Petíció a Magyar Sí Szövetség Elnökségéhez
Még mindíg nincs vége a fegyelminek!
Vendég#1 Sep 12, 2017, 20:14
Nagyon sajnalom. Hihetetlen. Tovabbra is drukkunk.
Papp Zsuzsi#2 Sep 12, 2017, 20:25
Felháborító!
Vendég#3 Sep 12, 2017, 20:34
:( dobbenetes es bosszantó. Grr.
Vendég#4 Sep 12, 2017, 21:11
Nem tudok mit mondani! Szomorú, felháborító, kiábrándító, mint szinte minden ebben az országban :(
Vendég#5 Sep 13, 2017, 07:41
póklábnak aki annyiszor megjárta az el Camínót és mértéktartó bölcsességének annyi tanujelét adta külön gratulálok,hajrá romboljatok, de a könyvelést fel lehet gyujtani miként remek eleink tették és akkor volt-nincs.
Vendég#6 Sep 13, 2017, 11:05
Nagyon szomoru vagyok. Nem ertem. Tovabbra is drukkolunk.
Vendég#7 Sep 16, 2017, 14:00
Bajai András? ....én benne voltam annó a fegyelmi bizottságba, de Fefével, túl igazságosak voltunk, ami sértette a vezetés érdekeit!....érdemes lenne Szappanos Bence bankszámlakivonatait nyilvánosságra hozni, minden hónapban más magánszemélytől, vagy gazdasági társaságtól kapta a pénzét......a tudta nélkül egy Bt tagjává tették, meghamisítva az aláírását, amikor szóvá tette, azt mondták....fő a bizalom, Ők csak jót akartak neki, betették a KATA adózási formába....semmit nem tudott az egészről , csak amikor bevitte az APEH -ba a bevallását , ott közölték vele, hogy 2016 dec.31-én megszünt a Síszövivel a szerződése, nem volt semmilyen TB, s egyéb járulék fizetés utána....Hazudoznak összevissza !
Bence Felmondott egy hete!
Most fontolgatjuk, hogy jogi úton folytassuk-e !
Üdv!
Szapi
Bence Felmondott egy hete!
Most fontolgatjuk, hogy jogi úton folytassuk-e !
Üdv!
Szapi
Vendég#8 Nov 09, 2017, 12:01
Sok sikert