NÉPSZAVAZÁST ÚJ, TISZTESSÉGES VÁLASZTÁSOKÉRT!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Vendég#52 Apr 08, 2014, 09:42
Egyetértünk!!!!!!!!!!!!!!!
nyomor-gó58#54 Apr 08, 2014, 12:42
hozzászólás
A külföldi megfigyelők szerint is azért volt előnyben a Fidesz mert annyi pénzt költöttek amennyit akartak,sajnos ezt nem ellenőrzi senki, sok családot kisegített volna ez az összeg.Szóval úgy is fogalmazhatnánk,hogy megvették.Ebben a térségben,a szavazás előtt név szerint érdeklődtek,hogy ki mire szavaz.Eddig azt hittem ebben az országban a szavazás titkos,de már nem vagyok biztos benne.
Vendég#55 Apr 08, 2014, 13:01
Szebb jövőt a MAGYARnak!
Vendég#56 Apr 08, 2014, 13:09
Szólj hozzá!...
Vendég#57 Apr 08, 2014, 13:29
Sok csalás volt, ezért a győztest ki kell zárni, mely okból meg kell ismételni a szavazást.
Vendég#59 Apr 08, 2014, 14:33
NÉPSZAVAZÁST !!!
Valinka#60 Apr 08, 2014, 14:35
OSSZÁTOK TESTVÉREINK !!! <3
TALPRA MAGYAR!!! <3
Barátaim, Nemzettestvéreim, MAGYAROK!!!
Eljött az idő! A MI időnk!!! Megtörtént az, amit sokan mondogattunk…ez a kormány inkább kiírt mindenkit, csak hogy győzni tudjon! Akár csalások útján is!
MIRE VÁRUNK MÉG???!!!
Most kell összefogni, és mindenkire szükség van, aki az IGAZságban bízott!!! Feladni? Elmenni külföldre?.....NEM!!! EZ NEM A MAGYAR EMBER VIRTUSA!!! A MAGYAR SOSEM ADJA FEL, ÉS UTOLSŐ LEHELLETÉIG KŰZD!!!
Mutassuk meg őseinknek, akik vérüket áldozták Hazánkért, hogy méltó példájuk erőt ad nekünk, és IGENIS :
„A magyar név megint szép lesz,
Méltó régi nagy híréhez;
Mit rákentek a századok,
Lemossuk a gyalázatot!
Keressetek minket, megyénként sokasodjunk, ahogyan már írtam oly sok felhívásban! JELŐLJETEK BE ! …én nem tudok….és írjatok üzenetben, vagy mailban….adjatok elérhetőségeket!
Hány igaz szívű MAGyar ember hitt a Jobbikban?! Hányan szavaztak rájuk?! AKKOR HOGY A FENÉBE LETT EZ A SZAVAZÁS ILYEN EREDMÉNYTELEN??!! NOS GONDOLOM SOKAN TUDJUK HOGYAN!!!
AKKOR MOST MUTASSUK MEG, HOGY A MAGYAR NÉP IGENIS ÉBREN VAN! FEL TUD ÉBREDNI, MINT AZ ALVÓ OROSZLÁN!!! ÉS ÖSSZE TUD SZEDNI LEGALÁBB 1 MILLIÓ ALÁÍRÁST EGY NÉPSZAVAZÁSHOZ!!
ISTEN ÁLDJON MINDEN MAGYAR LELKŰ MEBERT, ORSZÁGUNKAT S A VILÁGOT!!! <3
VALINKA
[email protected]
704114095
TALPRA MAGYAR!!! <3
Barátaim, Nemzettestvéreim, MAGYAROK!!!
Eljött az idő! A MI időnk!!! Megtörtént az, amit sokan mondogattunk…ez a kormány inkább kiírt mindenkit, csak hogy győzni tudjon! Akár csalások útján is!
MIRE VÁRUNK MÉG???!!!
Most kell összefogni, és mindenkire szükség van, aki az IGAZságban bízott!!! Feladni? Elmenni külföldre?.....NEM!!! EZ NEM A MAGYAR EMBER VIRTUSA!!! A MAGYAR SOSEM ADJA FEL, ÉS UTOLSŐ LEHELLETÉIG KŰZD!!!
Mutassuk meg őseinknek, akik vérüket áldozták Hazánkért, hogy méltó példájuk erőt ad nekünk, és IGENIS :
„A magyar név megint szép lesz,
Méltó régi nagy híréhez;
Mit rákentek a századok,
Lemossuk a gyalázatot!
Keressetek minket, megyénként sokasodjunk, ahogyan már írtam oly sok felhívásban! JELŐLJETEK BE ! …én nem tudok….és írjatok üzenetben, vagy mailban….adjatok elérhetőségeket!
Hány igaz szívű MAGyar ember hitt a Jobbikban?! Hányan szavaztak rájuk?! AKKOR HOGY A FENÉBE LETT EZ A SZAVAZÁS ILYEN EREDMÉNYTELEN??!! NOS GONDOLOM SOKAN TUDJUK HOGYAN!!!
AKKOR MOST MUTASSUK MEG, HOGY A MAGYAR NÉP IGENIS ÉBREN VAN! FEL TUD ÉBREDNI, MINT AZ ALVÓ OROSZLÁN!!! ÉS ÖSSZE TUD SZEDNI LEGALÁBB 1 MILLIÓ ALÁÍRÁST EGY NÉPSZAVAZÁSHOZ!!
ISTEN ÁLDJON MINDEN MAGYAR LELKŰ MEBERT, ORSZÁGUNKAT S A VILÁGOT!!! <3
VALINKA
[email protected]
704114095
Vendég#61 Apr 08, 2014, 14:49
Re: Választás2014
Edi London#63 Apr 08, 2014, 16:42
A butasag vegtelen!
Sajnos a tv híradóból tájékozódó emberek vannak többen én ezt szűrtem le!
Vendég#64 Apr 08, 2014, 17:53
!!
Vendég#66 Apr 08, 2014, 19:34
Csalas volt!!! Undorito csalas!!
Baby#67 Apr 08, 2014, 19:50
Azt szeretnénk tudni, hogy hány aláírással indítható az új szavazás.
Vendég#68 Apr 08, 2014, 20:22
Új szavazást szeretnék
vend#69 Apr 08, 2014, 20:27
Re:
bocsi, h beleszólok, de az nem az EP választásra szól ez az értesítő? mert én azt kaptam meg ma.
de tökmindegy. csalással nyertek ez tény. csoportosan vitték a romákat szavazni úgy hogy beígértek nekik mindent. :( és volt olyan ember akinek pl. nem küldték ki időben az új iratait ezért nem tudott szavazni sem. katasztrófa ami itt megy....
Vendég#71 Apr 09, 2014, 06:17
Csak a Nemzet most a lényeg!
Vendég#72 Apr 09, 2014, 06:42
Csak legyen értelme is!
Vendég#73 Apr 09, 2014, 07:16
Új választást és eltörölni,hogy határon túliak is szavazhassanak!
Okoska#74 Apr 09, 2014, 08:47
Re:
A választási értesítés már az EP választásokra szól ám! Kb ennyire érdekelte az emberek felét a választási megjelenés is, mint ahogy nem tudod elolvasni a papírt, csak felídóig terjed a figyelmed. Nyisd ki és nézd meg. Ha ezt nem tetted meg...
Vendég#75 Apr 09, 2014, 13:48
AZ EU-BA olyan képviselőket kérün. akik kiállna a Magyrnép jogaiért és mindenkór amagyarország érdekeit szolgálja. MORVAI KRISZTINÁT ÉS GAUDI NAGY TAMÁST Ők aleg alkalmasabbak erre a tiszteletre méltó posztra!
| This discussion has been closed. |
Pártok
Minden párt oldalán osszátok!