Szolidaritás tiltakozó aláírásgyűjtés
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Végül is mért is tiltakoznak önök?
...
...
...
cikk
Egy olvasó levele:"
"Olvaslak,de nem értelek benneteket.Hiába,kis vasmegyei falumban ezek a dolgok kinaiul vannak.Miért baj,hogy nem vagyunk demokraták,haladok,meg a jo Isten tudja mi?”Majd az okosok megmondják”-ez a vélemény a politikárol.Miértbaj,hogy szeretjük,ha vezetnek minket?Csak joságosan,és igazságosan! Hogy végre elzvarják dolgozni a segélyen élösködö kocsmapultot,nagyobb propaganda,mint ezer kampányfilm.
Semmi közünk Europához,nekik sincs hozzánk.Ugyse értik a beszédünket,de gondolkodásunkat sem.Élni szeretnénk,egyszerüen,magunk modján,szereteben.A többi meg az “urak ” dolga. Tamás Egyházashetyéröl."
Durva
Nagyon kimért,de nem biztos,hogy ez baj... !
Re: Komolytalan az egész
#5: Senki Béla - Komolytalan az egész
Kedves Senki Béla! Ha az utcán írok alá egy petíciót, akkor sem igazoltatnak, akkor is mindenki olyan adatot ad meg, amit akar. A tisztességes emberek valós adatot írnak, vagy semmit, mások pedig személyesen is, interneten is csalhatnak, ha ehhez van kedvük.
Isten óvjon minden jóakaratú embert minden bajtól!
Isten óvja Hazánkat minden ellenségtől és minden bajkeverőtől!
Jocó
Re:
Szerinted .Jó látni hogy van még optimista ember.Én nem az vagyok.Engem most akarnak megfosztani a nyugdíjamtól.Kórkedvezménnyel mentem nyugdíjba szénbányából.Lenyomtam 25 évet és közel 6000műszakot.Kétszer rám omlott a bánya.(80 kilométerre kellett járnom hogy teljesíteni tudjam azt amit a magyar kormány elvárt, utikőltség térítést nem kaptunk.Ha elveszi a korkedvezményesektől a nyugdíjat, tőrtvényt sért, mert visszamenőleges tőrvénykezést a világon sehol nem ismerik el,Szerződést szeg,mert a korkedvezmény ,meg a nyugdíj is tulajdonképp szerződés az állam és a munkavállaló közt.Én sem fogom annyiban hagyni.Beperlem a magyar államot ha a gatyám rámegy akkor is!Lédy Gaga mondta:Ha az ember nem áll ki a jogaiért, nem több mint hús a csonton.Milyen igaz.Le fidesszel.Le a népnyúzó tőrvénytelen kormánnyal.Takarodjanak!Űzzük el őket !
| This discussion has been closed. |