Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Szegedi ügy
Vendég#1 Sep 03, 2014, 08:56
én is gratulálok ehhez, és a petícióhoz is
Vendég#2 Sep 03, 2014, 11:22
Kedves Péter!
Elgondolkodtam, hogy én mit tennék, de nem tudom megmondani :-(
Amit azonban szívből kívánok: derüljön ki minél több
újnáciról, hogy vannak zsidó gyökerei, mert a legnagyobb büntetés ez lenne ennek a rohadt bandának!
Egy eset jut az eszembe: a napokban írta nekem egy barátom (nem zsidó), hogy tudom-e azt a kissé abszurd dolgot, miszerint a szélsőségesek által énekelgetett Székely Himnusznak ki a szerzője? Természetesen nem tudtam. Megírta: két zsidó fiatalember írta valamikor. No, ez is egy olyan tény amitől biztos gutaütést kapnak a "nagy magyarjaink", mert ugye amit egy zsidó írt, az már nem is lehet magyar! Mi lesz velük ezután? :-)
A nejem (szintén nem zsidó) nagyon megörült a hírnek és ahol csak tudja, megosztja ezt az infót a "fészbukon"! No ez kell ezeknek a férgeknek!
Amit pedig én szoktam írogatni, hogy mivel Álmosnak zsidó nő volt a felesége, ezért nem is lehet igaz magyar az akinek nem csörgedezik némi zsidó vér az ereiben! :-)
Elgondolkodtam, hogy én mit tennék, de nem tudom megmondani :-(
Amit azonban szívből kívánok: derüljön ki minél több
újnáciról, hogy vannak zsidó gyökerei, mert a legnagyobb büntetés ez lenne ennek a rohadt bandának!
Egy eset jut az eszembe: a napokban írta nekem egy barátom (nem zsidó), hogy tudom-e azt a kissé abszurd dolgot, miszerint a szélsőségesek által énekelgetett Székely Himnusznak ki a szerzője? Természetesen nem tudtam. Megírta: két zsidó fiatalember írta valamikor. No, ez is egy olyan tény amitől biztos gutaütést kapnak a "nagy magyarjaink", mert ugye amit egy zsidó írt, az már nem is lehet magyar! Mi lesz velük ezután? :-)
A nejem (szintén nem zsidó) nagyon megörült a hírnek és ahol csak tudja, megosztja ezt az infót a "fészbukon"! No ez kell ezeknek a férgeknek!
Amit pedig én szoktam írogatni, hogy mivel Álmosnak zsidó nő volt a felesége, ezért nem is lehet igaz magyar az akinek nem csörgedezik némi zsidó vér az ereiben! :-)
Vendég#3 Sep 03, 2014, 12:00
Engedje meg Péter, hogy én is gratuláljak önnek! Kutyából nem lesz szalonna, mint ahogy abból az operett nyilasból sem!
Vendég#4 Sep 03, 2014, 12:11
Peter, amit viszont en nem ertek...miert nem szolt Szegedinek a csaladja sokkal elobb hogy `hulye gyermekem, ne jarj a Jobbikhoz, hiszen te is zsido vagy`!
Vendég#5 Sep 03, 2014, 12:41
A történet szerint maga sem tudta, hogy zsidó.
Vendég#6 Sep 03, 2014, 17:51
A szimpátia minimuma akkor alakult volna ki bennem, ha Szegedi önkéntesként vállalta volna, hogy az ágytálat hordja mondjuk az Amerikai úti kórházban.
VZ#7 Sep 03, 2014, 19:37
Szerintem 1 fordulat lehet az ember életében.
Mózes is az egyiptomi elnyomó rendszer haszonélvezőjeként indult.
Még lehet ember belőle! Persze nem biztos, hogy lesz.
Vendég#8 Sep 03, 2014, 19:41
Egyet értek!
Vendég#9 Sep 04, 2014, 07:20
Kutyából nem lesz szalonna!
Vendég#10 Sep 05, 2014, 16:34
Megértem, hogy így érez, De ne feledje az ítélkezés nem a mi dolgunk.
Üdvözlettel és egy kis irigységgel, mert Ön ott van ahol én még sosem voltam
Üdvözlettel és egy kis irigységgel, mert Ön ott van ahol én még sosem voltam
Vendég#11 Sep 09, 2014, 19:07
Nem szeretem a köpönyegforgatókat!
Jellemteleneknek tartom,azokat akik a haszon érdekében politizálnak!!
Jellemteleneknek tartom,azokat akik a haszon érdekében politizálnak!!
Vendég#12 Sep 10, 2014, 05:10
A tsuva Izraelben is tsuva!