Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Egy nagykövetnek nem ez a feladata, hogy kritizálja az éppen hatalmon lévő politikai párt tevékeRe:
" Egy nagykövetnek nem ez a feladata, hogy kritizálja az éppen hatalmon lévő politikai párt tevékenységét."
A nagykövetnek az a feladata, amit a kormánya mond. Ha azt mondja, hogy kritizálja az éppen hatalmon lévö politikai párt tevékénységét, akkor azt fogja csinálni (és az a feladata).
Re: Az sem lehet véletlen, hogy a Corvinusson hangzott..
#1048: - Az sem lehet véletlen, hogy a Corvinusson hangzott el ez a beszéd!
Biztosan igaz a Corvinuson történt sikkasztás, mert ezt a baloldali sajtó írta: http://index.hu/belfold/2015/03/29/sikkasztas_miatt_nyomoznak_a_corvinus_egyetemen/ http://hvg.hu/gazdasag/20150329_Nyomozas_indult_a_Corvinuson_100_millio_t Így szeretnék megúszni a büntetést?! Hazugságokkal megbuktatnák a kormányt?!Ez vérlázító!!!!- és ehhez aszisztál a nagykövet asszony!
A tartalmával egyet értek, viszont szerintem a megfogalmazás kissé pongyola, magyartalan. Stilisztikailag kidolgozatlan. Nincs rendesen felépítve. Lett volna mit javítani rajta. A levél sokat elárul írójáról. Azokkal értek egyet, akik szerint a levél írója nem túl művelt...
Re:
Mert Te aztán nagyon művelt vagy.Azért mert nincs 2 diplomája igaz véleménye még lehet és nem kell megalázni még ha oly inteligens is vagy!!!!!
A Magyar értékrend: Öskü
- Nem ártok neked, magamért felelősséget vállalok.
- Nem függök tőled, véled egyenrangú vagyok.
- Nem hazudok neked, véled tisztán szólok.
- Nem alkuszom meg veled, küldetésemben vagyok.
- Életemben Föld anyánkkal, Ég atyánkkal és véled Egy vagyok.
KÖSZÖNÖM, BERNADETT, HOGY KÜLDETÉSÉHEZ CSATLAKOZHATTAM.
Re: Re:
de ha nem tudok repülőt szerelni nem megyek repülőgépszerelőnek, ha nem tudok táncolni, nem megyek táncosnak és ha nem tudok fogalmazni és helyesen írni, akkor nem írok nyílt leveleket, főleg nem mások nevébem...
Re:
Köszönöm a tényfeltáró kritikáját! Amennyiben tud ennél jobbat, szebbet, Ön elött is ott a lehetőség. Értesítsen bátran, szívesen aláírom és ígérem azt, hogy kritikát nem fogok megfogalmazni hozzá. Számomra a tenni akarás, a Hazáért való elkötelezettség, a többiekért való kiállás a fontos, nem a stillisztika, nem a szöveg szerkezeti felépítése.
Köszönettel: Felső Bernadett
Re: Re: Re:
Egy olyan országban, ahol "nem szabad a vélemény"? Értem.
Re: Re:
Kedves Bernadett! A saját nevében tegye, arra van felhatalmazása... ön nem a nagyar nép és nem is annak a képviselője.
Demokráciát, önrendelkezést, Független Magyarországot , Szólás szabadságot,történelem megismeréshez való jogot, a korrupció felszámolását. A tömegtájékoztatás monopóliumának megszüntetése , Az ősi SZENTKORONA TANRA épülő alkotmányunk vissza állítását. Azt szeretnénk, hogy az össze NEMZET ÁLLAM agresszorok , gyarmatosítók elnyomásától mentesen boldogan élhessenek. Azt szeretnénk, hogy a nők nők legyenek, a férfiak pedig férfiak.
Re: Kazinczy
A művelt és erre kiképzett politológusok és jogászok NEM mernek írni ilyen nyilt levelet az USA nagykövetének, mert
féltik a pozicióikat !!! Tehát a stilisztikai és a helyesírási hibák helyett a köznép inkább a tartalomra koncertrál és
azt véleményezi.
Re:
Aki azt írja másról, hogy "nem túl művelt", az tudhatna művelten, azaz helyesen írni... Az "egyetértek" ugyanis egybe írandó a magyar nyelvtan szabányai szerint, Ön mégis hibásan "egyet értek"-et írt...
| This discussion has been closed. |