Peticiok.com

Szólaljunk meg! Az irgalmasság bátorsága.

Egy emberségesebb menekültpolitika reményében -- nyílt levél a keresztény egyházi elöljáróknak

Vendég#1 Mar 30, 2017, 08:51
Petschnig Mária Zita
Vendég#2 Mar 30, 2017, 08:52

Babavárosi

Vendég#3 Mar 30, 2017, 09:10
Köszönöm: Békefi Eszter
ddeak#4 Mar 30, 2017, 11:57

Natanael – a megszólítandó elöljáró (D.D.) – erre megjegyezte: »Jöhet valami jó Názáretből? Jn. 1, 46. Deak Dániel ([email protected])

Vendég#5 Mar 30, 2017, 16:15
Egyetértek.
Bátki Zsuzsa
Vendég#6 Mar 30, 2017, 17:25
Ez a világ és benne Magyarország nem keresztény, sohasem volt az- Jézusunk egészen mást élt elénk, másra tanított bennünket, nem sok maradt meg a valódiakból, mert már akkor , amikor írásban rögzítették, hazudtak és hamis dolgokat állítottak össze a politikai érdekeknek megfelelően. Azért írtam ezt előlegként,mert a jézusi tanítás alfája és omegája a feltétel nélküli szeretet, amely tartalmazza az irgalmasságot is, hiszen a szeretet nem csak érzelem, hanem tettre, segítésre, szolgálatra ösztönöz.
Azt gondolom, a petíciónak a világ és benne Magyarország jóakaratú embereihez szóljon, ne a vallások szerint. Az elválaszt. De a szeretet összeköt,abban lehetünk egyek!
Áldással Ádámosi Margit
Vendég#7 Mar 31, 2017, 14:41
Mt 25,35.
"Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam, és innom adtatok; jövevény voltam, és befogadtatok engem;
36.
Mezítelen voltam, és megruháztatok; beteg voltam, és meglátogattatok; fogoly voltam, és eljöttetek hozzám."
Vendég#8 Nov 22, 2017, 19:51
Pintér Judit
Vendég#9 Nov 23, 2017, 09:13

Egyetértek

Dezső József

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.