Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Élet Menete
Vendég#1 Apr 27, 2014, 08:28
Ott leszünk!
Vendég#2 Apr 27, 2014, 14:18
Köszönöm Péter!
Vendég#3 Apr 27, 2014, 14:40
Nagyon várom már, hogy a nyilas szervezeteket - többek között a Jobbik-at betilét sák.
Vendég#4 Apr 27, 2014, 14:43
Remélem, hogy a nyilas bandák - többek között - a Jobbik Magyarország is hamarosan be lesz tiltva.
Vendég#5 Apr 27, 2014, 16:23
Ki kell irtani a közéletből fideSS támogatta JOBBIKOS fasiszta gárdákat!
Vendég#6 Apr 27, 2014, 18:19
Követeljük a jobbik bírósági betiltását és a félkatonai szervezetének a betiltását!Követeljük továbbá ezeknek gyülekezéséfolyamatos ellenőrzését !
Vendég#7 Apr 27, 2014, 21:20
Ott voltam, jó sokan voltunk.
Vendég#8 Apr 28, 2014, 05:19
Ott voltam, sokan voltunk, felemelővolt! A baj csak az, hogy ettől semmi nem változik itthon!!!
Vendég#9 Apr 28, 2014, 19:36
Ott voltunk, 11-en, egy csoportban!
De ez csak természetes, nem?:)
De ez csak természetes, nem?:)
Vendég#10 Apr 28, 2014, 20:47
Már sokkal régebben fel kellett volna lépni a Jobbik és a mindenféle Gárda ellen! Csak üdvözölni tudom a kezdeményezést, csak félek semmi foganatja nem lesz... :-( Minden létező fórumon meg kell próbálni a betiltásukat!
Vendég#11 Apr 29, 2014, 05:28
A legmélyebb tisztelettel mondom ezt. Amíg nem tiltják végérvényesen be a rasszizmus minden formáját sőt Magyarországon erősödik és a kormány asszisztál ehhez. Addig ez csak egyszerű képmutatás, hogy lássa a világ hogy elutasítjuk közben pedig nem tesznek ellene semmit még elő is segítik ennek terjedését !!!
Vendég#12 May 05, 2014, 13:54
Csatlakozom!
Vendég#13 May 07, 2014, 04:45
fajgyűlölet=gyilkosság
én#14 May 07, 2014, 04:48
fajgyűlölet=gyilkosság
Vendég#15 May 12, 2014, 06:26
Köpködős parlamenti képviselő, szégyellem hogy magyar vagyok míg ilyen emberek képviseli az országomat!!!
Vendég#16 Jun 21, 2014, 14:23
Itt mindenki antiszemita meg rasszista, aki az ilyen idióta baloldali szemetet nem fogadja el! Egyetlenegy közös téma van mindig, ami mindig összetartja őket! Az a közös magyar nemzet gyűlölete, legyen az bármilyen származású ember, aki a magyar nemzethez tartozónak érzi is magát! Melyik országban engedik meg azt a pofátlanságot, hogy két kis cigánytetű megkésel két sportolót és még az áldozatokat útszéli módon gyalázták az egész kivonult büdös baloldali csürhe a libaszaros bajnaival, meg a bohóc gyurcsánnyal! Aztán ezek a szemetek még kertész ákos gyalázkodó cikkére üsszeültek az mszp székházában és szintén gyalázták a magyar népet! De akkor kussolnak, mikor szélsőjobbos pártelnökük van és kussolnak, mikor olyan zsidókat gyaláznak, akik túlélték a holokausztot és számon kérik, hogy mi jogon gyalázzák az ő nevükben a magyarságot!
Szánalmas ez a féreg csürhe!
Szánalmas ez a féreg csürhe!
Vendég#17 Jul 22, 2014, 17:07
16-os Te ne próbáld megérteni mit is írt Kertész. A te képességeiddel ez reménytelen próbálkozás.
Ha a magyarok többsége olyan buta mint te ,akkor nem akarok magyar lenni.Én inkább Európai vagyok.
Te meg hulla részegen, a magyar zászlóba burkolozva hányd végig Budapest utcáit. Ez rolad és rólunk is egy szegénységi bizonyítvány.A magyarokat a világban még nem elegen utálják!!!!!
Mutass nekem egy echte magyar Nóbel díjast. Különösen a nácik között nem található egy normális sem,nemhogy Nobel díjas.Azért utáljátok a zsidókat mert szorgalmasak,és tehetségesek?
Csak a hozzád hasonlo lusta ,dologtalan tehetségtelenek zsidóznak. Az öseim kisnemesek voltak,és vitézségig vitték a kisbányai miki idején. Szégyenlem is ezért magamat.Remélem hamarosan eltakarodik a viki,vagy eltekarítják mint a szeméttel szokás. Ekkor elkezdődhet a nemzet felemelkedése. Ebben még a hozzád hasonlő ütödötteknek is lessz helye.De ázért nektek is kell dolgozni. Természetesen a képességeiteknek megfelelő munkát kell végezned. Talán szükség lessz rád a talajerőgazdálkodási vállalatnál mint szippantó cső hordozóra.
Melyik normális országban engedik meg azt, hogy ostoba bohócok,kis tetük masírozzanak bohoc ruhába, és szidják a más vallásu ,de egyébként teljes jogu polgártársaikat.
A multkor órák hosszat nevettem mikor megláttam a ti legokosabb vezetőtöket, a miska kancsonak öltözött polgármestert.Milyen lehet a többi prominensetek ha ilyen a legjobb leg értelmesebb. üdv. egy kisnemes aki már felnőt és nem kedveli a hozzád hasonló idiotákat.
Ha a magyarok többsége olyan buta mint te ,akkor nem akarok magyar lenni.Én inkább Európai vagyok.
Te meg hulla részegen, a magyar zászlóba burkolozva hányd végig Budapest utcáit. Ez rolad és rólunk is egy szegénységi bizonyítvány.A magyarokat a világban még nem elegen utálják!!!!!
Mutass nekem egy echte magyar Nóbel díjast. Különösen a nácik között nem található egy normális sem,nemhogy Nobel díjas.Azért utáljátok a zsidókat mert szorgalmasak,és tehetségesek?
Csak a hozzád hasonlo lusta ,dologtalan tehetségtelenek zsidóznak. Az öseim kisnemesek voltak,és vitézségig vitték a kisbányai miki idején. Szégyenlem is ezért magamat.Remélem hamarosan eltakarodik a viki,vagy eltekarítják mint a szeméttel szokás. Ekkor elkezdődhet a nemzet felemelkedése. Ebben még a hozzád hasonlő ütödötteknek is lessz helye.De ázért nektek is kell dolgozni. Természetesen a képességeiteknek megfelelő munkát kell végezned. Talán szükség lessz rád a talajerőgazdálkodási vállalatnál mint szippantó cső hordozóra.
Melyik normális országban engedik meg azt, hogy ostoba bohócok,kis tetük masírozzanak bohoc ruhába, és szidják a más vallásu ,de egyébként teljes jogu polgártársaikat.
A multkor órák hosszat nevettem mikor megláttam a ti legokosabb vezetőtöket, a miska kancsonak öltözött polgármestert.Milyen lehet a többi prominensetek ha ilyen a legjobb leg értelmesebb. üdv. egy kisnemes aki már felnőt és nem kedveli a hozzád hasonló idiotákat.
Vendég#18 Jul 25, 2014, 06:54
Shalom Izrael!!!!!!!!
Vendég#19 Jul 26, 2014, 04:25
Canadaban elek.