Magyarország önrendelkezése és szuverenitása
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
orbán is fej bennünket elég szépen de látom ti nagyon vakok vagytok még majd megyógyultok.
Nem Orbán elött hajtok zászlót, hanem a hazánkat ért vádaskodás miatt Európával is vitába szálló miniszterelnök elött,kormány elött!
Egy polgár: Tácsik Pál!
Re:
400000 nagy számnak számít de nem nagy a 10000000 magyar emberhez képest
Elszomorító ! Tegyünk meg minden tőlünk telhetőt hogy ez a helyzet megváltozzon !
Cseri József
Re: Re:
Őket nem feji! Ők jól jártak a 16%-os adóval! Ha nekem fele annyit kellene csak adóznom, még talán én is isteníteném azt a görényt! Habár nem! Régóta tudom, miféle alamuszi nyuszi ez a figura!Úgy utálom, hogy látni sem bírom azt az idióta kaján vigyorú ábrázatát! Ez a töklámpa romlásba fogja dönteni az országot! Mindezt azért, hogy megint győztesnek érezhesse magát! (mert retteg a bukástól) Ezek meg itt körös- körül asszisztálnak hozzá!
Re:
Nem, a milliomosokat nem 3000,-Ft-al fizette le, hanem sokkal többel! AZ 1%-OS SZJA-VAL. De ezt Ti úgysem érthetitek.
Re: Re:
Lónak a faszát voltak ezek négyszázezren!!! Duma!Ezzel hülyítik egymást!
Ha a kisemmizett embereket is felszállítanák demonstrálni közpénzen fizetett buszokkal mindenhonnan az országból, hát megszámolhatnák őket!!!Az nem 400 000 lenne!
A legtöbb megnyomorított embernek ugyanis annyi pénze sincs,hogy egyen, nemhogy tüntetni felutazzon Budapestre! És ez a görény Orbán ezt pontosan tudja!Hozzá sem jöttek volna, ha nem finanszírozza a költségeket a mi pénzünkből!
De ha egyszer valaki a demokratikus oldalon is áldoz rá, és buszokat fogad.... na akkor majd kiderül az igazság, és a kedves "nagymagyarok" majd számolhatnak....
Re:
Nyakonvághatnák a visszamenőleges törvénykezés miatt is..meg még sok mindenért, amit egyelőre még meg sem említettek!
Re:
A sok iditóta azt képzeli magáról, megmondhatja nekem ki a magyar? Mondjuk egy usztasa Usztinovics Mátyás nekem, Álmos Attilának?
Az önrendelkezésünk tudatos felszámolása ellen, igenis
össze kell fognunk!
Isten segítsen meg minket ebben!
| This discussion has been closed. |
es embersegbol