Szólaljunk meg! Az irgalmasság bátorsága.
Egy emberségesebb menekültpolitika reményében -- nyílt levél a keresztény egyházi elöljáróknak
Vendég#1 Mar 30, 2017, 08:51
Petschnig Mária Zita
Vendég#2 Mar 30, 2017, 08:52
Babavárosi
Vendég#3 Mar 30, 2017, 09:10
Köszönöm: Békefi Eszter
ddeak#4 Mar 30, 2017, 11:57
Natanael – a megszólítandó elöljáró (D.D.) – erre megjegyezte: »Jöhet valami jó Názáretből? Jn. 1, 46. Deak Dániel ([email protected])
Vendég#5 Mar 30, 2017, 16:15
Egyetértek.
Bátki Zsuzsa
Bátki Zsuzsa
Vendég#6 Mar 30, 2017, 17:25
Ez a világ és benne Magyarország nem keresztény, sohasem volt az- Jézusunk egészen mást élt elénk, másra tanított bennünket, nem sok maradt meg a valódiakból, mert már akkor , amikor írásban rögzítették, hazudtak és hamis dolgokat állítottak össze a politikai érdekeknek megfelelően. Azért írtam ezt előlegként,mert a jézusi tanítás alfája és omegája a feltétel nélküli szeretet, amely tartalmazza az irgalmasságot is, hiszen a szeretet nem csak érzelem, hanem tettre, segítésre, szolgálatra ösztönöz.
Azt gondolom, a petíciónak a világ és benne Magyarország jóakaratú embereihez szóljon, ne a vallások szerint. Az elválaszt. De a szeretet összeköt,abban lehetünk egyek!
Áldással Ádámosi Margit
Azt gondolom, a petíciónak a világ és benne Magyarország jóakaratú embereihez szóljon, ne a vallások szerint. Az elválaszt. De a szeretet összeköt,abban lehetünk egyek!
Áldással Ádámosi Margit
Vendég#7 Mar 31, 2017, 14:41
Mt 25,35.
"Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam, és innom adtatok; jövevény voltam, és befogadtatok engem;
36.
Mezítelen voltam, és megruháztatok; beteg voltam, és meglátogattatok; fogoly voltam, és eljöttetek hozzám."
"Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam, és innom adtatok; jövevény voltam, és befogadtatok engem;
36.
Mezítelen voltam, és megruháztatok; beteg voltam, és meglátogattatok; fogoly voltam, és eljöttetek hozzám."
Vendég#8 Nov 22, 2017, 19:51
Pintér Judit
Vendég#9 Nov 23, 2017, 09:13
Egyetértek
Dezső József