Szolidaritás tiltakozó aláírásgyűjtés
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: az én nevem valós, ellenőrizhető a facebook-on
#21: Gergely Ernő - az én nevem valós, ellenőrizhető a facebook-on
Hali bocs,hogy beleszolok de még mindig sokan félnek és ezt használja ki a hatalom csak nézd meg kik őrzik királyunk érdekeit.
Re: Re: az én nevem valós, ellenőrizhető a facebook-on
#203: - Re: az én nevem valós, ellenőrizhető a facebook-on
most már én isregéltem és nem állnéven.
Re: Veszprém Erdész u. 1. 8200
Re: Re: Veszprém Erdész u. 1. 8200
Senki nem mehet el tettek,szavak nélkül amellett,ahogyan szétvernek minden demokratikus értéket körülöttünk!
Re:
"A nyugdíjak az infláció mértékével emelkednek!4,5%al Ez is valami!"
Szent Isten!!! Ez is valami???!!!!Csak augusztus óta 16%-kal értéktelenedett el a forint!!!!!!Mi az a 4,5 %????!!!!
A szegénység sexuálja a nyomort, miközben az "uralkodó osztály" tort ül a lakosság felett!!!!!
...
"Sikert sikerre halmozunk" mondá a "Csillagszemű".....MI MEG JÓL BELEDÖGLÜNK A SIKEREIKBE!!!!!!!
Próbálkozzanak , kísérletezgessenek csak még....Elvégre felkészültek a kormányzásra, nemdebár?????
Aztán majd nehogy csak egyszer , egyik pillanatról a másikra lángba boruljanak az elit negyedek villái....a kedves szakértők, a nagyon "hazafiak" és szentéletű , mélyérzésű keresztyén lekivilágú haverjaik mély egyetértésben a lámpavason végezzék!!!!!Az éhes , elkeseredett tömegek érdekes dolgokra képesek...ám!!!!
Ne bízzatok a birkaságban!!!(mert nem tart örökké)
...és miután elszámoltak az okozott kárral és bűnökkel, valamint a húsz év zavarosban halászás eredményeként felhalmozott vagyonnal (amitől Lázár olyan sokat ér hozzánk képest).......tűnjenek is el ÖRÖKRE!!!!
"A rabszolgának csak egy ura van. A nagyravágyónak annyi, ahány ember elősegítheti a felemelkedését."
" A becsület erősebb mint az oroszlán!"
jocó.
tüntetés kell, egy időben mindenütt.Városban, falun.És hogy lássák hogy már rég nincs 2/3-madjuk,
javasolnám hogy az autók antennájára mindenki kössön piros(vörös)szalagot.viktorkánk ezt a színt
nagyon nem komálja,így láthatja majd hányan is vagyunk.Így tüntethetnének azok is akik szeretnének, de nem tehetik.???
...
A Szolidaritás Mozgalom a mai napra országos hálózattal rendelkező szervezetté vált! Itt az ideje, hogy ezt megmutassuk az egész országnak. Annak is eljött az ideje, hogy elmondjuk, mit is akar ez a mozgalom, ezért a következőket határoztuk el:
1. 2011 december 13-án sajtótájékoztatót adunk, melyben elmondjuk, hogy pontosan hogyan értékeljük az ország helyzetét, mit gondolunk a kormány eddigi teljesítményéről és mit akar tenni ebben a helyzetben a Szolidaritás Mozgalom.
2. Hogy nyomatékosítsuk szándékainkat 2011 december 17-én országos akciót szervezünk. Kérünk benneteket, hogy informálódjatok a település szerinti kapcsolattartóitokkal. Akik még nem léptek be, de az akcióhoz csatlakozni szeretnének, kérjük töltsék ki a bejelentkezési űrlapot a honlapunkon, hogy kapcsolatba tudjunk velük lépni, vagy keressék a hozzájuk legközelebb eső hivatalos kapcsolattartóinkat.
Üdvözlettel:
Szolidaritás Mozgalom
| This discussion has been closed. |