Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
egészen biztosan eljut a címzetthez aki döbbent arccal kérdezi: no de ki az a Felső Bernadett ez a nagyon eccerű magyar ember? Szerintem a magyar hadüzenet óta nem okoztunk ekkora felfordulást az amerikaiaknál...
http://gepnarancs.hu/2015/10/nyilt-level-felso-bernadettnek/
Tisztelettel:
Farkas Tibor Orange Ca USA
Korrekt! Jól megfogalmazott, jogos kritika.
Egyébként : Magyarország ezer éves keresztény államként működik , a Magyar Nép soha senkit nem támadott meg - ha nem támadták - , mindig befogadó volt a más népekkel szemben , akik teljes jogú lakói hazánknak ,mert a Magyar Népnek VAN Hazája .
Ezzel szemben az USA megalakulása : Kiirtottak kétszázhúsz millió Indián őslakósságot , a maradékot rezervátumban mutogatják , miközben behurcolta több millió Afrikai négert rabszolgának akik egyes USA államban még mindig nem egyenjogúak a hódító fehér emberrel. Még mindig hivatalosan működik a feketék fehér csuklyás üldöző szervezete a Ku Klux Klan . Országuk határait hermetikusan lezárták a világ elől , a legszigorubb hatósági ellenőrzés után lehet bejutni . Ez a kőkemény talapzaton álló USA demokrácia !!!
Ezért utasítom vissza a hazug vádakat !!!
Kedves Colleen Bell, ha egyáltalán Magyarországon marad még, kérjük, ne csináljon magából és az országából még nagyobb hülyét. Aggódunk önért!
Mert az én szám helyett beszélt.
Re:
" a Magyar Nép soha senkit nem támadott meg - ha nem támadták -" ennyire nem lehetsz ostoba!!! Történelemkönyvet láttál már életedben..., világháborúk, Teleki Pál ismerős?
Annyi pénzért amennyit Bernadett kap a pártjától (CÖF-től) én is vállalom, hogy írok ilyen leveleket, csak az lenne a kérdésem, hogy a magyartalan fogalmazás, a magyar helyesírás szabályainak figyelmen kívül hagyása és a jelentős ismerethiány alapvető elvárás a munka elvégzése során vagy most csak annyi volt a gond, hogy az érettségizett bértollnokok épp nem értek rá?
A gogos, buta es primitiv amerikainak mondott idetlenke valojaban nem az amerikai embert kepviseli. Ezek valami onmaguknak osztott hatalmaskodo parazitak. Ez a no is csupan egy sunyi tetu, aki erdekbol egy tortenelemmel, kulturaval rendelkezo nepet "okit". A levelben az en szavaim is azok amiket abban olvashatsz.
| This discussion has been closed. |