Peticiok.com

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Szegedi ügy

Vendég#1 Sep 03, 2014, 08:56
én is gratulálok ehhez, és a petícióhoz is
Vendég#2 Sep 03, 2014, 11:22
Kedves Péter!
Elgondolkodtam, hogy én mit tennék, de nem tudom megmondani :-(
Amit azonban szívből kívánok: derüljön ki minél több
újnáciról, hogy vannak zsidó gyökerei, mert a legnagyobb büntetés ez lenne ennek a rohadt bandának!
Egy eset jut az eszembe: a napokban írta nekem egy barátom (nem zsidó), hogy tudom-e azt a kissé abszurd dolgot, miszerint a szélsőségesek által énekelgetett Székely Himnusznak ki a szerzője? Természetesen nem tudtam. Megírta: két zsidó fiatalember írta valamikor. No, ez is egy olyan tény amitől biztos gutaütést kapnak a "nagy magyarjaink", mert ugye amit egy zsidó írt, az már nem is lehet magyar! Mi lesz velük ezután? :-)
A nejem (szintén nem zsidó) nagyon megörült a hírnek és ahol csak tudja, megosztja ezt az infót a "fészbukon"! No ez kell ezeknek a férgeknek!
Amit pedig én szoktam írogatni, hogy mivel Álmosnak zsidó nő volt a felesége, ezért nem is lehet igaz magyar az akinek nem csörgedezik némi zsidó vér az ereiben! :-)
Vendég#3 Sep 03, 2014, 12:00
Engedje meg Péter, hogy én is gratuláljak önnek! Kutyából nem lesz szalonna, mint ahogy abból az operett nyilasból sem!
Vendég#4 Sep 03, 2014, 12:11
Peter, amit viszont en nem ertek...miert nem szolt Szegedinek a csaladja sokkal elobb hogy `hulye gyermekem, ne jarj a Jobbikhoz, hiszen te is zsido vagy`!
Vendég#5 Sep 03, 2014, 12:41
A történet szerint maga sem tudta, hogy zsidó.
Vendég#6 Sep 03, 2014, 17:51
A szimpátia minimuma akkor alakult volna ki bennem, ha Szegedi önkéntesként vállalta volna, hogy az ágytálat hordja mondjuk az Amerikai úti kórházban.
VZ#7 Sep 03, 2014, 19:37

Szerintem 1 fordulat lehet az ember életében.

Mózes is az egyiptomi elnyomó rendszer haszonélvezőjeként indult.

Még lehet ember belőle! Persze nem biztos, hogy lesz.

Vendég#8 Sep 03, 2014, 19:41
Egyet értek!
Vendég#9 Sep 04, 2014, 07:20
Kutyából nem lesz szalonna!
Vendég#10 Sep 05, 2014, 16:34
Megértem, hogy így érez, De ne feledje az ítélkezés nem a mi dolgunk.
Üdvözlettel és egy kis irigységgel, mert Ön ott van ahol én még sosem voltam
Vendég#11 Sep 09, 2014, 19:07
Nem szeretem a köpönyegforgatókat!
Jellemteleneknek tartom,azokat akik a haszon érdekében politizálnak!!
Vendég#12 Sep 10, 2014, 05:10
A tsuva Izraelben is tsuva!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.