Peticiok.com

Petíció a Magyar Sí Szövetség Elnökségéhez

Még mindíg nincs vége a fegyelminek!

Vendég#1 Sep 12, 2017, 20:14
Nagyon sajnalom. Hihetetlen. Tovabbra is drukkunk.
Papp Zsuzsi#2 Sep 12, 2017, 20:25

Felháborító!

Vendég#3 Sep 12, 2017, 20:34

:( dobbenetes es bosszantó. Grr.

Vendég#4 Sep 12, 2017, 21:11
Nem tudok mit mondani! Szomorú, felháborító, kiábrándító, mint szinte minden ebben az országban :(
Vendég#5 Sep 13, 2017, 07:41
póklábnak aki annyiszor megjárta az el Camínót és mértéktartó bölcsességének annyi tanujelét adta külön gratulálok,hajrá romboljatok, de a könyvelést fel lehet gyujtani miként remek eleink tették és akkor volt-nincs.
Vendég#6 Sep 13, 2017, 11:05
Nagyon szomoru vagyok. Nem ertem. Tovabbra is drukkolunk.
Vendég#7 Sep 16, 2017, 14:00
Bajai András? ....én benne voltam annó a fegyelmi bizottságba, de Fefével, túl igazságosak voltunk, ami sértette a vezetés érdekeit!....érdemes lenne Szappanos Bence bankszámlakivonatait nyilvánosságra hozni, minden hónapban más magánszemélytől, vagy gazdasági társaságtól kapta a pénzét......a tudta nélkül egy Bt tagjává tették, meghamisítva az aláírását, amikor szóvá tette, azt mondták....fő a bizalom, Ők csak jót akartak neki, betették a KATA adózási formába....semmit nem tudott az egészről , csak amikor bevitte az APEH -ba a bevallását , ott közölték vele, hogy 2016 dec.31-én megszünt a Síszövivel a szerződése, nem volt semmilyen TB, s egyéb járulék fizetés utána....Hazudoznak összevissza !
Bence Felmondott egy hete!
Most fontolgatjuk, hogy jogi úton folytassuk-e !
Üdv!
Szapi
Vendég#8 Nov 09, 2017, 12:01
Sok sikert

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.