Quaestor károsultak megmentéséért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Kedves Sorstársak!
Sajnos hiába várom az elszámoló levelet, a mai napig nem érkezett semmi.
Szegedi fiókban fektettem be , csak kötvényem van, szerintem elég egyszerű eset.
Többen vagytok ezzel így, hogy csak vártok..és vártok? Mi ez a megkülönböztetés,
van aki már 13-án kapott értesítést!
Reményteli szép napot nektek!
Re:
Szia képzeld el sem kaptam a világon semmit pedig máj.7-én adtuk fel a leveleket ajánlottam és személyesen
a kormány ablaknál.Bp-i vagyok és 66 éves-
Nem kaptam kifizetési áértesítést
Sajnos nem értem !! Az elsők között adtam be az igényemet. !!! A családomból a feleségem már megkapta
/a csökkentett összeget / Természetesen jog fenntartással éltünk, a hiányzó összeg tekintetében.
A rendszer az olyan amilyen, a lényeg, hogy nem sorrendben küldik a leveleket. A Beva azt igérte, ha
a héten nem kapok kifizetésről szóló levelet, akkor majd szám szerint utána néznek !!! ?? Jó ugye !!
G Y E R E T Ü N T E T N I !!!! Ez most közös és nagyon fontos érdek !!!!!
ad 3128-nak
Re: Nem kaptam kifizetési áértesítést
#3129: - Nem kaptam kifizetési áértesítést
Minden károsult,még az is aki kártalanítva lett!Kérlek benneteket gyertek 25.-én a Tüntetésre,ha csak pár százan leszünk akkor ott ette meg a fene az egészet!Nagyon jó lenne ha nemcsak az érintettek jönnének,itt már többről van szó!,minden magyar látja hogy mennyire szavahihető a Kormányunk!Gyertek minnél többen,ha változást akartok!!!
Tüntetni!!!
Én 200km-ről jövök tüntetni szombaton, remélem Budapesti sorstársaim is képviseltetik magukat szép számmal, hiszen nekik csak egy ugrás!
Hol van a 32000 károsult?
Azt már az olvasóra bízom, hogy az ellentmondó nyilatkozatok fényében mennyire lehet azt mondani, hogy az MNB a helyzet magaslatán van, de egy biztos valamiért nagyon lassan halad a felszámoló és érdemben sem a sajtóval sem az ügyfelekkel nem kommunikál. Egyre jobban az kezd kitűnni az egész eljárásból, hogy itt a károsultak kifárasztása van folyamatban. Minél tovább próbálják a befektetőket bizonytalanságban tartani, hogy ezzel időt nyerjenek. Nem véletlen, hogy a Quaestor törvény "felfüggesztését" is a nyár közepére időzítették.
A károsultak Internetes oldalán tüntetésre buzdítják egymást, melynek időpontja: 2015. július 25. szombat, helyszíne: MNB székháza. Sajnos az időpont és az előre jósolt meleg nem fog kedvezni a résztvevőknek, de a szervezés folyik és cikkünk megjelenésekor 708 ember jelezte szándékát a tüntetésen való részvételre. A károsultak körében is elgondolkodtató, hogy ez a részvételi szándék a 32.000 károsult közül még a 2,5%-ot sem teszi ki.
2015-07-22
MIT AKARUNK????
MIT AKARUNK?!
2,5% ???? Emberek hol vagytok? Vagy már mindenki megkapta a pénzét és nekünk nem szóltak!!!!!!!!!
Re: Tüntetni!!!
Remélem nem csak a Budapestiek vesznek részt a tüntetésen,mert gondolom jónéhány érintett van közöttük is!
Én magam is 230km -röl jövök fel Pestre,dehát van akinek úgylátszik nem ér ennyit az egész!
Nem értem a sorstársaimat,mi van veletek Emberek:Ébresztö!
Aztán persze majd lehet nyavajogni hogy jajj istenem mi történt velünk,a politikusok meg jót röhögnek a markukba!
Jómagam több 10 milliót buktam,és még egy büdös forintot sem kaptam vissza!!!!!!!!!!!!!!!
De aki vissza is kapott valamennyit,az belenyugszik????????????????????
Mégegyszer kérek minden érintettet,és józan észjárású embert,hogy higyjétek el ez csak a kezdet!
Ha ezt is megussza a Kormány,onnantól kezdve bármit megfognak tenni az emberekkel,és meg is teszik mert látják,hogy itt nekik még a joghatályost törvényt sem kell betartaniuk!
Tessék ezen elgondolkozni!
ÉBRESZTŐ EMBEREK, SORSTÁRSAK!!!!
ÚGY VESZEM ÉSZRE ÉRDEKTELENEK AZ EMBEREK!!!!
HISZEN HOSSZÚ NAPOKAT,ÉJSZAKÁKAT NEM KÍMÉLVE SZERVEZIK A DEMONSTRÁCIÓT!
A KÁROSULT TÁRSAINKNAK NINCS MÁS DOLGA,MINT FELSZÁLLNI A BUSZRA, VAGY BEÜLNI A GÉPKOCSIBA ÉS HANGOT ADNI ANNAK,HOGY NEM LOPHATJÁK EL A JÖVŐNKET,GYERMEKEINK MEGÉLHETÉSÉT,DE LEGFŐKÉPPEN AZ IGAZSÁGÉRZETÜNKET, MÉLTÓSÁGUNKAT.
AZOK AKIK NEM VESZIK MOST SZOMBATON A FÁRADTSÁGOT,NEKIK AZT KELL TUDOMÁSUL VENNI,HOGY MÁR NINCS TÖBB LEHETŐSÉGÜK!!!!
HA ILYEN KÖNNYEN LEMONDANAK A PÉNZÜKRŐL, MEGKESEREDETT ÉVEK VÁRNAK ÖNÖKRE!!!!
CSAK AKKOR MÁR EZ A KÖZÖSSÉG NEM LESZ OTT!!!MINDENBEN MAGUKRA MARADNAK!!!
TALÁLKOZZUNK SZOMBATON, EZ TALÁN AZ UTOLSÓ ESÉLYÜNK!
Ez a vég kezdete!!!-mire várunk?
Rogán Antal egy kicsikét nincs képben. Valakinek meg kéne neki mondani, hogy a 6 millió alattiak kártalanítása sem történik meg teljes egészében. (privatbankar.hu)
Re:
A beva:
1. a fiktív kötvények után
2. a bevára vonatkozó jogszabályok alapján (1 millióig 100%, 1 millió felett 90%).
fizet.
Re: Re: Nem kaptam kifizetési áértesítést
#3130: Undertaker - Re: Nem kaptam kifizetési áértesítést
az első mondathoz: senki sem lett teljesen kártalanítva, tehát még mindig 32ezer károsult van.
Re:
Rogán Antal megmondta: kit kell gyűlölniük a Quaestor-károsultaknak
Re:
a Facebook csoport szervezi? Ide is beírhatnának, nincs mindenki az FB-n. Vajon ezt a fórumot olvassák?
Re: Re:
Hölgyeim és Uraim!
Önök mind pipogyák igaz?Tisztelet a kivételnek!Gyerünk, Gyerünk!!!
A MAGYAROK ISTENÉRE ESKÜSZÜNK,ESZKÜSZÜNK
,HOGY RABOK TOVÁBB NEM LESZÜNK!
Szegény költönk nem értené ,hogy hogyan is engedik ezt a MAGYAROK.
Olvassatok néhány Petőfi Sándor verset és egyből visszaköltözik belétek az élet!!!
Re: Re: kapcsolat facebook-kal
Igen tartjuk a kommunikációt a két csoporttal többen is:)-én igyekszem minden fontos eseményről tájékoztatni.
Most a legfontosabb, hogy mindenki jöjjön el tüntetni, eddig alacsony a jelentkezések száma, ezért kérünk mindenkit, aki nem járóképtelen, hogy vegyen részt a megmozduláson!
Csak a tömegnek van ereje...hangja!!!!!!!
mindjárt a Q-ról lesz szó a Klubrádióban
Re:
nagyon jó volt, Himmer Éva nyilatkozott 32ezrünk érdekében, kiigazította Rogánt és felhívott a tüntetésre is!
Rádió
Himmer Éva rádiónyilatkozata:http://stream.klubradio.hu:8080/bpstream
Re: Rádió
rákattintva sajnos a mostani műsor jön elő, nem az esti gyors
elnézést talán így:https://www.facebook.com/groups/1605971109639026/1657928424443294/
| This discussion has been closed. |
Re:
#3125: -
igen
teljesen igazad van