Petició a "deviza" és lakáshitelesekért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: kié a felelősség?
#126: d209 - kié a felelősség?
Már elnézést de én nem ilyen dolgokat vásároltam a hitelből!!Vettem egy 35 nm-es 1,5 szobás panel lakást,ami szerintem nem egy kacsalábon forgó poalota,amire fizettem 47 E forintot.Most 100-105E körül mozog!!Úgy gondoltam,hogy jó biztosan emelkedni fog idővel a fizetni való, de a fizetésem is,és az albérlet sose lesz az enyém,és öreg koromban, majd ha esetleg leesek a lábamról akkor az albérletből elküldenek se perc alatt,de ha ez a lakás már a sajátom lett volna addig,akkor lett volna fedél a fejem felett.Ezért vágtam ebbe bele,de már megbántam!!Ráadásul a fizetésem is folyamatosan csökken!!Úgyhogy ha valamit nem tud,fogja be maga a pofájárt de villám gyorsan!!!
Re:
Szerintem azt kellene csinálni,hogy mindenki csak annyit fizessen havonta amennyivel felvette a hitelt.Mit tudnának csinálni mindenkivel a bankok???Ennyi lakást nem tudna elárverezni!!!
Csak ehhez összefogás kellene, de ebbe a buta országba minden van csak összefogás nincs!!!
Re: kié a felelősség?
#126: d209 - kié a felelősség?
Csak még egy kis kiegészítés!!
A koleganőm viccből még rá is kérdezett a banki ügyintézőnél hogy "ugye nem fog nekem duplájára emelkedni a fizetnivalóm??"
Erre azt mondta a nő hogy dehogy fog ahoz háború kellene!!!
Nos kérdem én hol a háború??Mert dupla fizetnivaló az van!!!!
Re:
Re:
más is perel, ne aggódj ügyvéd nélkül is, pl. én is !
tele vannak a bíróságok bank perekkel csak kussolnak róla!!!
Re:
Nagyon érdekes, hogy senki nem foglalkozik azon kijelentésekkel amiket neves közgadászok tesznek.
Érdemes a bíróságra beidéztetni tanunak, Róna Pétert és Dr Lentner Csabát a sorbon professzorát.
Az ellenkeresetbe betudjátok írni, ha van ilyen
-lakás biztosítás
-életbiztosítás(fedezeti)
hiszen ezeket a bankok forintban köttették meg velünk ami több sebből is vérszik.
-ezt vagy azért tették mert forint hitelt adtak és ez egy bizonyíték erre
-vagy pedig ellehettelenítésként, hiszen mível spekulációs a hitel így nem érte volna meg nekik
a jogkövetés betartása(deviza iztosítás) mert akkor most a biztosítás fedezné a nem fizetést.
Mert ha deviza hitelről beszélnek akkor devizában kell a fedezeti biztosítást is megkötni, hogy jogkövető legyen
a szerződés.
Szerintem csak akkor nyerhetsz ha Rónáék be lesznek hívva a perre.
Ha kell segítek!
Űdv
Re: Re:
Re:/deviza/ hitelesek!
A devizahitelnek nem volt deviza fedezete,egy virtuális pénz volt,tehát hamis és így semmis!
Az aláíró közjegyzőt nem is láttam,a "bolytár"pedig nem adott őszinte tájékoztatást.
A tetemes és jogcsavart szövegü szerződést, még egy gyakorlott ügyvédnek is legalább egy napos tanulmányozást okozott volna,nekünk pedig fél óra jutott. Ez tény mert velünk a feleségemmel együtt történt meg. Panaszunkra a csányi iroda elnézést kért,ami nekünk egymiliós többletkamat befizetést fog eredményezni. A "SÓ"-hivatalhoz fordulhatunk.M.lászló és M.L-né.
Összefogás
Támogassátok őket is!Ne a csalókat,hanem a halálraítélteket.
Miért akarsz olyanért fizetni ami NEM is létezett?
http://www.peticiok.com/alairasgyjtes_magyarorszag_adossaganak_vissza_nem_fizetese
SIKERES BOLDOG ÚJ ÉVET !
ui: legfőképp elég pénze a bankoknak kifizetni majd a kártérítéseket
[email protected]
Bákonyi Pál MÁTESZALKÁN VETTEM FEL 5900000 FORINTOT 2007 BEN 140FT OS ÁRFOLYAMON MÁR EDDIG TÖBBET FIZTTEM VISSZA ÉS MÉG VAN VISSZA 10 ÉV A HÁROMSZOROSÁT FIZETEM A FEL VETT ÖSSZEGNEK VAN ILYEN KÉRDEM ÉN. BÁKONYI PÁL
| This discussion has been closed. |
Fogjunk össze a virtuális devizahitelek ellen,az egy oldalu kamatemelések ellen, és a sok megmagyarázhatatlan költség ellen, amit a bankok ránk hárítanak. Mindenki tudja, hogy a bankok ekkora nyereséggel, csak Magyarországon dolgoznak.
Más országok kormányai ezt nem teszik lehetővé.