Próbáljuk meg együtt fellendíteni az animés piacot!

AranyBula

/ #123 Véleményem

2013-03-20 18:59

Támogatom a felhívást/petíciót, mert tényleg szükség lenne egy ilyen adóra. Amúgy beleolvasva a hozzászólásokba és nem tartom igaznak a szűk réteg kifejezést, mert pl. az én nagymamám odavolt az M1-en vetített koreai sorozatokért. (Attól most tekintsünk el, hogy milyenek. A lényeg, hogy keleti.)
Ráadásul, minél több emberhez eljut, annál jobb! Hiszen csak elolvassa egy olyan ember is, aki talán még tud is valamit tenni. Csak azt sajnálom, hogy sokan úgy gondolkodnak, hogy minek. Ha meg sem próbálja az ember, akkor ne is várjon csodát.
Amúgy eredetibe az összes Rurouni Kenshin eddig megjelent magyar kiadása, Death Note 1., Hetalia 1-3, Csillagsivatag, egy olasz nyelvű Psyren, egy-egy angol nyelvű DB és DBZ, egy magyar antológia és egy három részes global manga. DVD-ben Full Metal Panic végig, Black Jack, Ninja Scroll, Laputa, kettő Bleach, kettő Shaman King, egy-egy Szellemvadászok, Yuu Yuu Hakusho és Yu-Gi-OH!.
Összesítve szerintem hasznos és jogos! Mondjuk én is szívesen néznék sokkal újabb és minőségibb animéket, de sokszor még unalmamban is jobb az agyonismételt Naruto és társai az Animaxon, mint a többi csatorna. Bár egy K-ért, vagy egy Nuraryhionért ölni tudnék. Igaz az elején még én is az A+ csatornával kezdtem.