Rokkantvadászat...
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Egyet értek veled, de hát láttunk már olyat, hogy visszamenőleg változtattak a szerzett jogon. Úgy tűnik nálunk ez lassan törvényessé válik. És hát talán e miatt is, de félünk, hogy mi lesz velünk, akiket kikiáltottak bűnözőknek, csalóknak. A többségünk nem tud elmenni tüntetni, talán nem is értik mi történik, csak szenvedő részesei az egésznek. Bár talán van egy megoldás. Ha már minden kötél szakad, akkor bejelentjük, hogy éhségsztrájkot tartunk, amíg meg nem változtatják a törvényt. Nem kell azt tudni senkinek, hogy úgysincs mit ennünk! ;) Bocsánatot kérek az iróniáért!
1./ Milyen munkaerő piacról beszélnek !?
2./ Az egészséges 30-as egyedül álló sem kap munkát !?
Szívemből szól minden szava, maximálisan egyetértek!!!!!!!!!!
Mit vétettünk mi nyomorultak, hogy ez a sors vár ránk! Hogy milyen? Éhen fogunk halni! Mehetünk a híd alá! Ezzel a törvénnyel meghozzák a halálos ítéletünket! Lesznek akik a halálba fognak menekülni! Lehet, hogy Én leszek az első!!! Mire elég 28-30 ezer Ft.? Talán gyógyszerre! Másra nem igen!!!!!!
HAJRÁ BETEGEK! NE HAGYJÁTOK MAGATOKAT!
TOVÁBBÍTOM A BARÁTAIMNAK, ISMERŐSEIMNEK!
Viktorkának a saját zsebében kellene turkálnia és a többi ingyenélő zsebében... Én úgy gondolom vén fejjel, hogy előkerülnének a kasszából hiányzó milliárdok!
Ne hagyjátok magatokat, mellettetek állunk!
Re:
Nagy igazságok!
Orbán Viktornak és kedves társainak ajánlom a Sorstárs szavait, de a sorsot is, amit nekünk szán!
vesztes
This comment has been removed by the person who wrote it.
Rokkantak vagyunk nem csalók!
Még valami. Nem azért írtam ezt a néhány sort, mert én is III. kat. rokkant vagyok, ha-nem azért, mert tudom, hogy mit és mennyit dolgoztam (güriztem) és tanultam felnőttként, munka mellet (és nem csak magamnak)47 éves koromig, hogy most, 57 évesen sorozatos protézis műtétekre várva, még én bizonygassam, hogy tényleg rokkant vagyok e.
Ezért tartom, tisztességtelennek ezt a gondolkozást, eljárást úgy Orbán, mint Matolcsy urak részéről.
Malaka
munkaerő gazdálkodási gyakorlatát,szinte azonnali hatájjal,az erre felkészítettlenül kiszolgáltatottak nyakába zúdították,védőháló nélkül.Ennek eredménye,hogy most kell szembenézni az ezzel várhatóan adódó problémák megoldásával.
Re:
Az akkori 50 év körüliek, akiket a rokkantosításba menekítettek, már öregségi nyugdíjasok, vagy a védett korban vannak. Különben nekik is volt valamilyen betegségük, csak zömének nem olyan súlyos, mint a mostani rokantaknak. Ezért felfoghatatlan, hogy ezt teszik a mai 57 év alatti betegekkel.
Az 1980-as évek végén felháborodtunk azon, hogy Romániában 60 év felett már nem kezelnek betegeket kórházban, bármennyire fontos lenne a beteg számára, akkor sem végeznek rajtuk életmentő műtétet. Úgy tartottuk, hogy ez megfelel a népírtásnak. Ez a törvénytervezet még ettől is kegyetlenebb! Itt az 57 év alattiak kiírtása a cél!
Cím
Talán igaz.Egyre több elkeseredett ember,kilátástalan jövő!A beteg emberen SEGÍTENI kell,nem belerúgni.
| This discussion has been closed. |
A rokkantak nagy része több évtizedes befizetéssel ezt megszerezte.Akinek meg kévés az a befizetése
az már korábban megbetegedett vagy már születése óta szenved valamilyen betegségben és Ők nem is tudják milyen egészségesen élni.
Ez szerzett jog.
A vannak jogerős bírósági és közigazgatási határozatok ezeket felülbírálni jogsértés,főleg visszamenőleg.
Mint mindenhol az életben itt is található "jogtalanul szerzett jog",de ez a szám elenyésző(néhány százalék) az egész rokkantak számához.Ezekre hivatkozni nagy butaság és álságosság.
Maga a törvénytervezet önmagában egy kegyetlen még tervezetnek is.