Peticiok.com

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Boldog 5775. Új Évet! Shana Tova!

Vendég#1 Sep 22, 2014, 10:30
Kedves Péter!
Kösz a jókívánságot. Annak ellenére, hogy a lányom mindig azt mondja: "apu, miért nem tudsz pozitívan gondolkodni?", ennek ellenére nekem most egy pozitív gondolat jutott eszembe: te saját bőrödön tapasztaltad meg és ezért hálás lehetsz hazánk örökös antiszemitáinak (a világ többi részén élőknek is), mert képzeld el mi lenne Izraellel, ha nem lennének a világban olyan emberkék akiknek egyébként azt kívánnám, hogy bár a szüleik, nagyszüleik, stb.
tapasztalták volna meg azt amit az én családom talán 80% megélt (meggyilkolták). Talán akkor másként látnák a zsidó kérdést! Akkor lehet, hogy nem is létezne olyan nevű állam, hogy IZRAEL, mert békében élhetnénk ott ahova születtünk és nem kéne azon törnünk a fejünket, hogy ugyan mikor is kellene csomagolnunk?!
Kívánok én is neked és az összes zsidó embernek békés, boldog zsidó új évet!
Gyuri
Vendég#2 Sep 22, 2014, 10:46
Shalom Izrael népe!
Vendég#3 Sep 22, 2014, 11:11
Úgy legyen!!!
Vendég#4 Sep 22, 2014, 15:21
Sánasss
Sáná Tová-t kívánok Nektek szívemből. Ani möachél lachem Sana Tova mi libi. Iván Szirmai

magyar lány#5 Sep 22, 2014, 17:53

Boldog újévet!www.youtube.com/watch?v=FlcxEDy-lr0

Vendég#6 Sep 23, 2014, 16:34
Isten áldásával minden jót kívánok a zsidó népnek...és országuknak!
Vendég#7 Sep 24, 2014, 19:13
Minden jót, sok sikert, Békét Izrael népének !
Vendég#8 Sep 25, 2014, 11:10
Köszönöm, viszont kívánom minden hittársának.
evaanya#9 Sep 28, 2014, 12:23

elegünk volt a jobboldalból !!!!!

S H A N A   T O V A        Hátha jön egy polgármester, aki eltünteti a rémes szobrot a Szabadság térről.    Mimindent megteszünk ezért.

Vendég#10 Sep 29, 2014, 08:44

Kívánom Izrael népének, hogy szabaduljon meg saját gyilkosaitól és terroristáitól, mert hamarosan a világon el kell számolnia tettével minden zsidónak Budapestől New Yorkig, Stockholmtól Berlinig.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.