Quaestor károsultak megmentéséért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: OLVASNI!!!!!
Már megbocsásson, de Ők azok, akik kiadják a lelküket, idegeiket teszik tönkre az éjszakáikat-nappalaikat áldozzák fel ezek az emberek, akik szervezkednek, intézkednek miattunk, értünk, akkor most megérdemlik ezt azok akik a fotelból adják a frankót?!!!
Mi a fenyegetés ???- az, ha nem teszünk mi semmit sem...és feláldozzuk ezeket az embereket, hogy hadd emésszék fel az utolsó energiáikat is ÉRTÜNK!!!!
Gondolkodjon el kérem ezen, Ön mit tesz Önmagáért és a többiekért???
Remélem a tüntetésen részt vesz, ahogy én is !!!!
A csütörtöki tüntetés!
2015. szeptember 10 csütörtök
A rendezvény helyszíne:
1051 Budapest, József nádor tér 2-4
Gyülekezés 10 órától
A következő rendezvény időpontja!
2015. szeptember 20. Vasárnap 15.00 óra
A rendezvény helyszíne:
Sándor-palota , 1014 Budapest, Szent György tér 1-2.
A rendezvény célja:
Harminckétezren a Quaestor károsultakért: „Demonstráció a
Quaestor-törvény betartásáért és a teljes kárrendezésért”
Politika pártok részvétele nélküli civil demonstráció, amelynek
célja, hogy felhívjuk a kormányzat és a társadalom figyelmét a
Quaestor Károsultak törvénytelen eljárás miatti súlyos
helyzetére.
MINDEN PERC SZÁMÍT! NINCS HALOGATNI VALÓ IDŐNK!
NEM ADJUK FEL! NEM ADHATJUK FEL!
A KÖVETKEZŐ HETEKBEN IS ÚJABB ÉS ÚJABB HELYSZÍNEKEN TÜNTETÜNK!
Re:
és külügyi bedöntés. Vajon ki tudta még időben és vette ki a pénzét, mikor a KÜM?
Re: Re: OLVASNI!!!!!
A facebbok-on fennt volt, kerestem de most nem találom, nézzen körül, ha megtalálom felteszem Önnek!
Re: Re: Re: OLVASNI!!!!!
#3804: vendég - Re: Re: OLVASNI!!!!!
Ha hiába kereste a beígért Pocsai-Windisch videót, és sem Ön, sem én nem találom, akkor az azt jelenti, hogy nincs fent! Erről szólt a bejegyzésem, ami ezidáig érdemi válasz nélkül maradt.
A facebook csoportnál láttam a szeptember 20-ai tüntetésre jelentkezők létszámát. Most 230 fő. Igen, 230 ember jelentkezett, hogy részt vesz a tüntetésen. Ki fognak bennünket röhögni. 32000 károsult + közvetlen családtagok és csak 230, hát erre én is azt mondom röhej. Ennyire lusták nem lehetünk. Aki szégyelli magát az jöjjön símaszkban, akinek nincs pénze BKV-ra az jöjjön gyalog. Mozduljatok már meg végre. Nekem kell még a többi pénz is, nektek már nem?
Re:
remélhetőleg aki nincs az FB-n, de tud róla, az nem jelentkezik, de elmegy. Volt már ilyen nem egyszer.
Facebook - Quaestor károsultak hivatalos olaláról:
Veszprém megye napilapja a NAPLÓ, visszautasította a 20-i tüntetés fizetett hirdetésének megjelentetését !!!
„3. A PLT-nek joga van visszautasítani azon hirdetés megjelentetését, illetve szóróanyag terjesztését, amely politikai, gazdasági szempontból kifogásolható, közerkölcsbe ütközik, sérti az érvényben lévő jogszabályokat – különösen a reklámetikai kódex előírásait -, a PLT mindennemű jogos érdekeit, nem egyeztethető össze a PLT által kiadott lapok profiljával, illetve annak megjelentetése a PLT-től nem várható el. Ez a PLT mindennemű felvevőhelyén feladott hirdetésekre is vonatkozik.”
Rövid a vádlottak sora ! Hol az igazság ?
MEGHALT A FELSZÁMOLÓ? MERT AJÁNLOTT LEVÉLRE SEM VÁLASZOLNAK, HOL A TÖRVÉNYES 90-VEN %-os KÁRTALANÍTÁS ?
Négy Családunk minusz három milióval nem teljesít jobban ! Kiraboltak , átverés só ? Nincs E-mail cim sem információ !
Dokumentumokkal le kell leplezni a csalókat , tovább küzdeni a kiraboltak nevében. Törvénytelen a csalás...... ,?
MNBANK ? BANKFELÜGYELET ? KORMÁNY TÖRVÉNY ÉRVÉNYESÍTÉSE MOST IS KÉRDÉSES ? FIDESZES KÁROSULT.
Re:
SAJNOS KEVÉSNEK TÜNIK A TÜNTETÉS! KORMÁNY IS BENNE VAN A QUAESTOR ÜGYBEN ! Saját törvényeit sem tudják 20-éve végrehajtani. BÍZZUNK AZ IGÉRGETÉSBEN ? FONTOS EMBEREK MEGKAPTÁK A PÉNZÜKET ! SZEGÉNYEK MEG JOBBAN TELJESÍTENEK, HA KIRABOLJÁK ! ORBÁN ELNÖK ÚR MONDTA , HOGY AKI NEM "KÜZD" NYOMOROGNI FOG.
MEGHALT A FELSZÁMOLÓ? MÉG AZ AZ JÁNLOTT LEVÉLRE! ÉRDEKLŐDÉSRE, ELUTASÍTÁSRA SEM VÁLASZOL. NINCS E-MAIL
cim sem ! HOVÁ KELL FORDULNI ?
Debrecenből busz 20.-i tüntetésre!!!!!
FELHÍVÁS!!!
A Quaestor-károsultak utazási irodája budapesti demonstrációval egybekötött buszos kirándulást szervez Debrecenből.
A rendezvény ideje és helye: 2015. 09.20. Budapest, Sándor- palota
Minden kedves utasunkat finom étellel és itallal kínáljuk.
A csodálatos helyszín magáért beszél. Budai vár, Sándor- palota, kilátás a Dunára.
Ez a kirándulás most 3000 Ft-os akciós áron elérhető.
Családi kedvezmény: 20% (4fő estén)
Jelentkezés pontos részleteiről később!!!
Re:
Na végre! A ballib megváltók és megmondóemberek hegemóniája után üdítő színfoltként megérkeztek a jobbikosok is. Jöhet a Hajrá Jobbik! Hajrá Simicska! kampány!
Re: Re: Re: Re: OLVASNI!!!!!
#3805: - Re: Re: Re: OLVASNI!!!!!
Tisztelt Uram, Hölgyem itt a videó amit keresett!!!
Ilyen egy igazi harcos!!!
Re: Re: Re: Re: Re: OLVASNI!!!!!
#3816: vendég - Re: Re: Re: Re: OLVASNI!!!!!
hát ez valami borzasztó. Ahogy ez a W. mellébeszél!
Gyertek demonstrálni szeptember 20-án Budapestre.
Megjelent egy cikk a STOP.hu-n, melyben az alábbi hozzászólás van:
"Valahogy rohadtul nem tudom sajnálni ezeket a " károsultakat "....gondolom, hogy a legtöbbjük szimplán csak nyerészkedni vágyó szarrágó ....így jártak ! "
Nem elég, hogy az összes pénzem ellopták nyugdíjas koromra, még valaki ilyen véleménnyel is van rólunk. Szörnyű, nehéz ezt már lviselni.
Írigylem azokat a fiatalokat, akiket mindez hidegen hagyja és nyugodtan, otthon a szobából figyelik az eseményeket.
Re:
Tisztelt károsultak! Hallgatva W-úr?? betanult előre megkrált sablon szövegét, megállapítottam, hogy a kormány egyértelműen lezárta a kártalanítást!
Mindenki elégedett, megkaptuk a pénzünk, csak páran ugrálnak!
Az AB. döntése a fidesztől függ, lássuk be!!
TEHÁT TISZTELT KÁROSULTAK, AMENNYIBEN NINCS A TÜNTETÉSEKEN SZÁMOTTEVŐ TÖMEG, SIMÁN ÉS VISSZAMENŐLEG AZ AB ELTÖRLI A QAESTOR TÖRVÉNYT!!!
AKKOR VISZONT EGY FILLÉRT SEM FOG SENKISEM KAPNI!!!!
FELFOGTÁK KÉREM MIRŐL IS VAN SZÓ???-MIÉRT KELL TÜNTETNÜNK???
Re:
Tény, hogy a közvélemény zöme hasonló véleményen van, de az alpári stílust figyelmen kívül kell hagyni.
http://privatbankar.hu/penzugyi_szektor/mkt-285212
Hova lett a Quaestor 150 milliárdja?
Nem nejlonszatyrokban lopták el, piramisjátékra kellett
Az AB jövő heti programjában sem szerepel a Quaestor kártalanítás.
Lassan végeznek a quaestorosok kártalanításával
2015. augusztus 27. 11:56 | forrás: TF-információ
Jó kis cím ugye? A Tőzsdefórum volt képes erre
Re: Re:
Jó,hogy épp Moldovát idézed mert ő pont olyan hazudos és cinikus mint dicső politukusaink + pont hozzád hasonló okoskodó bunkó.
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#3799: - Re:
Ahogy írtam, a kibocsátó fizetőképességét a felügyelet nem vizsgálja (ezt minden befektető saját maga döntse el, hogy a Hruria által ajánlott kamat mögött van-e teljesítmény, a cég vissza tudja-e fizetni várhatóan, stb. erről szól egy befektetési döntés). Egy ilyen per a felügyelet ellen nagyon bizonytalan lenne, szerintem nem sok eséllyel. Vállalati kötvény, nem egy sima befektetés kezdőknek. Ez már nehéz kérdés, hogy itt jogilag mibe lehet kapaszkodni (azon kívül, hogy a bűncselekményt ténylegesen elkövetők térítség meg a kárt).
DE, a pénzünk másik része, amiért fiktív kötvényt kaptunk, vagyis mint tudjuk, semmit, az ne legyen már hazardírozás...Hol volt a felügyelet, aki nem figyelte a hozzá tartozó pénzügyi intézmény, bróker működését aki kénye-kedve szerint szedte a pénzt, nem adva semmit? A fiktívek után nekem egyértelmű a felügyelet felelőssége...