Tiltakozunk a Lukács Archívum szétszedése ellen
Tiltakozunk a Lukács Archívum szétszedése ellen / Közlemények / Lukács-konferencia sajtóközlemény / Hozzászólások
|
SaLa |
#12017-04-05 12:48 |
|
| |
|
Vendég |
#22017-04-05 13:07Én voltam az első "aznap" reggel aki egy szál sárga rózsát tettem a szobor hűlt helyére. Érdeklődök, hogy mikor lesz szobor, döntés ügyben? Múlt péntekre ígérték az illetéktelenek akik ellopták! Piszkos háttér alku lehetett, hogy a tóthjóskánk amikor átadta ingyen az orbán tarlósnak a XIII. kerületi önkormányzati telket az Úszópalota építési telkéhez a mi Dagályunk szétverését Pest legnépszerűbb strandja volt! Követelem, hogy adják vissza a Dagályt is! |
|
| |
|
kormocbanya |
#32017-04-30 06:53Deutsch: Wir protestieren gegen die Schließung des Lukács-Archivs! English: Protest Against Closing Down the Lukács Archiv Español: Protestamos contra el cierre de Lucas Archivo Français: Nous protestons contre la fermeture des Archives Lukács Italiano: Protesta per la chiusura dell'Archivio Lukács Português: Protesto contra o fechamento do Arquivo Lukács русский язык: Протест против закрытия Архива Георга Лукача в Будапеште українська: Протест против закрытия Архива Георга Лукача в Будапеште |
|
| |
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak.
A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni?
További petíciók, amik érdekelhetik
Ingyenes tárhelyet biztosítunk internetes petíciókhoz. Készítsen egy professzionális internetes petíciót a mi hathatós segítségünkkel! Petícióink minden nap szerepelnek a médiában, így egy petíció indításával könnyedén felkeltheti a közvélemény és a döntéshozók figyelmét.