Rendőri védelem a női futóknak a Margitszigeten.
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Soltész József
Re: Re: A címmel kapcsolatban
#36: geza - Re: A címmel kapcsolatban
Fején találtad a szöget! Köszönöm:)Nem azért kell a nőket jobban félteni, mint a férfiakat, mert feministák vagyunk, hanem azért, mert vonzóbbak és a másodlagos nemi jelleg miatt sajnos gyengébbek, törékenyebbek vagyunk. Viszont ugyanúgy vágyunk kimenni a természetbe, mint egy férfi.
Egyébként ez a gyengeség nemcsak a futópélyán létezik, tehát a címet kiterjeszteném az egész Margitszigetre.
Nem olvastam végig az összes hozzászólást, lehet, hogy már írta valaki más is.
Javaslatom: van egy-két önvédelmi fogás.amit nagyon gyorsan meg lehet tanulni és egy kis gyakorlás után, bármikor alkalmazni. Ne másoktól függjön a biztonságunk. A legfontosabb persze a lélekjelenlét és az, hogy a megtámadott ne essen pánikba.
A közbiztonság nem lesz jobb sohase, ebböl kell sajnos kiindulni.
Re: Re:
Kedves VI, észrevételeim inkább kezdeményezők. Legalább is ez volt a szándékom. Amúgy a futópálya az futópálya a sétálós ( szürke térköves ) rész pedig sétálásra készült. Véleményem szerint is elférünk egymás mellett. Mellett ! A szembefutást azért (is) említettem, mert hiába van a kivilágítás egy szemben futó szinte csak az utolsó pillanatban látható. Vagyis meglehetősen balesetveszélyes is lehet ha az utolsó utánni pillanatban veszik észre egymást a futók. Gondolom én. A biciglizés / rollerozás / görkorcsolyázás - véleményem szerint - szintén balesetveszélyes. Nem mellesleg a futópálya anyagát is jobban igénybe veszi. Azaz rongálja. De lehet nem igaz ez sem. Akkor mnden jól van úgy ahogy van. Ezt veszem tudomásul ! Köszönöm a hozzá(m) szólásodat. További kellemes sportolást. Láttatlanul is viszontlátásra a futópályán.
És egy nagy kérés a Sporttársakhoz,
2015. december 7-én hétfőn este 6-7 között futás közben leoldódott a PIROS színű POLAR poló a derekamról. Az Árpád híd magaságában eshetett le. Ha van valaki megtalálta akkor kérem valahogy juttassa el hozzám. Nem nagy érték ( no-name ) de számomra sokat jelent mert az első komoly "szerelésem" volt az új - sportos - életem kezdete óta. Másképp : nagyon hozzám nőt. Nincs perc, hogy ne gondolnék erre a kedves darabomra és nagyon fáj a szívem érte. Annyira bánt amiért elhagytam, szomorún bandukoltam haza és nagyon fáztam is persze.
A becsületes megtalálót és visszajuttatót meghívnám egy capuccinó/kávé/tea - ra.
Nagyon szépen köszönöm előre is.
Re: Re: Re: A címmel kapcsolatban
#156: Mazsó - Re: Re: A címmel kapcsolatban
jesszus, dehogy ezért. Azért, mert vannak férfiak, akik megtámadnak.
Fókuszáljunk basszus már a problémára. Nem az az ok h mi milyenek vagyunk vagy nem vagyunk, hanem h férfiak úgy döntenek, hogy megtámadnak, és ezt megtehetik felelősségrevonás nélkül.
| This discussion has been closed. |