Peticiok.com

Összefogás a Quaestor-ügy károsultjaiért - "Nem hagyjuk!"

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Vendég#176 Oct 11, 2015, 07:53
Mert egyetértek vele!
Vendég#177 Oct 11, 2015, 09:11
Mert a törvények mindenkire egyformán kell hogy vonatkozzanak!
Vendég#178 Oct 11, 2015, 09:27

Petìció aláírása

Mert ellopták a gyermekeim jövőjét!

Vendég#179 Oct 11, 2015, 10:02
Mert én is 100 %-ig visszakérem a befektetett, nehezen összekuporgatott pénzemet.
Vendég#180 Oct 11, 2015, 11:38

FH

Károsult vagyok.

Vendég#181 Oct 11, 2015, 13:01

Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a devizakárosultak évek óta ordibáltak a faceen, hogy mindenki vonja ki a pénzét a bankokból és egyéb helyekről, mert el fog tünni a pénzük. 

Szerintem senki nem vette őket komolyan. 

Vajon közületek hányan írtak alá devizahiteles petíciókat ? A kérdés költői persze, mert tudom.

Vendég#182 Oct 11, 2015, 13:02
Azért írtam alá mert felháborítónak tartom, hogy a Quaestor Értékpapír Zrt. a tudtomon kívül egy másik pénzintézethez áthelyezte a hozzájuk letétként betett pénzemet. Ez a pénzintézet a Dán Saxo Bank. A felszámoló biztos össze vissza beszél, érdemi lépéseket nem tett, vagy ha tett arról nem tájékoztatja a közvéleményt, hogy a letétként kezelt pénzekkel, részvényekkel mi a helyzet. Még mielőtt valaki az állomány átruházást mondaná kapásból, addig a Saxo banknál kezelt pénzeszközök, részvények a mai napig sem kerültek vissza a Quaestor értékpapír Zrt.-hez. A jogi álláspont nem egyezik..... Az emberek a Befektető védelmi alaphoz nem tudják beadni a kárigényüket, mert a felszámoló ezen a téren nem tud felmutatni semmit.Itt megjegyezném hogy elvileg nem kellene ezzel élniük az embereknek, ugyanis csak a Kötvényekkel csaltak. Emlékeztető: 2015 május 22- 2016 május 21 a BVA felé a nem kötvényekből eredő károk bejelentési határideje. Ezekkel az eszközökkel, nem történt csalássorozat, ezt már számtalan ember nyilatkozta kezdve:Tarsoly Csaba, Binder István, Windisch László Stb. Ez a botrány a Quaestor Értékpapír Zrt.-n kívül történt, a Quaestor Hruria-nál aki a kötvényeket kibocsájtotta. A kötvényeseket is csak jól átverték, nem fizették ki őket 30 millió forintig 2015 aug 6.ig lezárult időszakkal 100%ban!!!!. A letéteseknél még rosszabb a helyzet. Jó ha eddig vagy 50-100 ember behívtak transzferáltatni a részvényeket, itt is főleg csak Béten vásárolt részvényekről van szó, esetleg Kurázsiról. Mindenkinek azt tudom csak ajánlani hogy a pénzét vegye ki a bankból és ha van lehetősége húzzon el ebből az országból egy jobb élet reményében. Persze nem az országgal van itt a baj hanem azokkal akik irányítják.
Vendég#183 Oct 11, 2015, 14:39
BC károsultként írtam alá a petíciót. Azért tettem, mert becsapva érzem magam: azért választottam ezt a befektetést, mert azt ígérték nem veszthetem el a befektetett tőkémet (BVA garancia). Most telnek a hónapok és a "garanciának" nyoma sincs... Mostanában elgondolkodom: ez megtörténhet történhet egyéb, állam által garantált befektetésünkkel is?
Vendég#184 Oct 11, 2015, 14:51
Mert egyetértek vele, s követelem a teljes kártérítésemet 10% levonás nélkül. Irreális olyan törvényt elfogadni amely 10% költséglevonást engedélyez.
ApatiGabor#185 Oct 11, 2015, 15:06

Nem vagyok karosult, de egyetertek a peticioval.

Vendég#186 Oct 11, 2015, 15:36

Re:

#184: -  

Pláne , ha 10 % -ot kapsz , és 90 %-ot visszatartanak a fiktiv-nem fiktív dumával !

Vendég#187 Oct 11, 2015, 15:59
Mert egy törvénytelen pénzügyi attrakciió károsultja vagyok
Vendég#188 Oct 11, 2015, 16:00
Támogatom az ügyet.
Vendég#189 Oct 11, 2015, 16:08
Én nem vagyok károsult. Viszont tisztességtelennek tartom, hogy minisztériumok, még éppen időben visszakapták a pénzüket. A"civil" károsultak meg még nem

Vendég#190 Oct 11, 2015, 17:01
Mert egyetértek vele.
Vendég#191 Oct 11, 2015, 17:02
Egyetértek a tartalmával.
Vendég#192 Oct 11, 2015, 18:40
Károsultként, aki még egy fillért sem kapott vissza!!!!
Vendég#193 Oct 11, 2015, 18:49
Mert én is károsult vagyok,s nem kívánok egyetlen fillért sem hagyni sem a sajátomból -sem a károsult társaiméból -ennek a gátlástalan bandának ! Nem a másét akarjuk,hanem a sajátunkat vissza.
Vendég#194 Oct 11, 2015, 21:40
magam is a Q-ügy károsultjai közé tartozom. Most mentem nyugdíjba, az ott befektetett pénzem az ezután következő évek anyagi biztonságának elősegítését lett volna hivatott szolgálni. Mint várhatóan kisnyugdíjasnak, égetően szükségem van / lesz erre a pénzre, nem hagyom, hogy elvesszen! Kérem vissza a pénzemet a hozadékaival együtt!!!
Vendég#195 Oct 12, 2015, 00:05
Károsult vagyok!
Vendég#196 Oct 12, 2015, 03:24

Sziasztok! Azért írtam alá, hogy ezzel is támogassam a küzdelmeteket! Az, hogy a BEVA magasról tehet a törvényre, az, hogy a Buda-Cash botrányban 28 ezer katona, rendőr, nemzetbiztonsági és katasztrófavédelmi dolgozó megkárosításra került és nem történt meg a kárpótlásuk, az jól mutatja, hogy a Magyarország felelős(?) kormánya sorozatosan cserben hagyja a nemzet tagjait. Lásd például a deviza alapú hitelezésben megkárosítottakat!: http://www.peticiok.com/a_feleltlen_hitelezes_karosultjainak_12_pontja

Vendég#197 Oct 12, 2015, 04:15
Én is károsult vagyok, nagyon igazságtalannak tartom az egész eljárást ami a bűnöst nem bünteti.
Vendég#198 Oct 12, 2015, 05:28
Támogatom minden olyan csoport követelését, akit jogsérelem ért ebben az országban. Ezért szeretném, hogy akik ebben az ügyben érintettek azok is támogassák a többi jogsértett csoport tiltakozását. Kérem ezért, hogy tájékozódjanak hiteles forrásból a közvetlenül érintettektől, és értsék meg, hogy a "devizahitelezés" áldozatait pont ugyanilyen jogsértés, kormányzati becsapás érte. Összefogás nélkül egyik csoport sem tudja érvényesíteni az igazát!
Dirdáné Grausz Judit
Vendég#199 Oct 12, 2015, 05:34
Hogy segíthessek nekik minél hamarabb vissza kaphassák a pénzüket az emberek
Vendég#200 Oct 12, 2015, 06:07
Nálunk az egész család megtakarítása maradt bent a Questornál. A kötvényünket a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt-nél kötöttük és eddig még semmilyen kártalanítást nem kaptunk. Sajnos édesanyám egészséges teljesen ráment, s attól félek ő már nem is fogja megérni a kártalanításunkat- ha lesz egyáltalán.