Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak
Aljas módon felhasználták a nevemet!
Tökéletesen egyet értek. Gusztustalan amit ez a bukott bal-liberális akárkik művelnek. Véleményem szerint még az országból is kitiltanám mindet egytől egyig.
Üdvözlettel: Duka Tamás
A feljelentéssel is egyet értek, valahogy védekezni kell a mocsok ellen!
Szeretettel ölellek: Ágnes
Kitartás!
Üdv:
T.Lajos
Eléggé szomorúnak tartom az ilyen aljas viselkedést,hogy a Nevével visszaélnetek...Igen is Ön az Igazságot a 100%-os Igazat Írta meg..Minden Betűjével és Szavával Egyetértek,,Az USA-az a Világban Csak Mindenhol Zavart Keltett..és Háborúkat Gerjesztett...
Maradok Tisztelettel:...Ivanits István...
Várható volt a támadás!!! BALLIBSIK!!!!
Az USA rendezze el saját, sokkal súlyosabb gazdaséági, történelmi, társadalmi és emberi jogi problémáit, a hirosimia, drezdai tömeggyilkosságokat, a vietnami, kambodzsai vérengzéseket stb. !
Ne szóljanak bele Európa tisztességes ügyeibe. Ha pedig csak ilyen szerencsétlen nagykövetet tudnak küldeni, akkor reformálják meg az iskolarendszerüket!!!
Üdvözlettel
Láng Zoltán
Azt az aljast aki erre vetemedik,hogy más nevében írkáljon felelőségre kell vonni.Le lehet nyomozni az IP cím alapján.
Kedves Bernadett Támogatom !
ha jól értem, azóta kevert valami barom megint,--bocs.
nem kaptam semmi még!!
trencsényiné.
Re:
Kedves Marika!
A petíció még él! Időpontot várunk a nagykövetségről! Van még ez-az a tarsolyomban! Ez még csak az első felvonás volt! Folytatása következik! Kérem akkor is legyenek mind mellettem, mindenkire szükségem van, szükségünk van egymásra!
A folytatásról mindenkit időben értesítek!
Ajtóstul nem ronthatok a házba, ennek jól felépítettnek kell lennie, hogy komolyan is vegyék!
Üdvözlettel: Felső Bernadett
Egy teljesen mindegy, hogy milyen nagykövetnek vagy konzulnak nincs joga beleavatkozni egy másik ország belügyeibe. Nem rá tartozik. Túllépte a hatáskörét. És kérdem én, miért csak ez a Callgirl Bell szólal fel mindenhol, szinte minden nap látom a tévében, már a csapból is ő folyik. Rengeteg ország nagykövete és konzulja tartózkodik Magyarországon, de én eddig még tőlük együttvéve sem hallottam ennyi nyilatkozatot és nem láttam ennyi fellépést és magamutogatást, mint Belltől. Hogy a közös Nato hadgyakorlaton felszólalt rendben van, végülis a Nato fő ereje az Usa, de rajta kívül még számos tagja van, nem ő az egyedüli. De hogy az '56-os megemlékezésen felszólalt, az nálam már kiverte a biztosítékot. Az Usa elárulta a forradalmárokat, úgyhogy ez a buta liba jobb lett volna, ha el sem megy vagy ha már volt képe odatolni a pofáját, akkor legalább tett volna rá lakatot. Az pedig mindennek a teteje, hogy az egyik legnívósabb magyar egyetemen, a Corvinuson osztja az észt. Hát mit képzel magáról ez a sehonnan jött, senkiházi pláza cica. Nem otthon van. Jó lenne, ha végre valaki felvilágosítaná róla. Üljön meg a seggén, húzza össze magát és fogja be a pofáját vagy TAKARODJON vissza oda, ahonnan jött!