Peticiok.com

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Kis nosztalgia...

Vendég#1 Aug 29, 2014, 18:10
Kedves Péter!Nagyon-nagyon köszönöm minden "értesítésedet-híredet-közlésedet" !!!
Vendég#2 Aug 29, 2014, 18:16
Kedves Péter!
Kösz! Részben ismerem a ténykedésed, de a cikkből tudtam meg a részleteket. Már akkor is nagyra becsültelek amikor a médiából megtudtam mit is tettél. A tragédia az amit a cikk is említ: igazából egyedül maradtál, pedig ez a nép csak akkor tud kimászni a trágyából, ha legalább egy minimális mértékben követ téged, ha legalább felfogja, hogy mi is az érdeke, hogy legalább a választáson él a hatalmával. Sajnos azt hiszem, hogy ez hiú ábránd részemről. Már valahol feltettem a kérdést: megvárják amíg vér fog folyni, vagy még előtte rádöbbennek, hogy a mai jobboldal, ami igazából színtiszta szélsőjobb a fidesszes, kdnp-vel együtt, az csak a haza tönkretételében érdekelt és talán a következő választáson eltakarítja ezt a jelenlegi bűnbandát. Igaz, ehhez az is kell, hogy legyen egységes baloldal és bizony nem ártana egy nyugati értelemben vett jobboldali párt és akkor a söpredéket el lehetne takarítani. A baj az, hogy mindig a megfelelő alkalmakkor nyújt a népnek a fideszkdnpjobbikos bűnözői kör egy kis alamizsnát és ez éppen elég az elvarázsolt népnek, hogy kövesse a sok évszázados magyar hagyományokat.
Tehát mégis csak akkor lesz vége ennek a rémálomnak ha vér fog folyni?
Üdv. innen a magyar hazából (ez még a haza?) Gyuri
Vendég#3 Aug 29, 2014, 18:22

Ne habozzon a Jobbik betiltásával, ügyész úr!http://nol.hu/belfold/lap-20090428-20090428-6

Vendég#4 Aug 29, 2014, 18:23

Ne habozzon a Jobbik betiltásával, ügyész úr!
http://nol.hu/belfold/lap-20090428-6

Vendég#5 Aug 29, 2014, 18:26
Vendég#6 Aug 30, 2014, 03:47
Kedves Péter barátunk, tudom, érzem, hiszem, hogy leszel Te még egy demokratikus magyar kormányban igazságügy-miniszter! Vagy a Negyedik Magyar Köztársaság legfőbb ügyésze, esetleg legfőbb bírája! Shabbat Shalom!
Vendég#7 Aug 31, 2014, 11:07
Az a rendőr parancsnok is remélem azt kapja, amit megérdemel.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.