Peticiok.com

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

A TÜNTETÉSEKET FOLYTATNI KELL!

Vendég#1 Oct 31, 2014, 10:11
Nem vesszük be a maszlagot! Nem kell a nemzeti levelezés, adják az árát az éhező gyerekeknek!!!
LE VELÜK!!!!!!#2 Oct 31, 2014, 10:12

Törpilla, véged van, mint a botnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vendég#3 Oct 31, 2014, 10:59
Tegnap láttam egy beszélgetést ahol egy szakember azt mondta: az lenne a jó ha nem vonná vissza a viktor a netadót, akkor tovább tartanának a tüntetések, ami esélyt adna a rendszer (mármint az orbán rendszer) megdöntéséhez. Ezek szerint ezt tudta a viktor és belátta, hogy ha visszavonják, azzal ő jár jól! Tetszeleghet a "népére odafigyelő bölcs vezér" szerepében és akár még népszerűsége is növekedhet! No, ez az amitől én tartok!
Gyuri
Vendég#4 Oct 31, 2014, 11:19
Folytassuk a tisztálkodási-, tisztítóeszközökre és kozmetikumokra kivetett adó miatt (hogy neve is legyen a gyereknek), hiszen miért kéne koszosan, büdösen és egészségtelenül élnünk csak azért, mert egy elmebeteg áll az ország élén!
Vendég#5 Oct 31, 2014, 13:40
Burkoltan, de mindenképpen meg akarják valósítani az adótörvényben meghatározott célkitűzéseket! Isten mentsen meg bennünket attól, hogy a nép fizesse meg az árát az elhibázott gazdaságpolitikájuknak! A tüntetéseket nagyon következetesen folytatni kell, addig amíg ez a kókler banda el nem takarodik a közéletből! Itt a lehetőség, hajrá fiatalok, hajrá népünk!
Vendég#6 Oct 31, 2014, 19:04
Teljesen egyetértek !
Vendég#7 Nov 17, 2014, 23:51
IGEN IGY KELLENE CSINALNI!!!ENGEM ITT CSAK AZ ZAVAR HOGY A DAN TV-BEN EGY KUKKOT SEM MONDANAK A MAGYARORSZAGI ALLAPOTOKROL, MEG MOST SEM HOGY TUNTETESEK VANNAK, HMM..

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.