Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak
Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak / Közlemények / Aljas módon felhasználták a nevemet! / Hozzászólások
Vendég |
#262015-11-03 11:36Nem kell várni szerintem, mehet nyugodtan az a feljelentés! |
Vendég |
#272015-11-03 11:38Döbbenet hogy mire képes a baloldal. Technikailag nem értem hogy hogyan tehették. Szerintem már most feljelentést kellene tenni. |
Vendég |
#282015-11-03 11:55Gondoltuk, helyes |
Vendég |
#292015-11-03 11:55EGYET ÉRTEK ! |
Vendég |
#302015-11-03 12:08Nagyon sajnálom. Mélységesen egyetértek veled. A petíciót aláírtam. Ezek a mocskok mindent bevetnek. Tisztelettel: Ivanov Zsuzsanna |
Vendég |
#312015-11-03 12:13Kedves Bernadett ! Tökéletesen egyet értek. Gusztustalan amit ez a bukott bal-liberális akárkik művelnek. Véleményem szerint még az országból is kitiltanám mindet egytől egyig. Üdvözlettel: Duka Tamás |
Vendég |
#322015-11-03 12:15Drága Bernadett! Én még egyszer szeretném a hálámat kifejezni bátor és igaz írásodért! A feljelentéssel is egyet értek, valahogy védekezni kell a mocsok ellen! Szeretettel ölellek: Ágnes |
Vendég |
#332015-11-03 12:19Nem tudom mennyi energiája van, de a feljelentést már most meg kéne tenni, nem kell várni vele a következő alkalomig... Kitartás! Üdv: T.Lajos |
Vendég |
#342015-11-03 12:32T.Bernadett. Eléggé szomorúnak tartom az ilyen aljas viselkedést,hogy a Nevével visszaélnetek...Igen is Ön az Igazságot a 100%-os Igazat Írta meg..Minden Betűjével és Szavával Egyetértek,,Az USA-az a Világban Csak Mindenhol Zavart Keltett..és Háborúkat Gerjesztett... Maradok Tisztelettel:...Ivanits István... |
Józsi |
#352015-11-03 12:36Várható volt a támadás!!! BALLIBSIK!!!! |
Vendég |
#362015-11-03 12:40Bernadett én nem találkoztam ilyennel, de ha találkozom, akkor megkapja a magáét. |
Vendég |
#372015-11-03 12:50A magát baloldalnak nevező társulat ( a baloldali értékeket távolról sem ismeri) tehetségtelenségének a következménye ez a fajta magatartásuk, valamint annak, hogy könnyű munkával sokat akarnak keresni, ami az USAt és a gazdasági világhatalmat kiszolgálva sikerül csak nekik. Megértelek. |
Vendég |
#382015-11-03 13:07Fel is kell jelenteni az ilyen aljas provokátorokat! |
Vendég |
#392015-11-03 13:08Dalmi Sándor |
Vendég |
#402015-11-03 13:11Kedves Bernadett! Nem kell várni semmire, jelentsd fel máris. Az ilyen sunyi aljasság miatt azonnal lépni kell! Üdvözöl: Papp Emőke |
Vendég |
#412015-11-03 13:12Az USA rendezze el saját, sokkal súlyosabb gazdaséági, történelmi, társadalmi és emberi jogi problémáit, a hirosimia, drezdai tömeggyilkosságokat, a vietnami, kambodzsai vérengzéseket stb. ! Ne szóljanak bele Európa tisztességes ügyeibe. Ha pedig csak ilyen szerencsétlen nagykövetet tudnak küldeni, akkor reformálják meg az iskolarendszerüket!!! |
Vendég |
#42 Re:2015-11-03 13:13 |
Vendég |
#432015-11-03 13:17Kedves Bernadett! Az én támogatásomat maximálisan élvezi Ön! Jó magam nem várnám meg a kővetkező ilyen hozzászólást, ha nem megtenném a szükséges lépéseket! Feljelentés, bíróság, stb...! Mindezt azért, hogy kiderüljön ki az a gerinctelen, sumák és aljas ember, aki ezt tette Önnel! Egyúttal, ha bíróságig eljut ez az ügy, nyugodtan kérjen sérelem díjat, amely alap esetben 500 000-Ft, de lehet akár több is! Tán ebből okulni fog a megbízott személy és többet nem bízik meg a baloldali megbízóiban! Tisztelettel: Kende László |
Vendég |
#442015-11-03 13:48Kedves Bernadett! Ez valószínű volt, hogy meg fogják önt támadni. Kérem legyen erős és ne hátráljon meg. A hazaáruló DK banda és a többi gazember gyarmati sorba akarja süllyeszteni hazánkat. Ezt nem hagyhatjuk, minden lehetséges eszközzel küzdenünk kell az új USA diktatúra ellen. Remélem jó sokan aláírták már a petíciót! Én is megosztottam és tovább küldtem az ismerőseimnek! Üdvözlettel Láng Zoltán |
hentesli |
#452015-11-03 13:54Azt az aljast aki erre vetemedik,hogy más nevében írkáljon felelőségre kell vonni.Le lehet nyomozni az IP cím alapján. Kedves Bernadett Támogatom ! 515 |
Vendég |
#462015-11-03 14:00Értem, tehát a petició valós amit aláírtunk, ???? ha jól értem, azóta kevert valami barom megint,--bocs. nem kaptam semmi még!! trencsényiné. |
Vendég |
#47 Re:2015-11-03 14:14 |
Vendég |
#482015-11-03 14:27Kedves Bernadett sajnálatos ami történt pedig egy igazán jó ügyet képviselt.Mi lett a petíció sorsa eljutott a címzetthez ?Üdvözlettel Marika |
Bernadett Felső A petíció szerzője |
#49 Re:2015-11-03 14:31Kedves Marika! A petíció még él! Időpontot várunk a nagykövetségről! Van még ez-az a tarsolyomban! Ez még csak az első felvonás volt! Folytatása következik! Kérem akkor is legyenek mind mellettem, mindenkire szükségem van, szükségünk van egymásra! A folytatásról mindenkit időben értesítek! Ajtóstul nem ronthatok a házba, ennek jól felépítettnek kell lennie, hogy komolyan is vegyék! Üdvözlettel: Felső Bernadett |
Vendég |
#502015-11-03 14:35Egy teljesen mindegy, hogy milyen nagykövetnek vagy konzulnak nincs joga beleavatkozni egy másik ország belügyeibe. Nem rá tartozik. Túllépte a hatáskörét. És kérdem én, miért csak ez a Callgirl Bell szólal fel mindenhol, szinte minden nap látom a tévében, már a csapból is ő folyik. Rengeteg ország nagykövete és konzulja tartózkodik Magyarországon, de én eddig még tőlük együttvéve sem hallottam ennyi nyilatkozatot és nem láttam ennyi fellépést és magamutogatást, mint Belltől. Hogy a közös Nato hadgyakorlaton felszólalt rendben van, végülis a Nato fő ereje az Usa, de rajta kívül még számos tagja van, nem ő az egyedüli. De hogy az '56-os megemlékezésen felszólalt, az nálam már kiverte a biztosítékot. Az Usa elárulta a forradalmárokat, úgyhogy ez a buta liba jobb lett volna, ha el sem megy vagy ha már volt képe odatolni a pofáját, akkor legalább tett volna rá lakatot. Az pedig mindennek a teteje, hogy az egyik legnívósabb magyar egyetemen, a Corvinuson osztja az észt. Hát mit képzel magáról ez a sehonnan jött, senkiházi pláza cica. Nem otthon van. Jó lenne, ha végre valaki felvilágosítaná róla. Üljön meg a seggén, húzza össze magát és fogja be a pofáját vagy TAKARODJON vissza oda, ahonnan jött! |
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátA legnépszerűbb petíciók az utóbbi 24 órában
A végrehajtói jövedelem- és nyugdíj letiltások kerüljenek megszüntetésre !
-A petíció aláírásával támogatom, hogy az 1994. évi LIII. törvény a bírósági végrehajtásról (Vht.) szóló és a havi jövedelmeket- és nyugdíjakat érintő végrehajtói letiltásokra vonatkozó rendelkezéseket -mivel a letiltásokkal elvonják a megélhetéshez szükséges összegeket is- az Alkotmánybíróság vizsgálja, hogy a Vht. szerinti végrehajtói letiltások összhangban vannak-e, vagy megsértik az Alaptörvényben és az Emberi Jogok Európai Egyezményében rögzített emberi jogokat, valamint az emberi méltóságh
Létrehozva: 2021-01-13
Időszak | Minden ország | |
---|---|---|
Összesen | 2370 | 2345 |
Elmúlt 24 órában | 111 | 108 |
Állítsák vissza a Hermina úti szakrendelő laboratóriumi mintavételét!
Alulírottak döbbenten értesültünk arról, hogy a Zuglói Önkormányzat megszüntette a Hermina úti laboratóriumi vizsgálatok lehetőségét. Akik eddig ide voltak beutalva, azok 2020 tavaszától kénytelenek az Örs Vezér téren lévő laboratóriumba menni. A 120 ezer fős zuglói lakosság a megmaradt egyetlen laboratóriumot csak nagy zsúfoltság és tűrhetetlenül megnyúló várakozási idő mellett tudja igénybe venni. Miközben a Hermina úti szakrendelőnkben egy privát laboratórium- “Synlab” működik, tehát a felt
Létrehozva: 2020-12-16
---|---|---|
Összesen | 625 | 625 |
Elmúlt 24 órában | 90 | 90 |
SZTE egykori és jelenlegi hallgatói és oktatói az egyetemünk függetlenségéért
Mi, a Szegedi Tudományegyetem egykori és jelenlegi hallgatói és oktatói határozottan ellenezzük az egyetem alapítványi működésre történő átállítását és az egyetem szétválasztását. Mindennél fontosabbnak tartjuk az egyetemi oktatás és kutatás, valamint a művészet szabadságát, a felsőoktatás szabad működését és autonómiáját. Ellenzünk minden olyan rendelkezést, amely az egyetem tisztán profitorientált átszervezésén alapul és figyelmen kívül hagyja, hogy az egyetem tudományos műhely, elsődleges fe
Létrehozva: 2021-01-13
---|---|---|
Összesen | 334 | 316 |
Elmúlt 24 órában | 76 | 70 |
Kérjük, hogy a kormány tegye lehetővé a vendégházak nyitva tartását az egy háztartásban élő vendégek számára
Beadványunkban arra szeretnénk kérni a kormányt, hogy a 2020. november 11-én hozott és december 7-én meghosszabbított a Covid járvánnyal kapcsolatos intézkedéseit a vendégházak nyitva tartásának tekintetben vizsgálja felül. Engedélyezze a vendégházak nyitva tartását abban az esetben, ha egyértelműen bebizonyítható, hogy a szálláshelyen kizárólag csak az egy háztartásban élő vendégek tartózkodnak. Ez egy biztonságos mód lehetne arra, hogy a családok is ki tudjanak kicsit kapcsolódni, enyhüljön a
Létrehozva: 2020-12-07
---|---|---|
Összesen | 1286 | 1274 |
Elmúlt 24 órában | 72 | 71 |
Szabad szülésznő- és orvosválasztást kérünk a szülészetben!
Tisztelt Illetékesek, Magyarország Kormánya! Mi, Kismamák életünk legnehezebb feladata előtt állunk, amikor a szülőszobába érkezünk. Sokan sokfélék vagyunk, de egy dologban egyformák: már születése előtt a legjobbat akarjuk a gyermekünknek. Nincs kétségünk afelől, hogy a kórházakban felkészült, tapasztalt szakemberek látnak el minket, ugyanakkor a szüléskor ismeretlen szituációban olyan módon kiszolgáltatottként érezzük magunkat, amelyre talán soha máskor nem lesz példa. A kilenc, várakozással
Létrehozva: 2021-01-06
---|---|---|
Összesen | 14155 | 14098 |
Elmúlt 24 órában | 57 | 57 |
Igazságot, jogot az állatoknak!
AZ ÁLLATVÉDELMI TÖRVÉNY ÉRVÉNYESÍTHETŐSÉGÉÉRT! 1. Jelenlegi jogrendünk az állatvédelem, állatkínzás jogi kezelése szempontjából annyira ellentmondásos, hogy az állatkínzás bűncselekményének elkövetői többnyire büntetlenül megúszhatják cselekményüket. Ez elsősorban azért történhet meg, mert a jogrendünk lehetővé teszi, hogy az állatokat nem bizonyos jogokkal bíró lénynek, nem speciális jogalanynak, hanem jogi dolognak kezeljék! A jelenlegi magyar jogrend szerint szerint az állatkínzás cselekményé
Létrehozva: 2015-02-04
---|---|---|
Összesen | 4336 | 4081 |
Elmúlt 24 órában | 54 | 52 |
Petíció az annaréti engesztelő kápolna felépítéséért
Natália nővér egy XX. századi látnok volt, aki Szűz Mária és Jézus közléseit közvetítette az emberiség felé. A közlések főként a II. világháború borzalmainak elhárítására vonatkoztak. XII. Piusz pápa hitelesítette a jelenéseket; Az Úr Jézus egy nagy magyar engesztelő mozgalom elindítását kérte Natália nővértől. Azt ígérte, hogy ez a mozgalom Mária, a Világ Királynője oltalma alatt az egész földön el fog terjedni, az emberiség teljes megtéréséhez és örök békéhez vezet. Az engesztelés látható jelé
Létrehozva: 2021-01-05
---|---|---|
Összesen | 195 | 187 |
Elmúlt 24 órában | 49 | 46 |
Sintér reform 2018 - A gyepmesteri telepek törvényi szabályozásáért!
A petíció a magyar gyepmesteri telepek törvényi szabályozásának szükségességére irányul! Sajnos jelenleg semmilyen egységes jogszabály nem létezik ezen telepek működésére, mely óriási visszaéléseknek, állatkínzásoknak, pénzügyi manővereknek ad teret és biztosít lehetőséget, az állatok jogainak teljes mértékű porba tiprásával! Vannak már állatbarát gyepmesteri telepek is, melyek vagy állatbarát működésre álltak át, tehát gyilkolás helyett hirdetik a bekerülő állatokat és igyekeznek megfelelő gaz
Létrehozva: 2018-03-19
---|---|---|
Összesen | 12829 | 12186 |
Elmúlt 24 órában | 49 | 46 |
Petíció a szóbeli érettségik eltörléséért.
Mindenki életében fontos pont volt az érettségi, hiszen ennek a néhány vizsgának az eredménye befolyásolhatja a további útunkat az életben. Sajnos idén a COVID-19 vírus miatt számunkra, végzős diákok számára ez az eddigieknél is jóval több nehézséget okoz. Lassan 3 féléve nincs jelenléti oktatás az iskolákban és igaz az online oktatás a legtöbb helyen működik, mégis távolról sem összehasonlítható az eddigi rendszerrel. Sok hír szól arról, hogy megfelelő lenne a probléma orvoslására az eddigi meg
Létrehozva: 2021-01-12
---|---|---|
Összesen | 1050 | 1044 |
Elmúlt 24 órában | 42 | 42 |
Nyelvvizsga mentesség az idén végző egyetemistáknak. (2021)
Kedves záróvizsgázó diáktársaim! A 2020. 04. 11-én hatályba lépett, a veszélyhelyzet során teendő egyes, a felsőoktatási intézményeket és a hallgatókat érintő intézkedésekről szóló 101/2020. (IV. 10.) Korm. rendelet alapján, aki 2020. augusztus 31-ig sikeres záróvizsgát tett (vagy tesz), mentesül az oklevél kiadásának előfeltételéül előírt nyelvvizsga letételének kötelezettsége alól. A fennálló járványügyi helyzetre való tekintettel követeljük a rendelet meghosszabbítását (a 2021-es évre is
Létrehozva: 2020-11-18
---|---|---|
Összesen | 2194 | 2182 |
Elmúlt 24 órában | 41 | 41 |