ki ebből az országból!

Jobbik

#212

2013-04-28 07:31

Barcs 31 százalék.Ébredés folyamatban.

Vendég

#213 Re:

2013-04-28 08:50

#10: - most náci ,vagy nyilas???? Szerencsétlen ökrök vagytok :DDDDDD

 


Vendég

#214

2013-04-28 08:57

Bálintkaaaa!!! Anyuciba szakadt volna a fejed,mikor a világszínvonalú magyar oktatást 4-év alatt taccsra vágtad .. Talán ezzel kellene inkább foglalkoznod ,nem gondolod???? Javaslom oszlassuk fel Magyar Bálintot egy kukorica gránáttal ....

Vendég

#215

2013-04-28 09:49

Akinek nem tetszik ami itt van, annak el lehet menni! Akár Izráelbe, akár a p.-ba! Ezt az imádott Ferikétek is megmondta, a demokrácia bajnoka! Kár hogy ő még nem húzott el... de Bálintkával együtt mehetnének. Meg a többi ajvékoló is.

Vendég

#216 Re: Szavazzuk ki az aláírásunkkal a Jobbik neonáci pártot a Parlamentből!

2013-04-28 10:10

#41: Láng Judit - Roma Parlament - Szavazzuk ki az aláírásunkkal a Jobbik neonáci pártot a Parlamentből!

El lehet menni,ha nem tetszik valami! A Demokrácia Bajnoka, Ferike is megmondta!

A kaszás

#217 Bálintka_az_Identitáshiányos_tehetségtelen_idióta

2013-04-28 10:24

Bálintkám! Mindenki tudja, hogy ti (SZDSZ) teremtettetek olyan helyzetet, hogy a Jobbik megerősődjön. Nem elég, hogy loptatok, csaltatok, járókelőket összeverettetek, a maffiával működtetek együtt napi szinten, stb. Hanem úton-útfélen hangoztattátok, hogy ti zsidók vagytok, ami egyébként nem igaz. Ti csak szerencsétlen, tehetségtelen hülyék vagytok, ez a fő identitásotok.

Meglepő dolgot mondok most: eljön még ennek a böjtje. Már most látszik, hogy kikerültetek némileg a hatalomból. De a legnagyobb koppanás akkor lesz, amikor jobblétre szenderültök, és szembe kell néznetek vele, hogy semmirekellő, üresfejű, primitív hülyék vagytok.

XVII.Benedek

#218 Re: Re:

2013-04-28 10:49

#11: fgo - Re:

Ez itt csupán egy kontextusából kiragadott, judeofasiszta körökben gyakran idézett részlet. Ha vennéd a fáradtságot és elolvasnád Gyöngyösi felszólalásának teljes szövegét akkor talán benned tomboló talmudi magyargyűlölölet is csillapodna. Gyöngyösi természetesen végig a kettősállampolgárokról beszélt csak a végén az elnök állandó csengetésének hatására zavarodott bele a mondandójába.


Vendég

#219 Re:

2013-04-28 19:59

#2: -

Az a zsidó aki fosik itt Magyarországon, húzzon el Izraelbe.

Ne rontsa itt a levegőt !!


Vendég

#220 Re:

2013-04-29 06:00

#207: -

Teljesen nyilvánvaló,hogy tudatlan,megvezetett  kibernetikus organizmus vagy.

Mennyi a pártújság havi előfizije?


Vendég

#221 Re: Re:

2013-04-29 06:14

#220: - Re:  

 Teljesen nyilvánvaló, hogy fasiszta érzelmű vagy.


Vendég

#222 Re: Re: Re:

2013-04-29 06:57

#221: - Re: Re:

Az milyen?

Hallgatom a  politika filozófus értekezését a fasizmusról.

Hogy tudjam már meg,érzelmileg pozitív,vagy negatív minősítésem van.

Ezután úgy alakítom a nézeteimet és életemet,érzelmeimet ahogy mondják.

:-)

Áááá..meggondoltam magam.

A fasizmus.

A  Duce mellett Rossvelt  is előszeretettel alkalmazott "corporativismo" elemeket.

Ez is egy szempont,és nekem teccik!

Neked nem?

No sztán...f.aszom bánnya :-))

 


Vendég

#223 Re: Re: Re: Re:

2013-04-29 08:12

#222: - Re: Re: Re:  

 Szerencsére nem mozgunk azonos körökben. Nekem nagyobb szerencse...


Vendég

#224 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-29 09:43

#223: - Re: Re: Re: Re:

Nincs köröm. :-) Magányos vagyok ,és nyitott.

Ütközzünk,és cseréljünk eszmét.  Egyszerűen érdekfeszítő a működést vizsgálni.

Méééég menthetőő  vagyok????


Vendég

#225 Re: Re: Szavazzuk ki az aláírásunkkal a Jobbik neonáci pártot a Parlamentből!

2013-05-03 15:54

#47: - Re: Szavazzuk ki az aláírásunkkal a Jobbik neonáci pártot a Parlamentből!

akkor a cigányok miért sértegetik és gyilkolják a magyarokat?