Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére
Online Petíció a Gyermekek Ingyenes Étkeztetéséért!
Vendég#51 Feb 19, 2014, 06:50
Egyetértek a petició tartalmával, már éppen idwejevot.
Vendég#52 Feb 19, 2014, 07:04
Én úgy gondolom, hogy csak a rászorulók részére,
vagy differenciáltan, a keresettől függően kellene
megállapitani a dijazást, vagy mentességet.
vagy differenciáltan, a keresettől függően kellene
megállapitani a dijazást, vagy mentességet.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Vendég#54 Feb 19, 2014, 07:21
Siker Net vagyok. A fenti leírás semmit nem segít a gyerekeken. Sem az iskolákon, sem az óvodákon. Azzal, hogy felszólítják a kormányt, vagy az országgyűlést, attól még nem lesz segítség. Hiába az aláírás. Szerintem értelmesebb dolog lenne, hogy a magyarországi összes céget be kell vonni a segítségbe és a cég és a gyermekek, óvodák, iskolák is jól járnak. Segíthetek???! [email protected]
Vendég#55 Feb 19, 2014, 08:26
eggyett értek
Vendég#56 Feb 19, 2014, 08:47
:n azt gondolom, hogy az ingyenes étkezést j0vedelemhatarhoz kellene kötni. Nem szívesen járulnék hozzá adómmal mondjuk a Lázár testvérek gyermekei étkeztetéséhez.
Vendég#57 Feb 19, 2014, 09:10
aláírom, csatlakozom: Forgony Ferencné sk.
Vendég#58 Feb 19, 2014, 09:54
szerintem ingyenes azért ne legyen, de nagyon kedvező (beszerzési áron) legyen elérhető. Az én gyerekkoromban (szocializmus) sem volt ingyenes és ennek ellenére mégsem éheztünk
Vendég#59 Feb 19, 2014, 11:09
Ne harcot vívjon a kormány hanem a felnövekvő fiatalokkal foglalkozzon.
Vendég#60 Feb 19, 2014, 11:52
Juhász József,Juhász Józsefné ,MSZP 22Tagból álló alapszervezete!
Vendég#61 Feb 19, 2014, 12:27
Más a véleményem!
Miért kapjon annak a szülőnek a gyereke is ingyen étkezést, aki ki tudja fizetni!
Már 38 évvel ezelőtt, amikor a fiam kicsi volt, nem váltottam ki a napi fél liter ingyen/kedvezményes árú tejet!
Lehet, h hülyeség volt, a lelkem nem engedte!
üdv, egediagi
Miért kapjon annak a szülőnek a gyereke is ingyen étkezést, aki ki tudja fizetni!
Már 38 évvel ezelőtt, amikor a fiam kicsi volt, nem váltottam ki a napi fél liter ingyen/kedvezményes árú tejet!
Lehet, h hülyeség volt, a lelkem nem engedte!
üdv, egediagi
Vendég#62 Feb 19, 2014, 14:37
Csak egy picit kellene változtatni:
ONLINE PETÍCIÓ AZ éhező GYERMEKEK INGYENES ÉTKEZTETÉSÉÉRT!
SZÜNTESSÜK MEG A GYERMEKÉHEZÉST MAGYARORSZÁGON!
ONLINE PETÍCIÓ AZ éhező GYERMEKEK INGYENES ÉTKEZTETÉSÉÉRT!
SZÜNTESSÜK MEG A GYERMEKÉHEZÉST MAGYARORSZÁGON!
Vendég#63 Feb 19, 2014, 15:52
Egyetértek teljes mértékben a petícióval, meg kell szüntetni a gyermekéhezést. Biztosítani kell a teljes foglalkoztatást.
Vendég#64 Feb 19, 2014, 17:54
Szégyen hogy a XXI. században Magyarországon gyermekek éheznek. Mindenképpen segíteni kell rajtuk, hisz megszakad az ember szíve amikor egy éhes gyermeket lát, aki ha hazamegy otthon sem lakhat jól hisz a szülei is éheznek.
Vendég#65 Feb 20, 2014, 04:49
A gyermekek a jövő és a mindenkori kormány felelős értük.Kár,hogy ezt nem látják!
Vendég#66 Feb 20, 2014, 09:14
Már szerencsére szól az uj frekvencián a mi klubrádionk. Természetesen küzdenünk kell azért, hogy az egész országban hallgatható legyen.Ha elzavarjuk ezt a maffia, tolvaly kormányt, reméljük ez is meglesz. Dr. Darvas Ágnes
Vendég#67 Feb 20, 2014, 09:55
Melyik ba....om akadékoskodik megint......rugjátok már ki a fe....be az ilyen tagokat...üdv,andras
Vendég#68 Feb 20, 2014, 13:20
Svédországban meg tudták oldani a gyerekek ingyenes étkeztetését! Plusz az orvosi ellátás is ingyenes a gyerekeknek, a fogászat is! Viszont aki nem jár iskolába, az után a gyerek után nem kapják meg a szülők a családi pótlékot!Szerintem ez így jó rendszer.
Vendég#69 Feb 20, 2014, 18:37
Nem tartom jó ötletnek, a normális anyagi körülmények közótt élö családok nyugodtan fizethetnek a gyerekek étkeztetéséért. Támogassák jobban a szegényeket abból amit a jó körülmémyek között élö gyerekekre költenének. Például legyen jobb az ami esznek a guerekek.
Vendég#70 Feb 20, 2014, 20:03
frekvencia már vagyon, avagy a levél tárgya mily régi és becsapos!
Egyetértek, szüntessük meg az éhezést világszerte,ne szüntessék meg a frekvenciát és szüntessék meg a pofátlanul felhangosított reklámot!
Vendég#71 Feb 21, 2014, 08:45
A cél szép, az eszköz nem célravezető! Miért kellene ingyen étkeznie annak a gyereknek, akinek szülei jól keresnek vagy tehetősek?
A kiskeresetűek adóját nem a nagykeresetűek gyermekeinek támogatására kell fordítani!
A kiskeresetűek adóját nem a nagykeresetűek gyermekeinek támogatására kell fordítani!
Vendég#72 Feb 22, 2014, 20:46
Szólj hozzá!
Vendég#73 Feb 23, 2014, 10:58
Tisztelt Kezdeményezők!
Szégyenletes, hogy Európa közepén, Magyarországon ma ennyi gyermek (és felnőtt) él nyomorban és akár konkrétan éhezik is. Ez ellen tenni kell! Tiszteletre méltó az a törekvés, amivel ezen változtatni szeretnének, mégsem tudok azzal egyetérteni. Vannak olyan államok, amelyek gazdasága megengedi ilyen általános szociális háló fenntartását, de ma Magyarország véleményem szerint nem tartozik ezek közé. Magyarországon a mindenkinek járó szociális juttatásokból leginkább az arra rá nem szorulók profitálnak. Olyan támogatási rendszer kialakítását tudom támogatni, amely csak a tényleg rászorulóknak juttat, lehetőleg olyan módon, hogy egyuttal ösztönözzön is arra, hogy felemelkedéssel ki tudjon kerülni a támogatandók köréből. R. Márton
Szégyenletes, hogy Európa közepén, Magyarországon ma ennyi gyermek (és felnőtt) él nyomorban és akár konkrétan éhezik is. Ez ellen tenni kell! Tiszteletre méltó az a törekvés, amivel ezen változtatni szeretnének, mégsem tudok azzal egyetérteni. Vannak olyan államok, amelyek gazdasága megengedi ilyen általános szociális háló fenntartását, de ma Magyarország véleményem szerint nem tartozik ezek közé. Magyarországon a mindenkinek járó szociális juttatásokból leginkább az arra rá nem szorulók profitálnak. Olyan támogatási rendszer kialakítását tudom támogatni, amely csak a tényleg rászorulóknak juttat, lehetőleg olyan módon, hogy egyuttal ösztönözzön is arra, hogy felemelkedéssel ki tudjon kerülni a támogatandók köréből. R. Márton
Vendég#74 Feb 23, 2014, 21:52
Kedves Edvárd!
Sokat tartózkodom Heves megyében és látom, hogy milyen a helyzet. Nem szabad, hogy ennyi gyerek éhezzen,de a "minden"-nel nem értek egyet. Ez olyan lesz, mint a szja, a rezsicsökkentés. Azért írom alá a peticiót,mert tényleg tennünk kell a gyermekéhezés ellen.
Tóbiásné
Sokat tartózkodom Heves megyében és látom, hogy milyen a helyzet. Nem szabad, hogy ennyi gyerek éhezzen,de a "minden"-nel nem értek egyet. Ez olyan lesz, mint a szja, a rezsicsökkentés. Azért írom alá a peticiót,mert tényleg tennünk kell a gyermekéhezés ellen.
Tóbiásné
Vendég#75 Feb 26, 2014, 12:30
A gyermekéhezés megszüntetésével maximálisan egyetértek és támogatom!!! Azt viszont nem, hogy az étkeztetés szociális helyzettől függetlenül mindenki számára általánosan igénybe vehető legyen! Minden szociális ellátórendszer lényege egy normális múködésű országban a rászorulók segítése. Ami viszont nálunk gyakorlattá vált, az totál abszurd megközelítés, hiszen jobb esetben "csak" azonos kedvezményekkel támogatja a kiváltságos helyzetben élőket is - sokszor pedig még a valóban rászorulókét sokszorosan meghaladó támogatásokat is biztosít számukra!!!