El a kezekkel a Margitszigettől!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Vendég#201 Jun 05, 2013, 04:19
gyalázat amit ma megtesznek egyes emberek
Vendég#202 Jun 05, 2013, 09:21
Ne forduljunk vissza ! A módszer, a stílus a legrosszabb időket idézi, kisérti !
Vendég#203 Jun 05, 2013, 11:38
Egyetértek, hogy mindannyiunk közös érdeke az Orbán rezsim leváltása. Az elmúlt 3 év a megosztás, és a hazugság politikájáról szólt, miközben a korrupció soha nem látott mértékben nőtt. Az orbáni politika szembe megy az európai, így Magyarország érdekeivel. Fogjunk össze, váltsuk le azt a nemzetromboló kormányt!
Vendég#204 Jun 05, 2013, 19:32
Majd ki tiltják a népet, hogy csak az újgazdagog bitorolják az egész szigetet. Mintha már lett volna ilyen a történelemben.
Vendég#205 Jun 06, 2013, 09:33
a végén belépődíjat szedetnek
Vendég#206 Jun 06, 2013, 14:31
Ez a nagyfokú gátlástalanság már türhetetlen
Vendég#207 Jun 07, 2013, 05:11
Margitsziget a Magyar nép tulajdona nem a fidesz
oligarháé. Ne simicskazsebét tömje a fidesz.
oligarháé. Ne simicskazsebét tömje a fidesz.
Vendég#208 Jun 07, 2013, 09:55
Mit is lehetne ehhez hozzászólni.Vannak esetek,amikor megálljt kell parancsolni a hatalomnak!
Vendég#209 Jun 10, 2013, 19:51
ez már a legnagyobb gátlástalanság+kisajátítás,amit művelnek.
Vendég#210 Jun 11, 2013, 13:19
Én emlékszem arra amikor még fizetni kellett ha be akartál menni a szigetre.
Talán még egy hídpénzem is van a Margit hídról.
Talán még egy hídpénzem is van a Margit hídról.
Vendég#211 Jun 15, 2013, 05:42
nem látom értelmét annak, hogy a Margit-sziget az államé legyen! ez az embereké és nem az államé!
az államnak pedig az lenne a feladata, hogy polgárait kiszolgálja! nem pedig az, hogy önmagát, és baráti holdudvarát, oligarcháit, csókosait, előnyökhöz juttassa? sajnos szerepet tévesztett, ez a kormány!(nem vagyok egyik oldalhoz sem köthető) kedves kormányon lévő párt ha ez még sem így van ahogy írtam. akkor rajta, meglehet engem cáfolni, cselekedeteikkel, hogy ez nem így van! tessenek vissza szívni minden intézkedést, amit az elmúlt 3 évben tettek! ja, hogy akkor semmit sem csináltak 3 évig? igen sajnos ez így van!!! munkájuk nulla! kivéve azokat a törekvéseket, amelyek a saját és a csókosaik vagyoni gyarapodására hoztak!
az államnak pedig az lenne a feladata, hogy polgárait kiszolgálja! nem pedig az, hogy önmagát, és baráti holdudvarát, oligarcháit, csókosait, előnyökhöz juttassa? sajnos szerepet tévesztett, ez a kormány!(nem vagyok egyik oldalhoz sem köthető) kedves kormányon lévő párt ha ez még sem így van ahogy írtam. akkor rajta, meglehet engem cáfolni, cselekedeteikkel, hogy ez nem így van! tessenek vissza szívni minden intézkedést, amit az elmúlt 3 évben tettek! ja, hogy akkor semmit sem csináltak 3 évig? igen sajnos ez így van!!! munkájuk nulla! kivéve azokat a törekvéseket, amelyek a saját és a csókosaik vagyoni gyarapodására hoztak!
m#212 Jun 20, 2013, 13:41
Sügérek
Sügérek, azért nem ugyanaz a helyzete, lehetősége, célja az Újlipótvárosnak és a Margit-szigetnek. Csak feszültségkeltés azt mondani, hogy holnap majd az Újlipótvárost csatolják el...
Hasonlóképp sügérség ezt is 'a vezér ámokfutásaként' kezelni. Fel sem merül, hogy egy elég önálló főpolgármestere van Budapestnek?
Hasonlóképp sügérség ezt is 'a vezér ámokfutásaként' kezelni. Fel sem merül, hogy egy elég önálló főpolgármestere van Budapestnek?
Vendég#213 Jul 06, 2013, 09:45
Szemétség ez a Törvény !!! Adják vissza a XIII.-dik kerületnek!!!
Cézár#214 Jul 07, 2013, 10:58
Re:
Na még mit lehet ellopni az emberktől a Mutyi haveroknak? Vagy nem is a haveroknak!!!
sPIriTBULL#215 Aug 05, 2013, 11:14
Lehetne kicsit szakértőbben?
Koncért harcoltok?
Vagy a sziget érdekeit nézitek?
Meg kell maradjon közösségi tulajdonban.
Ez legyen a cél!
Tud-e valaki ehhez okosan hozzászólni?
:-))
Vagy a sziget érdekeit nézitek?
Meg kell maradjon közösségi tulajdonban.
Ez legyen a cél!
Tud-e valaki ehhez okosan hozzászólni?
:-))
| This discussion has been closed. |