Peticiok.com

Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére

Online Petíció a Gyermekek Ingyenes Étkeztetéséért!

Vendég#51 Feb 19, 2014, 06:50
Egyetértek a petició tartalmával, már éppen idwejevot.
Vendég#52 Feb 19, 2014, 07:04
Én úgy gondolom, hogy csak a rászorulók részére,
vagy differenciáltan, a keresettől függően kellene
megállapitani a dijazást, vagy mentességet.

This comment has been removed by the person who wrote it.

Vendég#54 Feb 19, 2014, 07:21
Siker Net vagyok. A fenti leírás semmit nem segít a gyerekeken. Sem az iskolákon, sem az óvodákon. Azzal, hogy felszólítják a kormányt, vagy az országgyűlést, attól még nem lesz segítség. Hiába az aláírás. Szerintem értelmesebb dolog lenne, hogy a magyarországi összes céget be kell vonni a segítségbe és a cég és a gyermekek, óvodák, iskolák is jól járnak. Segíthetek???! [email protected]
Vendég#55 Feb 19, 2014, 08:26
eggyett értek
Vendég#56 Feb 19, 2014, 08:47
:n azt gondolom, hogy az ingyenes étkezést j0vedelemhatarhoz kellene kötni. Nem szívesen járulnék hozzá adómmal mondjuk a Lázár testvérek gyermekei étkeztetéséhez.
Vendég#57 Feb 19, 2014, 09:10
aláírom, csatlakozom: Forgony Ferencné sk.
Vendég#58 Feb 19, 2014, 09:54
szerintem ingyenes azért ne legyen, de nagyon kedvező (beszerzési áron) legyen elérhető. Az én gyerekkoromban (szocializmus) sem volt ingyenes és ennek ellenére mégsem éheztünk
Vendég#59 Feb 19, 2014, 11:09
Ne harcot vívjon a kormány hanem a felnövekvő fiatalokkal foglalkozzon.
Vendég#60 Feb 19, 2014, 11:52
Juhász József,Juhász Józsefné ,MSZP 22Tagból álló alapszervezete!
Vendég#61 Feb 19, 2014, 12:27
Más a véleményem!
Miért kapjon annak a szülőnek a gyereke is ingyen étkezést, aki ki tudja fizetni!
Már 38 évvel ezelőtt, amikor a fiam kicsi volt, nem váltottam ki a napi fél liter ingyen/kedvezményes árú tejet!
Lehet, h hülyeség volt, a lelkem nem engedte!
üdv, egediagi
Vendég#62 Feb 19, 2014, 14:37
Csak egy picit kellene változtatni:
ONLINE PETÍCIÓ AZ éhező GYERMEKEK INGYENES ÉTKEZTETÉSÉÉRT!
SZÜNTESSÜK MEG A GYERMEKÉHEZÉST MAGYARORSZÁGON!

Vendég#63 Feb 19, 2014, 15:52
Egyetértek teljes mértékben a petícióval, meg kell szüntetni a gyermekéhezést. Biztosítani kell a teljes foglalkoztatást.
Vendég#64 Feb 19, 2014, 17:54
Szégyen hogy a XXI. században Magyarországon gyermekek éheznek. Mindenképpen segíteni kell rajtuk, hisz megszakad az ember szíve amikor egy éhes gyermeket lát, aki ha hazamegy otthon sem lakhat jól hisz a szülei is éheznek.
Vendég#65 Feb 20, 2014, 04:49
A gyermekek a jövő és a mindenkori kormány felelős értük.Kár,hogy ezt nem látják!
Vendég#66 Feb 20, 2014, 09:14
Már szerencsére szól az uj frekvencián a mi klubrádionk. Természetesen küzdenünk kell azért, hogy az egész országban hallgatható legyen.Ha elzavarjuk ezt a maffia, tolvaly kormányt, reméljük ez is meglesz. Dr. Darvas Ágnes
Vendég#67 Feb 20, 2014, 09:55
Melyik ba....om akadékoskodik megint......rugjátok már ki a fe....be az ilyen tagokat...üdv,andras
Vendég#68 Feb 20, 2014, 13:20

Svédországban meg tudták oldani  a gyerekek ingyenes étkeztetését! Plusz az orvosi ellátás is ingyenes a gyerekeknek, a fogászat is! Viszont aki nem jár iskolába, az után a gyerek után nem kapják meg a szülők a családi pótlékot!Szerintem ez így jó rendszer.

Vendég#69 Feb 20, 2014, 18:37
Nem tartom jó ötletnek, a normális anyagi körülmények közótt élö családok nyugodtan fizethetnek a gyerekek étkeztetéséért. Támogassák jobban a szegényeket abból amit a jó körülmémyek között élö gyerekekre költenének. Például legyen jobb az ami esznek a guerekek.
Vendég#70 Feb 20, 2014, 20:03

frekvencia már vagyon, avagy a levél tárgya mily régi és becsapos!

Egyetértek, szüntessük meg az éhezést világszerte,ne szüntessék meg a frekvenciát és szüntessék meg a pofátlanul felhangosított reklámot!

Vendég#71 Feb 21, 2014, 08:45
A cél szép, az eszköz nem célravezető! Miért kellene ingyen étkeznie annak a gyereknek, akinek szülei jól keresnek vagy tehetősek?
A kiskeresetűek adóját nem a nagykeresetűek gyermekeinek támogatására kell fordítani!
Vendég#72 Feb 22, 2014, 20:46
Szólj hozzá!
Vendég#73 Feb 23, 2014, 10:58
Tisztelt Kezdeményezők!
Szégyenletes, hogy Európa közepén, Magyarországon ma ennyi gyermek (és felnőtt) él nyomorban és akár konkrétan éhezik is. Ez ellen tenni kell! Tiszteletre méltó az a törekvés, amivel ezen változtatni szeretnének, mégsem tudok azzal egyetérteni. Vannak olyan államok, amelyek gazdasága megengedi ilyen általános szociális háló fenntartását, de ma Magyarország véleményem szerint nem tartozik ezek közé. Magyarországon a mindenkinek járó szociális juttatásokból leginkább az arra rá nem szorulók profitálnak. Olyan támogatási rendszer kialakítását tudom támogatni, amely csak a tényleg rászorulóknak juttat, lehetőleg olyan módon, hogy egyuttal ösztönözzön is arra, hogy felemelkedéssel ki tudjon kerülni a támogatandók köréből. R. Márton
Vendég#74 Feb 23, 2014, 21:52
Kedves Edvárd!
Sokat tartózkodom Heves megyében és látom, hogy milyen a helyzet. Nem szabad, hogy ennyi gyerek éhezzen,de a "minden"-nel nem értek egyet. Ez olyan lesz, mint a szja, a rezsicsökkentés. Azért írom alá a peticiót,mert tényleg tennünk kell a gyermekéhezés ellen.

Tóbiásné
Vendég#75 Feb 26, 2014, 12:30
A gyermekéhezés megszüntetésével maximálisan egyetértek és támogatom!!! Azt viszont nem, hogy az étkeztetés szociális helyzettől függetlenül mindenki számára általánosan igénybe vehető legyen! Minden szociális ellátórendszer lényege egy normális múködésű országban a rászorulók segítése. Ami viszont nálunk gyakorlattá vált, az totál abszurd megközelítés, hiszen jobb esetben "csak" azonos kedvezményekkel támogatja a kiváltságos helyzetben élőket is - sokszor pedig még a valóban rászorulókét sokszorosan meghaladó támogatásokat is biztosít számukra!!!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.