NAT 2020: IGEN!
Kell több megosztás
NAT Igen!
Szükség van a valóságos történelem oktatásra, nemzeti értékeink, nemzeti történelmünk megóvására!
NAT= igaz történelmünk
Az senkinek nem fáj, hogy Amerikában minden reggel a polgárok felhúzzák a kertjeikben a nemzeti zászlóikat? Csak az fáj, ha mi, magyarok a valóságot akarjuk megismerni?
NAT: IGEN
Mi, hazaszerető magyarok örömmel vesszük, ha történelmi, irodalmi nagyjainkat érdemeiknek megfelelő szinten tanítják.
Új NAT
A NAT ajánlás csupán, ami azt jelenti, hogy ezek közül a témák közül választhat a tanár. Nem tudom, miért ez a nagy sivalkodás az ellenoldalon. Ki az, aki nem büszke a győztes csatákra, a világszerte ismert nemzeti irodalomra, zenére, képzőművészetre? Na vajon ki az, kedves NAT-ot ellenzők?
NAT, igen
Talán elindul valami az iskolákban, ami a nemzet érdekében történik:) Már csak a nemzetietlen oktatóknak kéne nyugdíjba vonulni!
NAT, igen!
Én büszke vagyok a magyarokra, legyenek büszkék a gyerekeink is! Objektív, valósághű nemzeti oktatást!
This comment has been removed by the author of the petition.
Hazafiasságra nevelés: IGEN
A szocliberális közoktatésban uralkodó nézetek szerint nincs szükség hazafiasságra... Akkor a Magyar és Történelem tanárok nem akarnak magyarok lenni, az évszázados elavult hazugságokat tanítják és nem akarnak gondolkodni,továbbképezni magukat.
Mozduljunk meg, szóljunk a tanári szellemi tespedtség ellen!
Reason for the removal: 1
Aláírtam, mert nagyon örülök, hogy a gyerekeinkből végre sikeresen nevelehetünk büdös szar igazhívő nácikat.
Heil Orbán!
Az igazsag