Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
A TÜNTETÉSEKET FOLYTATNI KELL!
Vendég#1 Oct 31, 2014, 10:11
Nem vesszük be a maszlagot! Nem kell a nemzeti levelezés, adják az árát az éhező gyerekeknek!!!
LE VELÜK!!!!!!#2 Oct 31, 2014, 10:12
Törpilla, véged van, mint a botnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég#3 Oct 31, 2014, 10:59
Tegnap láttam egy beszélgetést ahol egy szakember azt mondta: az lenne a jó ha nem vonná vissza a viktor a netadót, akkor tovább tartanának a tüntetések, ami esélyt adna a rendszer (mármint az orbán rendszer) megdöntéséhez. Ezek szerint ezt tudta a viktor és belátta, hogy ha visszavonják, azzal ő jár jól! Tetszeleghet a "népére odafigyelő bölcs vezér" szerepében és akár még népszerűsége is növekedhet! No, ez az amitől én tartok!
Gyuri
Gyuri
Vendég#4 Oct 31, 2014, 11:19
Folytassuk a tisztálkodási-, tisztítóeszközökre és kozmetikumokra kivetett adó miatt (hogy neve is legyen a gyereknek), hiszen miért kéne koszosan, büdösen és egészségtelenül élnünk csak azért, mert egy elmebeteg áll az ország élén!
Vendég#5 Oct 31, 2014, 13:40
Burkoltan, de mindenképpen meg akarják valósítani az adótörvényben meghatározott célkitűzéseket! Isten mentsen meg bennünket attól, hogy a nép fizesse meg az árát az elhibázott gazdaságpolitikájuknak! A tüntetéseket nagyon következetesen folytatni kell, addig amíg ez a kókler banda el nem takarodik a közéletből! Itt a lehetőség, hajrá fiatalok, hajrá népünk!
Vendég#6 Oct 31, 2014, 19:04
Teljesen egyetértek !
Vendég#7 Nov 17, 2014, 23:51
IGEN IGY KELLENE CSINALNI!!!ENGEM ITT CSAK AZ ZAVAR HOGY A DAN TV-BEN EGY KUKKOT SEM MONDANAK A MAGYARORSZAGI ALLAPOTOKROL, MEG MOST SEM HOGY TUNTETESEK VANNAK, HMM..