Magyarország önrendelkezése és szuverenitása
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Bár megcsonkitva, de végre van remény Magyarország szuverenitására! Annak ellenére hogy idegen érdekek és azok szolgái ravaszul támadják ébredező országunkat nem szabad a harcot feladni annyi szenvedés után! Isten segitiségét kérjük a fiatal uj Magyarországra.
Re: lemondásom itt található
#3406: Orbán Viktor - lemondásom itt található
Ki meri a szájára venni a miniszterelnök nevét? Olcsó trükk
Fogadok mindjárt jön az ATV szidása. Lehet hogy utáljátok de igazat mondanak mindig az nem csak egy lejárató csatorna henem egy valós politikai ellenzék csatorna. És ez nagyon fáj Orbánnak. Gyakran rátaposnak neki oda ahol a legjobban fáj: elárulják hogy hazudik csal lop:D:D Pedig tudja mindenki de kitart a csürhe fidesz szavazótábor a vezér mellett nyomorékok:D:D
Fogadok ti a szar Echo tv-t nézitek bajer fasszal {jó nagy lompos van a feje helyén} menjetek csak puszigassátok azt a férget az egy senkiházi csicska. Azt gondolja hogy ő a valaki pedig csak orbán seggnyalója.
http://www.peticiok.com/lemondok_a_miniszterelnoksegrl_udvozlettel_orban_viktor
A peticio honlapròl a bal felsô sarokban "nyelvek vàltàsa" alatt MINDEN EUROPAI NYELVEN megtalàlhatò Eva Maria Barki PETICIÒJÀNAK HITELES FORDÌTÀSA.
TERJESSZÈTEK azok között akik szimpatizàlnak velünk, de nem tudnak magyarul! Legyünk minél többen akik az orszàg önrendelkezéséért és szuverenitàsàért, a kormànyért és Orbàn Viktorért szàllnak sikra. Egységben a HAZA!!!!!!!
Viktor,veled vagyunk! Rom Tibor,Palást
This comment has been removed by the person who wrote it.
Büdös törpe cigány
Ti fideszes emberek mondjátok el miért tartotok ki orbán mellett. Én is fideszes voltam de csalódtam bennük mert elherdálják a pénzeket felesleges dolgokra. És ők is azt csinálják mint a szocik. Állítsátok már le magatokat ti elvakult népség.
géza
Timcsi
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!OT LESZÜNK MA!!!!
...
| This discussion has been closed. |
Re: Re: MEG A TE AGYAD ROSSZABB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#2285: Hazafi - Re: