Mondj nemet a sorkötelezettség visszaállítására!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Erdekes, akkor akarjak visszaallitani, amikor ok mar kiestek, a sorkotelezettseg alol. Most ha veletlen van, ennek a korosztalynak allando munkaja, kiveszik belole, utana mar munkahelyet nem fognak biztositani. A jelenleg 25-40 kozotti ferfiaknak csaladjuk van, kisgyermekeik, csaladokat rombolnak szet, jutattnak lehetetlen anyagi korulmenyek koze, FIDESZ hirdeti a fene nagy csaladcentrikussagat, de ha nem az o csaladjukrol van szo, egy tollvonassal tonkreteszik maset. Esetleg igy akarnak munkalehetoseget biztositani,????? hogy verjek a melluket, ok ezt is megoldottak??????? Valojaban csak a meguresedett munkahelyeket toltenek be, szerencsetlen csaladok felrugasaval, hogy elviszik a FERJEKET, APAKAT. Most mar a nyugdijasok, tuzoltok, rendorok, az osszes rendvedelmi szervek utan megolitek a csaladokat is, mit akartok meg a fene nagy 2/3-os tobbsegetekkel, ami valojaban nem is tobbseg volt, csak az emberek, akik voltak olyan hulyek, hogy elmentek szavazzni, az MSZP-tol akartak megszabadulni. Sok valasztas nem volt, igy ratok szavazztak, de ujra irom soha nem 2/3 a FIDESZRE
Szívesen lennék katona, de nem így, hogy minden idiótát berendelnek... Szóval ne, ne állítsák vissza a sorkötelezettséget, mert semmi kedvem hónapokig összezárva lenni csupa marhával, akik amúgy kurvára nem is akarnak katonák lenni, csak a szivatás miatt élvezik az ilyen helyeket.
Remélem a "Miniszterelnökúr" gyermekei is részesei lehetnek ennek a hazafias élménynek!! Megtanulnak csalni, lopni, hazudni, inni!
Re: Re:
... hülye vagy fiam, küldd be apádat! ... egyébként ki akadályoz abban, hogyí ágyútöltelék legyél, amikor az eszed helye, meg van hozzá.
de ne taníts ölni, ha élni akarsz!
(már így is a Horthy szelek lengedeznek)
Re:
készülni?
Én nem tartom hülyeségnek a sorkatonaság visszaállítását. Én már nem voltam katona, de így túl a 30on már sajnálom. Jó lett volna ha megtanulom a fegyverek használatát és mindazt a tudást megszerzem, amit apám is megszerzett. Ki tudja mit hoz a jövő.
Ugyanakkor azt is gondolom, úgy gondolom, hogy maga a sorkatonaság max hozzá tehet valaki személyiség/jellemfejlődéséhez, de amit otthonról hozott, hozhatna, azt nem pótolja.
Szerintem a sorkatonaság hasznos is lehet. Nekem az lenne.
Így pediglen lőn nem írom alá.
| This discussion has been closed. |
Re: Legyen sorállomány a libsiknek.
#11: Nem oda Buda - Legyen sorállomány a libsiknek.
Egyet felejtenek el (sosem tanultak meg) a "népnevelők": azt a szocializációs deficitet, amit a gyerekeitek 3 éves koruk körül szenvedtek el, húszéves korukban nem lehet bepótolni. Akiből a szülei az iskolás kor előtt nem nevelnek embert, abból a hadsereg sem fog.