Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Elvtársak!
#1395: "Csinájjukmeg" - Elvtársak!
Jó nagyot tévedsz, barátom!
A DEMOKRÁCIA MÉG VÉLETLENÜL SEM ILYEN!!!!!!!
Re: Biztos forrásból tudom!
#1396: Hová lett a tavalyi H(agy)ó? - Biztos forrásból tudom!
HA ÁLLAMCSŐD LESZ, NYUGODJ MEG, TÉNYLEG ORBÁN FEJÉRE HÚZZA A NÉP A KORONÁT! SŐT! LE IS TOLJA RAJTA A DEREKÁIG!!!!
Re:
Mert még nem láttad a Bakri Mari -félét!!! Ott még baromságok is vannak....nem csak hazugságok!:)
Re:
Mert még nem láttad a Bakri Mari -félét!!! Ott még baromságok is vannak....nem csak hazugságok!:)
Re: nyugdíjas
Jó lenne már végérvényesen kitalálni hányan is voltatok...mert így egy kicsit nagy a szórás!!:)
Egyébiránt szart sem bizonyítottál a "békemeneteddel", csak azt, hogy óriási nagy az Isten állatkertje!
Írod:
"Nincs abban szégyellni való,hogy több társaság buszt bérelt az embereknek,hogy vidékről is feljöjjenek.."
De bizony van, ha mindezt közpénzből fizetik!!!Ne az én pénzemből buszoztassák Pestre a vidéki és a határontúli híveiket!!Nem futja rá az összeharácsolt titkos pártvagyonból????
Nem erre kaptak felhatalmazást (többek közt)....
Ez a kormány , kedves nagypapa, nem kihúz a szarból...főleg nem téged...hanem az egyszerű emberek többségét már bele is lökte a szarba...most ugrál rajtuk, hogy ha lehet, még mélyebbre süllyedjenek benne!!!
Na ezt teszi a te szeretett kormányod!!!!!Úgy látom 70 év sem volt elég hozzá, hogy egy kis tisztánlátást felszedj magadra!
Re: Re: nyugdíjas
#1408: egy szintén nyugdíjas - Re: nyugdíjas
És én is egyetértek Veled, nyugdíjas, mert én is az vagyok. Minden határon túli magyar szégyellje magát aki adja magát ehhez a szemét játékhoz.
annus
Azt a rengeteg embert, aki bennük bízott, én személyesen csak bennük, rúgták gyomorszájon , amikor
kitették Árok Kornélt.! Könyörögve kérem rendezzek össze ill. vissza soraikat!
roman
köles
Lehet, hogy majd útlevél kell, hogy betegyük lábacskáink hozzájuk, de ez sem fog annyiba kerülni mint amit most velünk elkövetnek. Orbán pedig vegye csak el a bankok és multik eszméletlen extraprofitját, a mi bőrünkön ne hizlaljanak unios tagországokat. Akkor a mikor mi befizetők vagyunk - hát ne fizessünk be - és magunkra fordíthatjuk a pénzünket. Mit nem merészelnek, mint a hülye gyerekekkel, már teljesen elpofátlanodtak. Szabó Dezsővel szólva ".. azért mert utálunk egy-két zsidót?..." tévednek - mindet...Nem áll másból ez az ún. UNIO mint egy hatalmas pénznyelő automatából - úgy élnek őkelméék mint Marci Hevesen! A qrva anyjukat és még minket akarnak kifosztani teljesen - nem kellenek - akkor is megéltünk amikor nem voltunk benne. A II.VH után, olyan csodalatosan 3 év alatt épült újjá az ország, alig 9 után ujra rommá lőtték, aaztán a kommunista bagázs intézte el - mégis élünk, és élni fogunk.... nem kell uniosdit játszani velünk...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Elvtársak!
Aha.. értem! Akkor szerited: demokrácia az, amikor az MSZP nyeri a választásokat, diktatúra: amikor a FIDESZ.Milyen érdekes, hogy akik most diktatúrát sikítoznak, azokat hajdanán mennyire nem zavarta annak "proletár "verziója! Akik akkor vörös bárók voltak, most milliárdos nagyvállalkozók (vagy a csemetéik azok). A valamikori kisztitkárból, off shore lovag válik, a marxista ideológia pedig átadja helyét a rózsafüzérnek. Ez ám az igazi osztályharc!
Az ilyenek csak érezzék a diktatúrát lihegni a nyakukban!
Klasszikus adalék az Orbán kormány ténykedéséhez:
"Parturiunt montes, nascetur ridiculus mus"
(Vajúdnak a hegyek: nevetséges kisegér születik)
Re: nyugdíjas
Csúnya lenne, ha ti lennétek a nyugdíjasok zöme...!!!! Az igazi , értelmes nyugdíjas még gondolatban sem támogatja ezt a kormánynak nevezett maffiabandát!!!!Ez még mesének is gyenge!!!! Jó lenne, ha leszállnál a földre!!!!!
Re: roman
Volt is nagy disznólábzabálás náluk(sötétben, mert villany sem volt mindig)!!! Mert más nem nagyon akadt a boltokban! Legtöbbször még az sem! Tessék csak kissé visszaemlékezni!!!! Aztán meg jól agyonlövöldözték egymást 89'-ben!!!!!
Re: Re: Elvtársak!
#1416: "Csinájjukmeg!" - Re: Elvtársak!
Mielőtt tévedésbe esnél: mindegyikből van mindkét félen!!! Sajna a fideszben kicsit több, mint a szociknál!!!Ne beszéljünk már hülyeségeket!!!!!! Pozsgai talán az óvodás nagycsoportban volt ??? Nem a MSZMP KB-ban????Ott csak keveseknek jutott ám hely!!!!Azért tenni is kellett! Miről beszélsz, jóember????
Demján, Csányi meg a társaik, a jelenlegi gazdasági mogulok vajon mit csináltak a múlt rendszerben??? Talán ellenállók voltak???? Honnan erednek a rohadt nagy vagyonok????? Hmmm???
Miért nem lehet megtudni a spionlistákról semmit???? Nem akarja a fidesz??? Vajon miért???? Hadd ne találgassak, jó???
Az igazság az, hogy a nagy "nemzeti" , "polgári", populista párt tagjai között több az exkomcsi, mint az úton-útfélen kommunistázott MSZP-ben!!! Na , ez a nagy valóság!!!!Neked sajnos "kettőslátásod " van!!!
ketyeg Orbánék órája....
Re: ketyeg Orbánék órája....
#1421: Le velük !!!!! - ketyeg Orbánék órája....
Beindulunk, mert elég a sorozatos forint bedöntögetésből, a rengeteg adó bevezetéséből, sorolhatnám... de úgyis tudjátok.
2012. MÁRCIUS 10. 15 ÓRAKOR KOSSUTH TÉR
utyi
| This discussion has been closed. |
gaz