Vesszen HErBY
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
a petíciót meg írjátok aláfele, az oldalon amikor szavazni kell mindig vannak vagy 10e-en!
gyerünkmáár!
napiszar.com 4ever (nehogy megszűnjetek nekem, minden nap nézem a szarotokat :D )
Captain_Anus,hurkale82,Raptor,veszter,T3sc0,deres így tovább csak most már kevesebb Hörbigecit szopja le a faszt a buta kurvájával együtt! jó felbaszott :D
asd
HÖRBI TE SZAR CSICSKA
Csicska vagy Hörbikém ..
Arról nem beszélve hogy még egy 10 éves gyerek is ketté törne mint egy ropit Mire vered magad ?
Ja igen meg ott az az idióta csajod XD HÁT AZ EGY CSICSKA BAZMEG a szar poénjaival elmehet a kurva anyjába meg a lányod is /azt meg húzd a faszodra te nyomorék XD
szevasz
...
Re: __fasz
te faszopó :D biztos 10 -éves kis hugyos vagy:D akinek anyi lelkiproblémája van h :D inkáb herby támogatja de nem lessz sokáig mert napiszar a király :D
viszont herby-nek nem mondhatjátok meg, hogy videózzon-e, vagy sem.
minden esetben mellette vagyok, ti meg rohadjatok meg.
Re: Titkos adat.
#5: [G.M.M.] PacMan - Titkos adat.
mivan ember ????????okos??
van az agyhalott hülye aki okoskodik ez hörbi
Re:
mi vagy te 10éves lelkisérült monitor zombi aki pószterekre recskázik és sír a szája anyunak hogy hozzál kakót vagy mi!
HÖRBI EGY ORVOSI ESET ANNYIRA BETEG AZ AGYA és annak is aki őt pártolja
Re: anyád
barátom te rataldált hülye!!!!!hogy apád hörbyvel együtt miért nem tudott a falra baszni moikor még geci voltál!!!!!!!!!!! nálad szerintem még egy ovis okosabb!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: ...
#32: Válassz egy nicknevet - ...
Így a legegyszerübb , tehetetlen kis csicska ! Remélem kapsz egy kissebb infarktust amiért nem tudod megvédeni a buzi kis bálványod . Itt meglátszik az értelmi szinted , anyázol gondolkodás nélkül !Az én anyám nem az . De lehet a tied igen . Ismered egyáltalán apádat ??? Vagy örülni kell annak hogy nem nyerítesz ...
Betöltötted mátr a 15 - öt ???
Re:
Azt nem hogy videózzon vagy sem , de remélhetőleg nem fogja megosztani az agyament okoskodását ... Enyit talán elérünk hogy nem fogja magát kitenni a netre
Trololo
Re: HErBY ftw!
#42: anyád a napiszar! - HErBY ftw!
a te kúrva anyád!!!!!!!!!!!!!!!
Csicskák. Miért is? Csak azért mert páran összeülnek italoznak és beszélgetnek?
Ebbe mi a szar?
A szavazás is.... Látszik hogy mennyire beteg emberek szerkesztik az oldalt.
| This discussion has been closed. |
Hoerbi