Milla: A decemberi 7 pont
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
This comment has been removed by the person who wrote it.
Bár tehetnék többet! Mérnökként, nagy szakmai és élettapasztalattal csak nézhetem messziről, hogy tesznek tönkre mindent, amiért eddig dolgozott ez az ország! Ráérek, nincs munkám. :)
Ha úgy gondolja bárki, hogy tudok valamiben segíteni, szóljon, írjon bátran! A tétlenség bűn, ha nagy a baj, és most elég nagy a baj!
I.egy első 1. pont Nincs rátok szükségünk, nem kelletek nekünk,nélkületek jobban lennénk, szabaduljunk meg a gonosztól;TAKARODÓÓÓÓÓÓÓ !!!!!!
Re:
Gondolom, hogy nem hazai bankbetétben őrzik a pénzüket, meg kell nézni az éves, nyilvános vagyonbevallásukat. Sokan szegényebbek - bevallásuk szerint - mint én, pedig én valóban nem vagyok gazdag. Én attól érzem magam még biztonságban, hogy nincs semmilyen hitelem, nem készülök sem nagy, sem kisebb beruházásra, tehát a nyugdíjam a napi megélhetésre még elég. Csak meg ne tudják fent, mert mindjárt elvesznek belőle. Kívánom, hogy pl. Lázár János ne egy hónapig, jó vagyok hozzá, egy hétig éljen meg az én nyugdíjamból, abból a 104.000,- Ft-ból. Nem ehhez van szokva. Persze, én pedig egy hétig szeretnék az övéből megélni, ki jár jobban?
Orsoska
Re: Szia
Mond már meg ki jogosított fel arra, hogy embereket félre vezess?
Re: Re: Szia
nem vagytok egy millióan a névtől függetlenül és elég ha a politikusok hazudnak nem kell még több hazudozó.
Re: Re: Szia
Nem kért meg rá Varga Mihály, hogy védelmembe vegyem, de én mégis megteszem. Mit írt ő, amire ezt kell válaszolnod? Semmi olyat, amire ezt kell reagálni. Ha jól tudom, ez egy fórum, amelyben mindenki szabadon (még szabadon) véleményt nyilváníthat, ezt tette ő is, félre senkit nem vezetett. Ha téged igen, az téged minősít.
Helyesen írni Schmitt Pál tanított, vagy csak gyorsan akartad leírni, hogy MONDD, mely kérdő mondatban két D-vel írandó, továbbá a MEG után vesszőt kell tenni. Ha csak kapkodás miatt történt, akkor bocsánatos a hiba. Minket még úgy tanítottak az iskolában, hogy a helyesírásra, külalakra legyen igényünk, nekem van is. Nem kioktatás akart lenni, de nem baj, ha a jövőben ügyelsz.
| This discussion has been closed. |
Re:
#272: -
Érdekes, ezek az emberek a mai kormányban fröcsögték Gyurcsányra, hogy elzavarja az embereket az országból, pedig Gyurcsány azért mondta, hogy aki akar, menjen, szerezzen tapasztalatot és jöjjön haza, itt hasznosítsa a tudását. A mai kormány viszonyt azzal, ho gy mindent tönkretesz, ami pozitív volt, minden épeszű embert, akiben van hangyányi vállalkozókedv, kiútál az országból. Ha valaki, ők tényleg elzavarják az embereket. Megértem Önt is, hogy elment, ha én ma 30 éves lennék, gondolkodás nélkül mennék, de sajnos több, mint duplája vagyok, én már ott sem kellek.