Összefogás a Quaestor-ügy károsultjaiért - "Nem hagyjuk!"
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
A párommal elvesztettük az életünk során megtakarított összes pénzünket. A fiam is károsult az egyetemi ösztöndíját gyűjtögette össze.
Ennek a jelentőségét csak az nem tudja igazán átérezni, akinek havonta befolyik több százezer, sőt sokaknak millió forint. Mi a minimálbér közeli fizetésünket kuporgattuk össze, így már nem lesz idő és erő, hogy mindezt pótolni lehessen a nyugdíjas korunkig. A semmi elé nézünk, pedig soha nem szórtuk a pénzt, és kölcsönt se vettünk föl. Azóta munkanélküli lettem, fiam se kap munkát. Tragédia...nem tudom, mi lesz, ha a jogos követelésünket nem kapjuk vissza! Beletörődni nem fogunk, az biztos, minden követ megmozgatunk! A lopott pénz visszajár! Mert ezt nem a befektetési kockázat miatt "buktuk el", ahogy sokan kárörvendően állítják, hanem egy szándékos cégcsőd következtében tűnt el! Az MNB felügyeleti szerve évekig nem vizsgálta érdemben a visszaéléseket. Aztán egy előre időzített pillanatban kimenekültek a Q H vezetői. A mai napig nincsenek börtönben a felelősök. Kormánykörök bennfentes kereskedéssel időben - sőt, idő után - kimentették a pénzüket, minket meg kifizettek egy be nem tartott QKA törvénnyel, meg a kötelező Beva kártérítésnek a töredékével, amit fiktív-nem fiktív alapon még arányosítottak is. Magyarán sokan egy fillért se kaptak eddig. Felháborító aljasság! Követeljük az állam által hozott hatályos törvény azonnali végrehajtását!
Hosszú éveken rakosgattam össze hogy idős koromban sem szoruljak a Gyerekeimre. Nehéz fizikai munkával gyűjtögettem össze,és lassan betegségem és a korom miatt bár mikor szüg-
segem lehet rá.
Melinda
| This discussion has been closed. |