Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak
Aljas módon felhasználták a nevemet!
Re: Re:
Az 1195-ös hozzászólás ismételten az én nevemben érkezett. Természetesen nem én írtam! Nem törlöm, mert most már lépni kell ez ellen!
Felső Bernadett
Aljas baloldal mindenre képes , csak tisztességes viselkedésre nem !
Hiába jelentjük ezeket a férgeket , aknamunkájukat akkor is teszik , hiszen vérükben van !
Tisztelettel : Ordódy Bálintné
Ne csodálkozzunk, ilyenek, ezt tudják, erre képesek. Mentsen meg minket a Jóisten attól, hogy valaha még egyszer hatalomra kerüljenek.
Ne engedjük, ez a mi feladatunk. Szeretettel üdvözöllek, és köszönöm, hogy írtál Bell asszonynak.
Ő is balmorár, persze írhattam volna másképp is, de én nem olyan családból származom. :) :)
beszámozott szöveg oda került és nem a hozzászólások rovatba ?!? Ki tette oda ? Talán maga a működtető cég ? Ha igen, akkor
legközelebb érdemesebb az utcán aláírást gyűjteni...
Úgy látszik az aljasság határtalan!
Az levelével maximális egyetértek, s egyetértésemet vállalom.
Üdvözlettel: Rugovics Zoltánné
mert a valóságot fektette papírra.Mi magyarok vagyunk a hazánkért tűzön-vízen keresztül küzdünk és kitartunk ugyanúgy mint az Ön petíciója
mellett.Köszönjük mindannyiunk nevében.
Most ez a Petíció nem is igaz, hogy el megy anagykövet asszonynak.
Kérlek válaszolj, köszönöm.
Engem azon a napon -nem tudom hogyan és ki és mit tett,- nem engedett a gépem bejelentkezni sem a levelező programba sem pedig a facebookra. Másnap és azóta is tudok levelezni, bármit keresni a google-on, a facebookot is tudom használni. Évekkel ezelőtt le is tiltottak egyszer két hétre a kifejezetten jobb oldali szemléletem miatt.
Üdvözlöm, nagyon jó volt a nyilt levél, hwlyettünk is írta!
Tudomasul vettem es vegtelenul sajnalom !
Koszonjuk a tiltakozo felhivast !
Sissy
Üdv. egy aláírótól
Ezt, a sajnálatos és elítélendő eseményről szóló tájékoztatóját hadd használjam föl arra, hogy megkérdezzem, eljutott-e már a címzetthez a levél.
Ámennyiben igen, akkor azt szeretném javasolni, hogy juttassa el ezt a magyar és amerikai hírközlő szerveknek.
A kötelező udvariasságnak azzal már eleget tett, hogy a címzett - vagy a hivatala -.a levelet kézhez kapta, de a levél csak akkor válik "nyílttá", ha azt a hírközlő szervek nyilvánosságra hozzák.
Biztosan lesznek olyanok, amelyek ezt visszautasítják, ez a tény már őket minősíti, lesznek olyanok, amelyek csak részleteket ragadnak ki belőle, és meglehet, hogy talál olyanokat, amelyek ezt teljes terjedelmében nyilvánosságra hozzák.
Üdvözlettel:
K.A.
Kiss Attila
Köszönet hogy megírta a petíciót és hogy aláírhattam. Sajnos ellenlábasok mindíg akadnak.
Üdvözlettel..Tóthné,Ibolya Ágnes
Re:
Kedves Kati!
A petíciónak minden szava igaz, én írtam és soha nem is fogom vissza vonni. A petíciót az amerikai nagykövetségen Colleen Bell nagykövet asszonynak lesz átadva, ma válaszoltak a megkeresésemre és fogadnak minket, pontos időpontban még nem állapodtunk meg.
Tisztelettel: Felső Bernadett
Népszerűségre vadászik a liberális!
Szia Bernadett. Valószínűleg az a liberális csicska írt a nevednen, aki nyílt levelet is intézett hozzád: http://gepnarancs.hu/2015/10/nyilt-level-felso-bernadettnek/ Ha közben törölné valamelyik bizonyítékot, mert rájött, hogy kapkodott, akkor Zsebesi Zsoltnak hívják és a gepnarancs újságírója. http://gepnarancs.hu/author/zsebesi-zsolt/ Szerintem ő volt. Jelentsd fel a nyomorultat!