Magyarország önrendelkezése és szuverenitása
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
mondjátok meg mennyi a bruttótok, kiszámolom én nektek mennyit fogtok kapni februárban, majd meglátjátok.
Re:
Én is így gondolom. És nekem mindegy ki most a miniszter.
Az se érdekel ha egyesek szerint mindenféle jelzővel illették ( előző hsz - ekben ).
Re:
Áldás Magyarországra:
Az Úr legyen előtted, hogy a jó utat mutassa néked!
Az Úr legyen melletted, hogy téged karjába zárjon és megvédjen a veszedelmektől!
Az Úr legyen mögötted, hogy megvédjen a gonosz cselvetésétől!
Az Úr legyen alattad, hogy felfogjon, ha leesel!
Az Úr legyen tebenned, hogy megvigasztaljon ha szomorú vagy!
Az Úr legyen körülötted, hogy megvédjen, ha mások rád rontanak!
Az Úr legyen fölötted, hogy megáldjon téged!
Igy áldjon meg téged a jóságos Isten ma, holnap és minden időben!
Nem csak a pálfordulást színlelő bolsevikok jelentenek veszélyt Magyarországra, hanem a baloldaliak ortopaed értékrendje, erkölcsöt nem ismerő, napraforgó jellemtelensége,felforgató, hazaáruló, tömegeket megtévesztő demagóg szólamdiaréja. Ettől kell megvédeni gyermekeink, unokáink még zsenge reményeket sem garantáló jövőjét.
Re: Re: Re: idióta
Te meg a munka hőse lehetsz....Biztos valami munkásnyúzó, adócsaló próbálkozó vagy!!!!???Az ördögnek is benyalnál, csak a hasznod meglegyen! Senkiházi , köpönyegforgató, álszent , antiszociális, kizsákmányoló szarházi! Az ilyen tetveket szokták felkötni, amikor a kisemmizett népnek elfogy a türelme, és megunja a hazudozást!!!!
Ráadásul lehet, hogy pár évtizede még a Kádár faszát szoptad!!!Ne te lennél az egyetlen a sok mai "újgazdag pöcs" között!!!
| This discussion has been closed. |
nagyszerű volt olvasni, hogy a felismerések immár eljutnak mindenkihez, hogy kik gerjesztik hazánk ellen a támadásokat, kik állnak a "válság" hátterében. Már 5-8 éve terjedtek fű alatt azok a cikkek, könyvek, filmek, amelyek erre rávilágítottak, de ennyire kézzelfoghatóvá csak akkor vált az egész világ világosan gondolkodó emberei számára, amikor napvilágra kerültek a mesterkedéseik. Ezt a legutóbbi EU gyülésen egyértelműen megkaptak Orbán Viktor, már nem is leplezték a balliberálisok a hatalomra való törekvésüket. Persze fáj, hogy nem kotorászhatnak olyan intenzíven a husosfazékban, mint ezelőtt. Igy talán marad hazánknak is alapja egy ujabb elinduláshoz a "válságból" kifelé. Azért teszem idézőjelbe a válság szót, mert nem természetes folyamatról van szó, hanem a Wall streetről nyomogatják a gombot. De szerencsére látszik a pánik már...
Még egyszer köszönöm, hogy lehetővé tették egy ilyen kis embernek, mint én, hogy aláírásommal is kinyilatkoztathatom egyetértésemet a petíció minden sorával.
További sikeres tevékenységet kívánva, üdvözlettel: Utasi Ilona