Végrehajtási és kilakoltatási STOPPOT a devizásoknak***AZONNAL***
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
A 120000 fizetésképtelen számadat biztosan hibás Hibás, mert ez az adat több ezer volt, amig nem hozták meg azt a törvényt, hogy kintlevőségeit a bank egy évig tarthatja nyilván, aztán le kell irnia. Ezért átadják azokat követeléskezelőknek, behajtóknak.. aki aztá végrehajtják a piszkos munkát. Igya bankok ugy érezhetik magukat, mintha ők teljesen tiszták lennének.
Re:
én nem fizetem már 3 éve. és minden családtagom meg szűntette a bank számláját. nem szabad fizetni mert kizsigereleik az embert .
tisztázni szeretném, először is, nincs devizaalapú hitelem! de én sem szeretném ha továbbra is azokkal vitetnék el a balhét, akik nem tudtak, vég törleszteni? sőt, akinek devizahiteleiket automatikusan forintosították a bankok! jaj, és azt az összeget is megfizettetek velük, amit a fideszes ország gyűlési képviselők, és a hozzájuk közel álló, gazdag réteg, vég törlesztett!na és ahogy ezt már hallottuk, az MNB több százmilliárd forint hasznot húzott, a devizaalapú hitelesekből! én ezt pofátlanságnak nevezem! véleményem szerint, vissza kellene fizetni azt a rengeteg többletet máig fizető (volt devizásoknak), devizaalapú hiteleseknek!
| This discussion has been closed. |