Próbáljuk meg együtt fellendíteni az animés piacot!


Vendég

/ #139

2013-03-31 19:50

Aláírtam, bár nem látok sok esélyt arra, hogy a "követelések" bármelyike is valóra válna. Imádtam a csatornát az A+-os időkben, minőségibb volt a szinkron, a Sony-tól meg még minőséggibb ugrást vártam, de sajnos ez annyira nem jött össze. A szinkronos (sima) FMA-nál döntöttem úgy, hogy csak akkor nézek szinkronos animét tévében, ha a régi-adagból van, mert a húzónevek megjelenése (Naruto, Bleach, VK, Chrno Crusade...) a csatornán csak rossz szinkronokat szült. (pedig nem egynek adtam esélyt...)
Úgyhogy kicsit félnék az új animéktől is, hogy azoknak is a szinkroja, hát tudjátok... olyan "meh" lesz.

Aztán jöttek a mindenféle amerikai illetve japán showk (ez utóbbi még csak-csak, de az is inkább egy szájhúzós "meh"-t vágott ki), a sorozatok... Rendben, a Doctor Who-nak, a Torchwoodnak (asszem az is voltX"D) örültem, de a többi... egyszerűen nem a célközönséget, az animés szubkultúrát célozta meg. Tényleg lehetnének olyanok, amik még érdekli is a mezei animést.

DVD-k, mangák... Sajnos pénzügyileg nem vagyok nagyon eleresztve, így mindkettőből bár gyűjtöm a magyar kiadásokat, általában a leárazottakat, másodkézbelieket vadászom. S bár szívesen a polcomon tudnék egy teljes Slayers DVD sorozatot, sőt, egy Kaleido Start is (példának okáért), de még a Kiddy Grade-t is meggondolnám... De nem hiszem, hogy lenne elég pénzem ezeket teljes áron beszerezni.

Szóval bármennyire is jó lenne, ha lehetne egy csatorna újabb animékkel-tartalommal, meg dvd-k, mangák... Nem nagyon van piaca.