Nyilatkozat az MMA-val kapcsolatos kormányhatározatról
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Vendég#27 Nov 25, 2012, 10:20
Re: Re: Re:
Kurucos...ha már eljött ide rontani a levegőt és belemocskolni a szövegekbe, akkor vegye magának a fáradtságot és olvassa el, miről is van szó: az épületnek nem kezelője lesz az MMA, hanem tulajdonosa.
Tulajdonosa lesz egy sokmiliárdos, múzeális, védett épületnek, amely állami tulajdon volt mindeddig - világéletében.
Vendég#28 Nov 25, 2012, 10:32
Re: Re: Re: Re:
#25: hara(n)göntő - Re: Re: Re:
Jelentős és jó művészek is vannak az MMA-ban.
Nem ezen múlik a dolgo, hanem a kizárólagossá vagy uralkodóvá tételen.
Vendég#29 Nov 26, 2012, 01:07
A modern művészetnek is van értéke ha más is mint a hagyományosé, de akkor jut előre bármi is, ha engedik, hogy több nézőpontból elemezhessék. Ezt pedig lehetővé kéne tenni és támogatni, nem pedig gátolni.
Vendég#30 Nov 26, 2012, 22:03
Gulyás lemondott
Most, hogy nem túl dicsőséges, de pénzzel bőségesen ellátott időszakának ez a dicstelen átalakítás véget vetett, nehogy már Gulyás megdicsőüljön és áldozattá váljon!
pogac ia#31 Nov 29, 2012, 17:33
nem tartom érhetőnek a petíció szövegét (látszik a sok értetlen komment)
szerintem le kell írni rendesen, mintha anyukánknak vagy akár nagymamánknak magyaráznánk a problémát, hogy megértsék a pontokat és ne pártpolitizálós síkon foglaljanak állást emberek.
ha valaki ezt olvassa a szerkesztők közül, akkor kérem tegye egyszerűbbé és érthetőbbé a szöveget, sztem több embert lehetne így elérni.
szerintem le kell írni rendesen, mintha anyukánknak vagy akár nagymamánknak magyaráznánk a problémát, hogy megértsék a pontokat és ne pártpolitizálós síkon foglaljanak állást emberek.
ha valaki ezt olvassa a szerkesztők közül, akkor kérem tegye egyszerűbbé és érthetőbbé a szöveget, sztem több embert lehetne így elérni.
kérdező#32 Dec 03, 2012, 15:02
Miért?
Most még a magyar kultúrát is próbálják a saját ízlésük szerint igazgatni azok, akiknek nem is kellene ebbe beleszólni.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#24: - Re: Re:
Ha nem látja mi gond vele, akkor magával nem is nagyon lehet vitába szállni.
A "rettegni" szó használat pedig elárulja, Keszi úr, hgy a szélsőjobb táborából "tetszik" szólni.
Ha lehet a kurucon...
Köszönettel.