Ott Voltunk. Virtuális Békemenet Magyarországért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
JELEN SORAIMMAL EZT IS KÍVÁNOM TUDOMÁSRA HOZNI.
Sajnos öt éve súlyos mozgáskorlátozott vagyok.
Lélekben mindig ott voltunk a férjemmel együtt.
Bízom abban, hogy végre tudomásul veszik, nem lehet
velünk játszadozni. Magyarország jobbat érdemel.
Sokat szenvedtünk Elég volt! Balogh Jánosné
a 78 évemböl csak 22-öt èltem meg hazàmban, de magyarsàgomat ès szülöföldemet soha nem felejtettem el!!! Ne csak "peticiozzunk" hanem az europai neves heti sajtoban,különösen a gazdasàgilapokban manifesz
teket kellene publikàlni. A költsègfedezetekre kelle-
ne egy pènzalapot kèpezni amelyet a külföldi magyarok
adomànyival "feltölteni".Ezekben a publikàlt manifesz
tekben a hazànkrol valo "dezinformàciokat" tènyekkel
adatokkal ellentètbe helyezni hol hazudtak a ràgalma-
zok .A pènzvilàg ès a neves multinacionbàlis nagyvàl-
lalatok döntèsviselöi ha ezeket a manifeszteket ol-
vassàk akkor èszbe fognak kapni ès a magyaroknak fog-
nak igazat adni, ès az IMF is ovatos lesz!
Tisztelettel ès nagyrabecsülèssel minden magyarnak
Dr. Ferenc S z e k e r e s
Dipl.Ing.Chem ETHZ
CH-8702 Zollikon E-Mail
Meggyőződésem, hogy ez nem az az Európa, amely számunkra elfogadható.
Mi a véleményetek a kettős állampolgárságról? Szerintem eléggé vicckategória lesz az ország miatta. Nem elég hogy bovlik vagyunk, már vicckategóriába is tartozunk. Gratulálok ov leégeted az országot. Rengeteg a munkanélküli, rengeteg az államadósság, rengeteg az adó, rengeteg a hontalan és még ilyen hülyeséggel is égeti az országot. Én szégyellem hogy ilyen balfaszok megválasztották ov-t. Kösz hogy elkúrtátok saját jövőtöket és még az enyémet is. Csomó cég bezár ov banda mit mond erre Audi Mercédesz Opel, csak éppen a megszokott helyemen jobb lenne dolgozni ha nem baszták volna el, az legalább közel van nem megy el az egész napom míg elérek valamelyik autógyárba ráadásul mindenki oda se kell. Meg különben is ez a munkahelyteremtés? A multi seggét nyaljuk, miért nem hazai cégeket támogatunk te köcsög ov?
Re: Re:
Mi van kicsi LoMPos! Nem tetszik a rendszer???
Nekünk az előző nem tetszett. Lőttek is ránk rendesen, a verésről nem is beszélve.
Lehet, hogy most (@)-ban vagy (-tok), de nem arra szavaztunk, hogy neked és az
elvtársaidnak még jobb legyen, hanem ara, hogy nekünk (a többségnek) legyen egy
kicsivel jobb. Minden esetre örülj annak, hogy pampoghatsz és még meg van a szemed is!
Re: Re: Re:
mivel jobb neked? ennyire tetszik a 27% áfa, meg a hamburger adó? mit tett érted a fidesz? autógyárba nem kell mindenki, az nem munkahelyteremtés hanem picsanyalás a multiknak. nagyon büszke orbán a mercédeszes audis opeles buzi haverjaira. 4 milliárdal támogatja őket, ahelyett, hogy a hazai cégeket támogatná. nem a multi köcsögöt kéne támogatni.
Antifideszesnek eg kis példabeszéd :
Volt egy szakácsunk, kíválóan főzött, de lassan kiderült,hogy a jó ebédek többe kerültek,mint a családi kasszából erre szánt pénz. Teljesen kiürült a kamra és a boltos is kiszolgálás helyett a hitelleveleket lobogtatta.Lecseréltük a pazarló szakácsot de a kamra újratöltése rengetegbe kerül.A boltos hiteleit is törleszteni kell.Na most az a vita tárgya, hogy az új szakácsot szidjuk az üres konyha miatt, vagy segítsünk neki feltölteni, hogy ismét jókat együnk ? Nem dícsérem Orbán Viktort de nem is szidom ! Támogatom, mert most NINCS NÁLA JOBB !!! Ha más a véleményed és ezt okosan el tudod mondani, lehet ,hogy legközelebb téged választanak OV helyére. De ne feledd, hogy mi a külömség az okosság és az okoskodás között !
| This discussion has been closed. |
NEM? -VELEM !- 76 éves.