Szentgotthárdi befogadóállomás elutasítása
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Én nem Szentgotthárdon élek de a testvéremék igen. Elég sokszor megyünk látogatóba hozzájuk. Nagyon szép és tiszta hely és jó lenne ha az is maradhatna. Szeretném ha nem kellene féltenem a családom.
Látom, dühöng a kultúra. Miért kell a háború elől menekülő embereket féregnek nevezni? Működik a Jobbik-Fidesz propaganda: menekült = terrorista.
Re:
Háború elöl menekülő?Az egész ország várj bocs egész Ázsia?!Érdekes mi lett volna ha itt is mindenki elmennekult volna mikor háború volt?!Itt nem a fidesz-Jobbik kérdésről szól a dolog!ő nem beilleszkedni jön hanem elfoglalni!Ha a saját hazájában fele ennyire tudna haborogni meg eroszakoskodni akkor lehet h már nem lenne háború!Nekem semmi bajom velük amíg nem akarnak Európába jönni és az én életemet megváltoztatni!
Re:
Boldizsar Te normalis vagy??? Szarok a Fideszre a politikara; sosem voltam meg szavazni, mert minden politikust utalok ... na de visszaterve a temara: te veded ezeket a rohadek allatokat akik eroszakoljak a noket, lopnak, rabolnak es .... nem is ragozom tovabb! Fogadj be akkor magadhoz parat idiota vadbarom!
Nem szeretnèk fèlni, ès fèlteni senkit a sajàt orszàgomban, az àlmos unalmas kisvàrosunkban, olyan idegenektől akik segìtsèget kèrnek, de dühösek. Màsik dimenziòban èlnek, mint kultùra, mint szellemi fejlődès szintjèn. Összeegyezhetetlen, főkènt kompromisszumkèszsèg teljes hiànyàban. :( Gondolkodunk, tehàt vagyunk... Vagy mièrt is jöttünk le a fàròl?
Re:
#5: boldizsár - Ez párttól független, és igen ezek nem nevezhetők embereknek, de hajrá fogadj be magadhoz 1-2 kecskebaszót.
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.